פורסם 2005 בינואר 3120 שנים עכשיו בערוץ 8 בכבלים.תוכנית בשם זה (לא) רק משחק.התוכנית עוסקת בעיקר על השפעת האלימות במשחקים על התנהגות האדם.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים ראיתה את הפרסומות עליה, נקווה שזאת, עוד לא תוכנית מפוצצת פרסומות ,של חברות משחקי מחשב....
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים זאת הייתה תכנית נחמדה מאוד ומעניינת.אהבתי את ההופעה של פיטר מולינו ושל SK.swe ז''ל בסוף.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אוף זה בערך הדבר היחידי שמבאס אותי בזה שאני בYESאין לי ערוץ 8...איך היה? תסבירו קצת על מה דיברו וכו' בבקשה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים תוכנית מפוזרת מדי שלא התעמקה בנושאים, אבל בהתחשב בזמן ריצה שלה, סבירה...ב 23:00 היתה תוכנית יותר טובה בערוץ 8, על המנטליות של ההאקרים מההתחלה בשנות ה 70 ועד היום.. בהחלט היה מעניין לראות איך עשו HACKING פעם (למרות שהנושא דובר כבר בכמה תוכניות בנושא)...
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים ראיתי את התכנית על ההאקרים דווקא די מעניין היה.כן, רק שלא חידשו יותר מדי...חבל שהם לא סיפרו איך עלו על KEVIN MITNICK, שהרי לשלטונות לא היה את הידע כדי לעלות עליו, הם העסיקו, או שאחד מה HACKERS האחרים הסיגר אותו למשטרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.