עבור לתוכן

ניקיון המחשב - The original way!!!

Featured Replies

פורסם

חברים שלי, רוצים לראות איך באמת מנקים את המחשב? אז זה לא בעזרת מטליות או לעשות פווו פווו פווו על האבק ואז להחנק ממנו!!! אלא לחץ אוויר. אני סדרתי לעצמי משהו ממש מגניב: זה בלון עם אוויר דחוס. כל פעם שאני רוצה לקנות את המחשב אני פשוט מנתק את הכל, מפרק את דלת, יורד 3 קומות עם המחשב, מפעיל את הבלון, ורואה את האבק עף!!

אין מצב שאני יכול לקנות כמו שאני מקנה בחיים לי!! שופ פוו לא יעשה את העבודה!!

זה פצצה לסינקים!!! אני שם בין החורים והכל עף!!!

פשוט טונות של אבק עפות ממנו כל שבוע. גם את המקלדת אני מנקה ככה.

Image1.jpg?bcNkwO9ALiTdf7Q2

פורסם

ואינ עושה את זה ביתר קלילות עם שואב שמסוגל פשוט לדחוף אויר ... דרך צינור דק..

חזק ויעיל. (וגם נוח..)

נ.ב הדבר החכם יותר הוא להמנע בכלל מאבק.

פורסם

הידעתם שאבק ביתי מורכב ברובו מעור מת? :o

פורסם

שיהיה.. ::)

דרך אגב, שמש_קפואה.. סחטיק על היוזמה.. שווה עוגיה (ביותר).

פורסם

חשבתי שזו תמיד הייתה הדרך....

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!! זה באמת עושה את העבודה מצויין. אני מפחד שזה יעוף לי את המחשב קבינימאט כשאני מקנה. הוא מבריק כשאני מנקה.

כמה שאתה לא תנסה ומה של תעשה הוא יכנס. אין מה לעשות. לא נקיתי איזה 4 חודשים ויצא לי טונה של אבק. אני לא יכול לשים פלטרים על על מאורר כי זה יחנוק אותם. לא שווה לי. עדיף לי להקדיש לזה 5 דקות כל שבועיים מאשר לשבור את הראש עם הפלטרים.

בקשר לשואב אבק: לא. פשוט לא. זה לא אותו דבר ולא מתקרב. ניסיתי עם שואב ולא הולך. פשוט לא הולך. זה לא אותו דבר. אני מדבר על עוצמה שאם אני מכוון אליך לפנים ממרחק של מטר זה יכאב לך. זה לא המקרה בשואבים. זה מאוד מאוד חזק. חוץ מיזה זה לא הרבה עבודה. מביאים מיכל, זה מספיק לאיזה 5 נקיונות ממש יסודיים, כיאלו עבודה רציפה וארוכה מאוד. אחרי שנגמר מביאים את המיכל הרזרבי או הולכים וממלאים את זה באוויר. שטויות. פרוצדורה לכמה דקות.

פורסם

נכון, גם אפא שעבדתי היו שוכרים צוות ניקיון שהיה משתמש בכלי דומה (לחץ אוויר).

פורסם
  • מחבר

בדיוק! קיטור ולחץ אוויר - אילו הן שיטות ידעות לניקיון. הקיטור מן הסתם לא מתאים לי. אני לא יודע נתונים מדוייקים, אבל אני אנסה לברר באיזה לחץ נמצא האוויר בפנים. אני אביא תוצאות מחר כשאני אוכל לשאול.

פורסם

אני ר הייתי נזהר לא להרוס את המאווררים מהעוצמה של זה.... ;D

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שיש לה סכנה. הם בנויים להסתובב והם עומדים בציר שלא ממש מגביל אותם מבחינת סיבוב.

פורסם

????

פרט ונמק

פורסם

אולי הוא מחביא גופות מתחת למיטה.... :asthanos:

או שאולי פשוט חשבת על זה שהעור שלך מתקלף ומתחדש כל הזמן בלי שאתה אפילו יודע על זה?

זרימה טובה של אוויר יכולה למנוע אבק?

אם למשל יש לי מאוורר אחד שמכניס אויר למארז ו3 שמוציאים זה אומר שלא תיהיה לי שמה בעיה של אבק?

פורסם

זרימה טובה של אוויר יכולה למנוע אבק?

אם למשל יש לי מאוורר אחד שמכניס אויר למארז ו3 שמוציאים זה אומר שלא תיהיה לי שמה בעיה של אבק?

זרימה טובה של אוויר, מסוגלת לספק לך שליטה יחסית על כמות האוויר שנכנס אליך למארז.

נ.ב כאשר יש יותר מאווררים אשר מוציאים אוויר מהמארז מאשר מכנייסם אתה יוצר לחץ שלילי, וכמות אבק גדולה יותר תיכנס.. מכל חריץ אפשרי.

פורסם

אז מה אני יכול לעשות כדי למנוע את הבעיה?

סה"כ אין טעם לשים באחורי המארז מאוורר שמכניס אויר כי כמות האבק באחורי המארז גדולה מאוד!!....

והמאוור היחידי שאני יכול לשים כדי להכניס אויר הוא זה שבקדמת המארז....

האבק לא יצא מהמארז אם יש בו 3 מאווררים שמוציאים אויר

ובעצם יוצרים תת לחץ באזור שלהם ככה שכל האויר במארז יזרום לכיוונם וגם אבק....

דרך אגב אם ייוצר תת לחץ במארז אז זה בכלל מעולה.... תחשבו על זה שאני עושה עבודה כפולה .... גם מוציא אויר מהמארז (חם)

וגם מכניס אויר דרך כל חריץ אפשר... (קר מהחדר מן הסתם...)

בכל זאת אני לא חושב שיהיו לי יותר מדי חריצים במארז .....

חוץ מאולי ההכנה למאוורר נוסף בקידמת המארז (מעל זה שמגיע עם המארז) אני יכול אבל לסתום את אותה כניסת אויר ואבק

או לשים שמה פילטר כלשהו (וככה יכנס אויר אבל לא אבק...)

פורסם
  • מחבר

למה פשוט לא לקנות את המחשב כל כמה זמן? בOverall אתם חוסכים זמן וכסף. אתם תשקיעו 5 דקות בניקוי ומלא זמן במחשבה על איך לעשות שהאבק לי יכנס. אי אפשר לסגור את המחשב איירמטית. בכל מיקרה יצתבר אבק מה שלא תעשו.

הקירור עצמו הרבה יותר חשוב כי אותו אי אפשר לדחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים