פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מזתומרת איזה? חברה? סוג? דגם?הכי טוב זה LI-IO אבל אני לא בטוח שמוכרים כאלה...
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר לפי היצרן כתוב שצריך סוללה AAA alkalineמישהו יודע איזה סוללה זאת?והאם היא נטענת?
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים AAA Alkaline זה אומר הבטריות אצבע הקטנותהפשוטות נטענות עם מטען מיוחד אבל כל מחזור הטענה הן הופכות ליותר חלשותהבטריות של GP לא מאבדות מהעוצמה ב-1000 (בערך) מחזורים הראשונים
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אם צריך ALKALINE אז זה אומר שאי אפשר נטענותאלקליין זה סוללות רגילותאבל נראה לי שזה סתם טעותלנגן MP3 לדעתי כדאי סוללות נטענות של סביבות ה1 אמפר לא יותר
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים זה אומר שהנגן עובד עם אלקלייןאבל זה לא אומר שהוא לא עובד טוב עם נטענות NiMHל Life SyStemהבטריות לדוגמה: http://www.officedepot.co.il/(gk3tfomeers1j155udnugj45)/catalogSku.aspx?id=557058&famid=2732&PR=QJ5והמטען לדוגמה: http://www.officedepot.co.il/(gk3tfomeers1j155udnugj45)/catalogSku.aspx?id=609701&famid=2704&PR=QJ5המטען בא עם 4 סוללות AA כלומר היותר גדולותככה שיש לך 4 נטענות גדולות (למשל למצלמה דיגיטלית) ו 4 קטנות לנגן
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים המכשיר שלך עובד עם סוללות AAA למינייהן...Alkaline אלה הסוללות הרגילות והלא נטענות שאתה קונה בסופר.NiMh או NiCd הן הסוללות הנטענות.כמובן עדיף NiMh שנותן יותר תפוקה וללא אפקט הזכרון... והכוונה לאורך חיים ארוך במיוחד.בארצנו הקטנה הבטריות הטובות והמשתלמות שניתן להשיג הן GP כמו שהמליצו לך.(אני אישית מביא בטריות מחול... Nexcell או Powerex)
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים מחבר קיבלתי יחד עם הנגן סוללה אחת פשוטה לא נטענת AAA והיא הספיקה לי משהו כמו שעה קראתי את המלצות היצרן והיה כתוב שם שעם סוללה AAA אלקליין אחת מלאה אוכל להקשיב משהו בסביבות 10 שעות רצופות אם אני אקנה סוללה GP זה יחשב כ אלקליין ואף טובה יותר? או שמה נגן הMP3 שלי פגום? בגלל שהוא ניגן רק שעה עם סוללה שסיפקו לי בתודה לעזורים Life_SyStem
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים סוללות נטענות הרבה יותר חלשות מרגילותלכן לא נראה לי שתגיע ל10 שעות עם נטנעת
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים איזה שטויות... העובדה היא שאומנם בטריות נטענות מביאות מתח נמוך מבטריה רגילה (1.2V) אבל באמפרים גבוהים בהרבה.בטריה נטענת טובה מחזיקה מעמד הרבה יותר זמן מבטריה רגילה.בקשר לבטריה שקיבלת עם המכשיר... זאת סתם בטריה פשוטה ואל תייחס חשיבות לאורך החיים שלה.אם אתה רוצה בטריות עמידות שיחזיקו לך הכי הרבה זמן, קח את הבטריות ליתיום אנרג'ייזר (כסופות עם כחול בקצה), הן אומנם לא נטענות אך הן הטובות ביותר.בעצם.. לא יודע אם יש כאלה בגודל AAA.ובכל מקרה, אתה יכול לקרוא קצת מידע על בטריות בכלל ואורך חייהן בפרט (השוואה מעולה!!!)http://www.imaging-resource.com/ACCS/BATTS/BATTS.HTM
פורסם 2005 בפברואר 120 שנים כמובן עדיף NiMh שנותן יותר תפוקה וללא אפקט הזכרון... והכוונה לאורך חיים ארוך במיוחד.לסוללות ניקל מטל (NIMH) יש אפקט זיכרון! אולי הוא רצת יותר קטן מהאחרות אבל עדיין יש שהוא משמעותי!הסוללות היחידות שאין להן אפקט זיכרון הן ליטיום יון וליטיום פולימר.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים הזמן 10 שעות נגינה על בטריה אחת זה במצב אופטימלי ואתה סביר להניח שלא תגיע אליוההבדל בין 700 ל 850 זה שהוא ייתן לך שיפור של 20% בערךול HoT-DoG אל תדבר שטויותהוולטים זה לא מה שקובע את העוצמה של הבטריותתעשה בעצמך ניסוי עם שני מכשירים אותו דבראחד עם סוללות נטענות והשני עם רגילות ואחרי זה תדבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.