פורסם 2002 ביוני 2723 שנים ומה אתם אומרים על קירור עם סידור מאווררים כמו שהזכרתי קודם....כמה עולה לך הבלון עם האויר בלחץ? או מילוי מחדש?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים למה פשוט לא לקנות את המחשב כל כמה זמן? בOverall אתם חוסכים זמן וכסף. אתם תשקיעו 5 דקות בניקוי ומלא זמן במחשבה על איך לעשות שהאבק לי יכנס. אי אפשר לסגור את המחשב איירמטית. בכל מיקרה יצתבר אבק מה שלא תעשו.הקירור עצמו הרבה יותר חשוב כי אותו אי אפשר לדחות.בדיוק, מה גם שאבק זה לא סופר בעיה לרובנו
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אני מוציא את המחשב שלי למרפסת, מעיף את האבק, לא שיש כמעט משהו, עם קצת רוח מהפה,ואז אני מנקה כל כרטיס ורכיב עם מברשת שיניים, עד שהכל מבריק כמו חדש, ומרכיב חזרה מהשהיה צריך לפרק כדי לקנות.הכי מעצבן אוית אבל לנקות את המקלדת, לוקח המון לעבור מקש מקש..
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אני מוציא את המחשב שלי למרפסת, מעיף את האבק, לא שיש כמעט משהו, עם קצת רוח מהפה,ואז אני מנקה כל כרטיס ורכיב עם מברשת שיניים, עד שהכל מבריק כמו חדש, ומרכיב חזרה מהשהיה צריך לפרק כדי לקנות.הכי מעצבן אוית אבל לנקות את המקלדת, לוקח המון לעבור מקש מקש..מדיח
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר הבלון לא עולה לי כסף. אני מכיר מישהו שמתעסק בזה שממלא לי אם נגמר. אוויר לא מצרך יקר מדיי בימנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.