פורסם 2002 ביוני 2623 שנים יש לי בבית 2 כרטסי מסך ישנים ואני רוצה להרכיב את "יותר" על המחשב ה"חזק" יותרהבעיה ש אני ממש לא מבין בחומרה ישנה אז אולי מישהו יכול לעזור 1.CIRRUS LOGIC 5446 PCI2.ATI RAGE2 C PCIאני חושב ש ה ATI אבל זה רק בגלל ששמעתי את השם שלו יותר פעמים אז אם מישהו אם דעה יותר מגובשת או מנסיון יכול להגיד לי איזה כרטיס עדיף ובמה אני ישמח יום טוב לכם ותודה.
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אם אני לא טועההATI עובד יותר טוב עם ווינדוז וכל אלה והאיכות תמונה שלו יותר טובהאם אתה מתכנן לשחק משהו.. forget it.(אגב, עד היום מוכרים איזו וריאציה של הרייג')
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים יש לי את הראשון כרטיס מסך ממש פצצתי. יש לו רק 1 או 2 MB זיכרון והוא מעלה "כמעט" כל משחק. אני זוכר שבפעם האחרונה שיחקתי בGTA2 עם הכרטיס הזה והוא עבד מצויין.............. :
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר לא קיבלתי תשובה ישרה רק מאחד שטוען שהרייג אף אחד אחר לא יכול לאשר זאת ???
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים ה CL הוא חתיכת זבל, ה ATI הרבה יותר טוב.ה ATI מתקדם מה CL בערך ב 3 שנים (CL מ 94, ATI מ 97).תתקין את שניהם עך מסך שתומך ב 1600X1200 ותראה לאן כל כרטיס מגיע, אני מבטיח לך שה ATI פשוט גומר על ה CL העלוב הזה.אתה גם תשים לב שה CL כל פעם "בונה" מחדש את ה DESKTOP כשאתה מזיז חלון, זה ממש מעצבן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.