פורסם 2005 בפברואר 120 שנים וגם יש את העניין של האינטרנט, לא יודע אם אפשר לעשות כבלים שאתה בYES...אפשר.אני ביס ויש לי אינטרנט בכבלים.לגבי הנושא הזה, אני ביס ואני מתחיל להיות ממש מאוכזב כי פשוט אין מה לראות!לפני כמה חודשים ~ חצי שנה באמת הם היו טובים יותר אבל לא יודע מה קרה להם והם לא מביאים דברים מעניינים!אני כבר שוקל לעבור לHOT בעיקר בגלל המחיר הזול יותר.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים YES YES YESכי TECHTV משודרת אצלם!וכל התוכן הנהדר (ערוצים 12-14-26-28-55-56) שאין בהוטואני יודע כי היה לי הוט פעם (כל אחד עושה טעויות בחיים)
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים רוצה סרטים חדשים ואיכותיים ? yes רוצה סדרות יפות ואיכותיות ? yes ושהכל יהיה בחינם ? ? ? yes yes fucking yes אז תתחבר ל eMule !!! אני לא יודע מה אתכם אבל אצלי בערוץ eMule Show מוקרנים סרטים איכותיים בכמויות מסחריות ובחינם שום ערוץ לא של הכלבים ולא של yes מתקרב לקרסוליים שלו
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מי בכלל רואה טלוויזיה?כבר מזמן הגעתי למסקנה שהדבר הזה שורף לך את המוח.אם אתם רוצים לראות איזשהו סרט טוב תמיד אפשר להוריד אותו מהאינטרנט.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אבל לכבלים יש את CSI NY, מתים במשרה חלקית והסמויה (כולם בערוץ החדש שהתחיל החודש).שלושת התוכניות האלה הם הסיבה היחידה שאני נשאר בכבלים.ווווו CSI מיאמיייי
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מאני בHOT מהסיבה הפשוטה:סדרות,סדרות ועוד סדרותכל שלושת הSCI,מתים במשרה חלקית ועוד...וגם האינטרנט שלי דרכם וכך גם הטלפון (עוד מעט)
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים לאחר התרשמות ממושכת, הגעתי למסקנה המאוד ששתי החברות קבריות משו. Yes, החל מ 2004 הדרדרו ועבורי הם כבר No.Hot מאז ומתמיד היו עבורי Cold.כפי שאמרתי בעבר, זו לא תחרות, זו התחקות. חברה אחת מתחקה אחר הצעדים של השניה, במקום להביא חידושים ושינויים מרעננים אל המרקע.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים ביס ערוץ הצעירים פשוט מזעזע !!! YTV הפך להיות כזה חרא שהם צריכים להביא אותו בחבילת הבסיס ולא לדרוש מאנשים לשלם עליו..כל היום מראים שידורים חוזרים מלפני 20 שנה.אני עברתי לפני חודש להוט אחרי 3 שנים ביס ואני פשוט נהנה מכל רגע ! לא מתחרט אפילו לדקה !
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אני עם YES. ואני יכול להמליץ לך לעשות לא את YES ולא את HOT ולחסוך את הכסף..כל התוכניות שתרצה לראות תוכל להוריד אותם ולראות אותם באינטרנט.אני רואה את כל התוכניות במחשב.. אין תירגום אבל מי צריך תירגום.. תחסוך את הכסף ותנצל את האינטרנט.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אה כן, Xtra HOT זה אחלה ערוץ! וגם אגו הסרטים ביס ובהוט אותם סרטים. אני זוכר באחת הפעמים שקפצנו מחברה לחברה שחשבתי יאללה נראה מה יש בסרטים אני כזה "wtf זה אותם סרטים בדיוק?!"
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים בחרתי בהוט!למה? מכיוון שהערוצים היחידים שאני רואה זה ביפ ואגו ואין אותם ב-NO[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים אם הייתי יודע איזה ערוצים יש בהוט שאין ביס הייתי עושהרשימה ומבדיל בניהם אבל אני ארשום מה שאני חושב..BIPMTV HITSאגוREALITY TVערוץ 3ערוץ הסרטים (זה שהיה פעם ערוץ 4 - זה א מחבילת הסרטים)AXNSTAR WORLD (אולי יהיה ביס עוד מעט)ערוץ 8ויש עוד
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים לפי מיטב ידעתיrealty יש star world ישערוץ 4?אתה צחוק עלינו?ערוץ 8 זה באמת משהו רציני שאין אבל יש תחלופותו כמובן BIP במידה וזה הקטע שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.