עבור לתוכן

דרייברים חדשים של NVIDIA 71.80

Featured Replies

פורסם

סליחה , נכון

איזה דרייבר אתה משתמש ?

פורסם

v66.93 תתעלם מהאנגלית, זה מפני שההגדרות האזוריות שלי הן על "ארצות הברית". אבל גם ניסיתי את אלו שבאתר של ג'יגהבייט, אלו שאתה משתמש בהם עכשיו (בטא) ולא היה שינוי בטמפ'.

מעניין מאד... זה אומר שהתקווה היחידה זה שידרוג הביוס. ויש כזה להורדה אצל ג'יגהבייט; מסתבר שהביוס הראשוני שהגיע עם הכרטיס לא עבד טוב ב-SLI, למי שרכש שניים כאלו. אולי שלי כבר הגיע את הביוס ה"מתקן" הזה ושלך לא? ולכן אם תעדכן אז גם אתה תקבל טמפ' כמו שלי ולהיפך?

who knows... :nixweiss:

פורסם

יש לי את הכרטיס בערך 3 חודשים , הוא היה בן הראשונים שהגיעו לארץ , זה מסביר את ההבדל בגירסאות הביוס

כל הגירסאות של הדרייברים לא היה לי שום בעייה , רק בגירסה 71.80

היה לך את הדרייבר 71.24 מהאתר של ג'יגהבייט

http://www.giga-byte.com.au/VGA/Support/Driver/Driver_GV-NX66T128D.htm

פורסם

צודק, אני מחזיק בכרטיס פחות משבועיים. אז מה אתה אומר? למה הטמפ' שלי יותר גבוהות, אין לי טמפ' מקיפה, בו בזמן שהכרטיס שלי "חדש" יותר ועם גרסת BIOS מתקדמת יותר?

אתה חושב שכדאי להתעסק עכשיו עם עידכוני BIOS או לעזוב את זה כך? אולי לשלוח מייל לג'יגהבייט שוב?

ד"א: ברגע שאתה עושה איתחול, רגע לפני שאתה רואה את ה-POST של הלוח (כלומר ספירת זיכרון, פרטים על מעבד וכוננים), אתה אמור לראות את ה-BIOS של כרטיס המסך. אצלי אין שלב כזה והמסך פשוט נכבה. האם אצלך זה המצב בדיוק או שאתה רואה POST כלשהו של כרטיס המסך?

פורסם
  • מחבר

אצלי ביוס חדש יותר משלכם. 5.43.02.46.68

בכל מקרה. אין לי שום בעיית התחממות עם הדרייבר החדש...למעשה אני מרגיש שהמשחקים עובדים טיפה טיפה מהר יותר (כמעט ולא מורגש), אבל יש לי הרגשה כללית כאילו איכות התמונה טיפה יותר גרועה...(אבל זו תמיד הרגשה כזו). כשאני בודק הבדלים בין התמונות, אני לא רואה שום הבדל ??? (אז כנראה שאין הבדל).

דבר אחד שמעצבן אותי במשחקים זה (אם אני לא טועה) שזה מוריד את הרפרש ל-60 במקום ל-85 :|

פורסם

צודק, אני מחזיק בכרטיס פחות משבועיים. אז מה אתה אומר? למה הטמפ' שלי יותר גבוהות, אין לי טמפ' מקיפה, בו בזמן שהכרטיס שלי "חדש" יותר ועם גרסת BIOS מתקדמת יותר?

אתה חושב שכדאי להתעסק עכשיו עם עידכוני BIOS או לעזוב את זה כך? אולי לשלוח מייל לג'יגהבייט שוב?

ד"א: ברגע שאתה עושה איתחול, רגע לפני שאתה רואה את ה-POST של הלוח (כלומר ספירת זיכרון, פרטים על מעבד וכוננים), אתה אמור לראות את ה-BIOS של כרטיס המסך. אצלי אין שלב כזה והמסך פשוט נכבה. האם אצלך זה המצב בדיוק או שאתה רואה POST כלשהו של כרטיס המסך?

אני ממליץ לך להתקין את הדרייבר (בלינק) ! , אני חושב שאז תראה את ההגדרות של טמפ' המקיפה

אני לא ממליץ להתעסק עם הביוס !

ב-POST אני לא רואה בכלל את הכרטיס מסך , אבל זה לא מפריע לי , בגלל שהכרטיס עובד מצויין

אבל מה שחשוב , הכרטיס עובד טוב ? או לא ? (באופן כללי)

פורסם

כבר ניסיתי את הדרייבר של ג'יגהבייט, אבל הוא לא שינה את מצב הטמפ'. על כל פנים, הכרטיס עובד נפלא! הציון של ב-3dmark הוא כמו שצריך, אני לא סובל מבעיות גרפיות כלשהן והיציבות פנטסטית. half-life 2 רץ חלק כמשי עם AA/4 ו-AF/8 כשהכל על מקסימום הגדרות...

פורסם

זה באמת הכי חשוב ! :yelclap:

כל הדברים האחרים לא חשובים , רק הטמפ' של הכרטיס חשובה , במידה שהטמפ' חריגה , בלבד!

פורסם

78 מעלות זה הכי גבוה שראיתי אחרי משחק HL2 אינטנסיבי, אני מקווה שזה מקובל מבחינת הספציפיקציות של שבב ה-6600GT... :s05:

פורסם
  • מחבר

מה נחשב לטמפ' חריגה?

ואיך בודקים את הטמפ' במאמץ? (חוץ מלצאת מהמשחק ומהר להכנס לאפשרות בדרייבר).

פורסם

78 מעלות זה הכי גבוה שראיתי אחרי משחק HL2 אינטנסיבי, אני מקווה שזה מקובל מבחינת הספציפיקציות של שבב ה-6600GT...  :s05:

זה טמפרטורה גבוהה , זה כנראה בגלל שאתה משחק את המשחקים , שכל ההגדרות של הפילטרים על מקסימום

טמפרטורת המקסימום היא 85 מעלות

על כל מקרה תסמן בדרייבר , כמו בתמונה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בדקתי באתר של NVIDIA והדריבר הכי חדש שם הוא Version: 66.93 אז איך זה שיש 71.80?

פורסם

כן, זה מסומן אצלי...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מה זה threshold???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים