עבור לתוכן

מדריך למנגל

Featured Replies

פורסם

אני יכול לחשוב על כמה תכונות מפצות... (בעצם... לא לטווח ארוך, כמו שהאבר אומר, סקס מזון ושינה)

וזה רק כמה כמו היפי,AK והאבר ונוסטרדמוס שבגללם נעלמים עדרים שלמים (פרה משוגעת? הצחקתם אותי...)

לי יש עוד חומר להשלים בנושא :-/ (למרות שהנה אני מחכים מרגע לרגע 8) )

האבר אולי מסניף עדרים אני לא ;D אם כבר אז תאשים אותי בהדלדלות אוכלוסיית תרנגולות ההודו בארץ.

האמת שהרבה זמן לא אכלתי צאן או בקר אבל שווארמה ? מותק שלי אני טוחן 2 לאפות כמו שאתה לוקח אקמול ;D

נשמע מאיים... מפחיד :errr:

שגיא ראה אותי בפעולה ;D

אני אוכל לאט שלא תחשבו שאני מאלה שבולעים כמו ארייה מורעב אבל פשוט קשה לי לומר את המילה: "שבעתי" ;D

אגב אורי אפשר לומר שאני מקנא בך: מעולם לא אכלתי מלאווח אמיתי וגם לא ג'חנון ואני מת לנסות איי פעם וגם בחיים לא אכלתי דג על האש ושמעתי שזה פ33ה

• תגובות 199
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ג'חנון בצהרי שבת, ואני מאושר!

פורסם

DAMN I NEED SOME RICH YAMAN FRIENDS ;D

*YAMAN=תימני

פורסם

DAMN I NEED SOME RICH YAMAN FRIENDS ;D

*YAMAN=תימני

---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני ---> סולימני

פורסם

כל כך צפוי מצידך שגיא ;D ועכשיו הוא בטח יגיד אבל אני לא עשייייייייר

* עריכה: ובלב יגיד מי יהיה חבר שלכם יא מעמד בורגני נמוך :lol:

פורסם
  • מחבר

בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן-> בן לאדן

פורסם

כל כך צפוי מצידך שגיא ;D ועכשיו הוא בטח יגיד אבל אני לא עשייייייייר

* עריכה: ובלב יגיד מי יהיה חבר שלכם יא מעמד בורגני נמוך :lol:

שיגיד מה שהוא רוצה, הוא הביא את זה על עצמו... שני מסכי LCD בגדלים מכובדים ובמחירים ממש לא איכותיים.

פורסם

הממממממממממ את הבין לאדן לא ממש הצלחתי להבין

פורסם

איזה ת'רד לעניין :) סוף סוף יש על מה לדבר ;D

בוא נגיד שבקשר לדגים, כל פעם שיצא לנו בצבא להיות במוצב של גשר שיח חוסיין אז בשוק הדגים חלה אינפלציה עצומה בשל מחסורים אדירים.

יש שם איזה כמה בריכות דגים באיזור שפשוט עברו דילול אוכלוסיה מוחלט... :o יש לקיבוצים האלו מזל שאנחנו לא היינו שם תמיד, אחרת הם היו יכולים לסגור את הבסטה.

פורסם

יש לי 3 חכות כדרך קבע באוטו ואני הולך מפעם לפעם עם חברים לכנרת להוציא כמה מושטים עסיסיים שנאכלים בערך 5 דקות אחרי שיצאו מהמים וקיבלו אגרוף בעין.

אני מזמין לצפון כל אחד שרצה להצטרף לדייג לילה, אני מכיר מלא מקומות טובים שסבי עליו השלום היה לוקח אותי אליהם.

נ.ב

זו לא בדיוק העונה אבל אפשר להוציא כמות מכובדת.

פורסם

אתם כולכם מוזמנים, לשבת אצלנו. ;D

פורסם

או לשבת בערב, עם ברבקיו ענק.. מושטים דניס .. כמה לברק מרוחים בשמן זית טוב ומתובלים היטב.

(למי שאוהב יש ברבוניות ודגי ים קטנים במטוגנים, תענוג לחיך.. הרבה יותר מצ'יפס.)

פורסם

אתם כולכם מוזמנים, לשבת אצלנו. ;D

אני לא חושב שאתה יכול לממן את זה ;D אבל אם פתחת את הפה .... (כרמלההההההה אורחים נוספים הגיעו :P)

דבר שני יש לי כמה שאלות .....

מישהו פה הכין פעם שחוג או חומוס לבד ואיך זה יצא ?? אורי בטוח עשיתם לבד "זחוק" תימני תוצרת בית (90% ניטרוגליצרין) ושאלה שנייה האם מישהו הכין שווארמה לבד או יותר נכון האם למישהו יש מתקן צלייה מסתובב ???? (אגב אולי לא בליגה של מה שמדברים עליו אבל אני בדיוק עוד 50 שניות הולך לטחון קציצות ברוטב אדום חריף של אמאל'ה)

פורסם

תראה מה עוללת אורי, עכשיו ניאלץ להחזיק את אסף עם שרשראות ברזל כדי שלא יתנפל לך על המנגל.

פורסם

הממממממממממ את הבין לאדן לא ממש הצלחתי להבין

בן לאדן תימני,

והוא טיפה עשיר ;D

כמובן שלא כמו אורי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים