פורסם 2005 בפברואר 520 שנים HOLY SHIT פשוט לא ייאמן!!! זאת בטח אחת ממערכות ה- HIGH END הטובות והחזקות בעולם!הייתי אומר שנסחפת קצת
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים יש כ''כ הרבה מערכות ב- XS.ORG שיותר טובות מכאן....................(כאלו עם 2 אולטרא, fx @ 3.4ghz 3stagecascade) אז הייתי אומר שנסחפת.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים עם כל הכבוד לHTT של קופרה ו(ויש כבוד)זהו נתון חסר ערך ב AMD64שלא משפיע על הביצועים (להבדיל מהבאס בשאר המעבדים)ולמרות שיש לו מעבד תותח יש למעבד הזה עוד הרבה מה להגיד בתחום האוברקלוק (מחכה לראות מה יקרה כשיקנה קירור ברמה גבוהה יותר)וכמובן כרטיס המסך תותחי אבל זה לא 2*6800Uסה"כ המחשב של קופרה כרגע זה החלום הרטוב של כל אחד פה בפורוםאבל עדיין (ואני מקווה שאכן יהיה) לא אחד מהמערכות הטובות בעולם
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים השאלה אם המערכת יכולה לעבוד בצורה הזאת יציב ולאורך זמן.וכמובן מה בנושא הרעש שבטח מפיקה כל מערכת הקירור האגרסיבית הזאת ?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים למה אתם מעצבנים ואומרים שזה לא אחת ההכי טובות ? הוא מעדיףATI אז ? ? ? ? ? ? תאמינו לי שאם הוא ירצה הוא יקנה 6800U *2 ( ה6800U בPCIE של החברות הטובות עוד לא הגיעו לארץ ) הוא יגיע ל 3.4 תאמין לי ! רק תחכה שמערכת קירור הגז שלו תיהיה מוכנה ...
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אבל עדיין (ואני מקווה שאכן יהיה) לא אחד מהמערכות הטובות בעולםפעם ראשונה שאני מצטט את עצמי
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים פשששש באמת משו חיה כמו שעומרי אמר עדיין לא אחת מהמערכות הטובות בעולם אבל יש לו פוטנציאל ואני בטוח שקופרה ינצל אותו
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים גם 3.4 זה לא הכי גבוה בעולם - הכי גבוה שראיתי היה 3.83 , אם כי זה היה ממזמן ואין לי מושג עם השיא הזה נשבר מאז.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים גם 3.4 זה לא הכי גבוה בעולם - הכי גבוה שראיתי היה 3.83 , אם כי זה היה ממזמן ואין לי מושג עם השיא הזה נשבר מאז.זה היה תחת cascade תלת שלבית............ אפילו pcice לא שבר את זה.וגילומן מאיפה אתה כ''כ בטוח? לא כל fx55 מגיע ל- 3.4 על גז.............. יש סיכוי שכן אך יש סיכוי שלא.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים היום סוף סוף קיבלתי את הלוח ויש לי שאלה לכל בעלי לוחות הDFI ,ראיתי שבנוסף לחיבור של ה 24 פנים+4 פנים יש עוד שני חיבורים אחד HDD-TYPE ואחד FDD-TYPE (הכל מסומן בתמונה למטה), חוץ מלחבר את הספק כוח ל 24פנים+4 פנים לחבר אותו גם לשניים הנוספים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.