פורסם 2005 בפברואר 220 שנים גם לי היתה את הבעיה הזו (ראוטר של דיינמוד) ואחרי תחקירים מאומצים וכמה אימיילים למיקרוסופט הגעתי למסקנה שאתה חייב ראוטר שתומך ב-UPNP ע"מ לקיים שיחות קול ו/או וידאו בעזרת מסנג'ר.תבדוק בספר ההוראות של הראוטר שלך אם הוא תומך בתקן UPNP או לא.אם הוא תומך פשוט תפעיל את העניין בראוטר וזה יעבוד, אם לא...או שתוותר על שיחות קול/וידאו (זה מה שאני עשיתי) או שתחליף ראוטר.בהצלחה.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מצטער שאני נדחף לת'רד אבל לי יש בעיה לא קשורה אבל גם בMSN בשיחקת קול.אז ככה, לפני שלוש ימים דוד שלי מלטביה חיבר את עצמו לאינטרנט בבית ועכשיו אני כל יום עושה איתו שיחות קול ב-MSN, אבל יש בעיה, כל פעם שהוא מדבר שומעים חלק אבל כשהוא לא מדבר יש תקיעות של משהו כזה- שמומעים קול ברקע ואחרי כמה שניות זה נסתם ואז שוב שומעים ואז זה שוב נסתם אבל כשהוא מדבר זה תמיד בסדר.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים גם לי יש בעיה של סאונד. אמנם לא עם ראוטר אלא עם פיירוול של ZA. רק כשאני מבטל אותו אפשר לבצע שיחת קול.
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים גם לי יש בעיה של סאונד. אמנם לא עם ראוטר אלא עם פיירוול של ZA. רק כשאני מבטל אותו אפשר לבצע שיחת קול.תנסה אולי לפתוח את הפורט שהמסנג'ר משתמש בו בכדי להעביר קול
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים תנסה אולי לפתוח את הפורט שהמסנג'ר משתמש בו בכדי להעביר קולאז זהו, שהמסנג'ר לא משתמש בפורט אחד או שניים קבועים, הוא משתמש בטווח פורטים והתוכנה קובעת פורט רנדומאלי (וזו בדיוק הסיבה שצריך נתב שתומך ב-UPNP ע"מ שזה יעבוד), כמו שאני רואה את זה יכולות להיות פה מספר בעיות:1. הפיירוול לא מוגדר טוב.2. הפיירוול לא תומך UPNP (דבר שלא סביר במיוחד).3. בעיה עם הגדרות הקול במחשב.4. בעיה עם אחד הכבלים של המיקרופון/רמקולים.5. בעיה עם הגדרות הקול ספציפית במסנג'ר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.