עבור לתוכן

משהו מאוד(!) חשוב - {הסבר בקשר למדיניות פורום משחקים בנוגע לווארז}

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מה הקטע שלכם?!

מה אכפת לכם שאנשים ידברו פו וישאלו שאלות על WAREZ?!!!!!!!!

אם אתם לא רוצים אל תענו!

אל תעשו את עצמכם צדיקים :asthanos: למה אני בטוח שאין לכם משחק אחד שהוא מקורי (אלא אם קנו לכם)

יש פו אנשים שבקושי הצליחו לקנות מחשב! אז אתם רוצים שנקנה משחקים מלאים ב 220 ש"ח???

אם יש לכם כסף, מנהלים יקרים, תקנו אתם משחקים מחנויות, לי אין כסף וזכותי לשאול אנשים אחרים על WAREZ

אני קורא לכולם להגיב:

כדי שאולי הם (המנהלים) כבר לא ישחקו אותה, ויתנו לדבר על WAREZ בפורומים

פורסם

אממ...

How about, No?

אתה רוצה לגנוב משחקים? זבש"ך

פורסם

אולי חשבת על זה שחוקי האתר אוסרים דיבור על Warez ואין למנהלי הפורום מה לעשות?

אולי חשבת על זה שאתרי Warez הם אתרים פחות או יותר נסתרים, שהבעלים שלהם לא חושפים את עצמם כמו המנהלים פה, מהסיבה הפשוטה שיכולים לסגור להם את האתר במינימום אם הם עוסקים בWarez?

פורסם

אני לא מבין מה הקטע שלכם?!

מה אכפת לכם שאנשים ידברו פו וישאלו שאלות על WAREZ?!!!!!!!!

אם אתם לא רוצים אל תענו!

אל תעשו את עצמכם צדיקים :asthanos: למה אני בטוח שאין לכם משחק אחד שהוא מקורי (אלא אם קנו לכם)

יש פו אנשים שבקושי הצליחו לקנות מחשב! אז אתם רוצים שנקנה משחקים מלאים ב 220 ש"ח???

אם יש לכם כסף, מנהלים יקרים, תקנו אתם משחקים מחנויות, לי אין כסף וזכותי לשאול אנשים אחרים על WAREZ

אני קורא לכולם להגיב:

כדי שאולי הם (המנהלים) כבר לא ישחקו אותה, ויתנו לדבר על WAREZ בפורומים

לפי ההגיון שלך, אז אם בקושי קנית רכב, ואין לך כסף לדלק, אתה זכאי, ואפילו רשאי להכנס לתחנות דלק ולגנוב דלק ?

גניבת תוכנה היא גניבה לכל דבר. החוק מטפל בגנבי תוכנה כפי שהוא מטפל בגנבי רכב, או גנבים אחרים - עונש מאסר וקנסות. גניבה זו גניבה, בין אם היא של מוצר וירטואלי כביכול (התוכנה) ובין אם זה מכשיר חשמלי מחנות.

פורסם
  • מחבר
לפי ההגיון שלך, אז אם בקושי קנית רכב, ואין לך כסף לדלק, אתה זכאי, ואפילו רשאי להכנס לתחנות דלק ולגנוב דלק ?

גניבת תוכנה היא גניבה לכל דבר. החוק מטפל בגנבי תוכנה כפי שהוא מטפל בגנבי רכב, או גנבים אחרים - עונש מאסר וקנסות. גניבה זו גניבה, בין אם היא של מוצר וירטואלי כביכול (התוכנה) ובין אם זה מכשיר חשמלי מחנות.

דבר ראשון:(ואל תגידו שזה לא קשור למה זה מאוד קשור):נועם רוטר עדין חי ונושם

דבר שני:אני רוצה לראות אחד שאומר לי כאן שאין לו משחק אחד צרוב או איזה תוכנה שהוא כביכול "גנב" לה סריאל, או השתיל לה קראק

דבר שלישי:לא חייבתי אף אחד לענות על שאלות שנוגעות בווארז

מי שרוצה יענה, מי שלא רוצה שלא יענה!

דבר רביעי:כולנו יודעים שכל החברות שמתעסקות בתפיסת גנבי תוכנות (או משחקים) מתמקדות בעיקר (איזה 97% מהמקרים) בחברות או בעסקים!

למה הן יודעות (החברות) שהן בחיים לא יצליחו לתפוס את "גנבי התוכונת".

ואם הן כן יצליחו אז יקום משהו חדש (ראו מקרה נאפסטאר -קמה חברות קמו אחריה

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו קטן:

אם אני לא טועה "האיסור" הגדול יותר הוא על הפצה של ווארז

ואני בטוח שאתם לא תתנו להוריד ווארז מהאתר שלכם! (למרות שאין לי בעיה עם זה)

אבל בפורום???

מה קרה, לבני אדם נורמלים אסור כבר לדבר על מה שהם רוצים?!

פורסם

תגדיר לדבר?

לתת לינקים לWarez?

זו לא הפצה?

אגב, סתם שאלה, אתה במקרה פעיל בפורומים של רוטר?

פורסם
  • מחבר

כן לדבר אני מתכוון לתת לינקים לווארז ול FTP

ואני לא פעיל באתר של רוטר (חס וחלילה) , ההפך אני שונא את האתר שלו, כולם שמה חרה של אנשים ולא עוזרים לאף אחד, אלא רק רוצים לקבל לינקים.

חוצמזה שאתר שלנו הרבה הרבה יותר טוב -יש כל כך הרבה נתוני השוואה ובכולם HW הרבה הרבה יותר טוב מרוטר:

חוץ מדבר אחד שזה הווארז

כמו שאתה יודע וכמו שכולם יודעים, בימינו הכל הולך על חינם

אני לא רוצה להכנס איתך לתוך כל הנושא הזה של וואז ו"גניבות" (כמו שאתה מכנה את זה), אבל אתה יודע שכמעט אף אחד לא קונה משחקים ותוכנות מקוריות מהחנות (שלא נדבר על סרטים)-ואני מדבר איתך אך ורק על משתמשים פרטיים

מה שבקיצור אני אומר לך זה שכדי לפתוח פורום לווארז, ואם לא לווארז אז לפחות כשמשהו שואל משהו על ווארז - מי שרוצה לענות לא שיענה, ואם אתה לא רוצה לענות אל תענה

יש לי שאלה אליך ותשתדל להיות כנה: כמה משחקים-תוכנות-סרטים מקוריים יש לך?

אני לא מאמין שהשימוש היחידי במחשב שלך הוא להיות מנהל פורומים כללי ב HWZONE?!

ודבר אחרון מי המנהל של האתר הזה? ואיך אפשר לפנות אליו דרך הפורום?

פורסם

WAREZ IS BLOODY ILLEGAL

אם מישהו יפרסם פה לינק להורדת משחק, אפשרי לתבוע את האתר על הדבר הזה!

אנחנו לא מתכוונים להסתכן בתביעה ולכן אם אתה תתן/תבקש לינקים למשחקים אתה תועף לאלתר ולצמיתות/ההודעה שלך תמחק (בהתאמה).

אין יותר וויכוח על זה.

פורסם

אז אני רוצה להבין משהו...

אתה אומר שאם כולם עושים את זה, אז זה בסדר וזה מקבל ליגטימציה??!? ואם כולם היו שודדים בנקים, גם לך היה מותר כי "כולם עושים את זה"???

באמת!

אתה מודע לעובדה טוב מאוד שWAREZ זה דבר לא-חוקי! וכדבר לא-חוקי אין לו מקום באתר חוקי למהדרין זה! אתה רוצה אתרי וורז, בבקשה לא חסרים כאלה ברשת, HWzone הוא אתר חומרה ומחשבים, הוא לא אתר הפצות לא חוקי! ואודה לך מאוד אם לא תהפוך אותו לכזה!

פורסם

עשה לי טובה, תפסיק עם השטויות שלך, אתה לא טורח לקרוא את התקנון לפני שאתה נכנס לאתר וזאת באמת בעיה שלך, תספיק לבלבל לכולם בשכל עם השטויות שלך.

זה שאתה חסר רמה וטקט, לא אומר שאתה צריך להוריד את כול הפורום איתך.

זהו, אני לא רוצה לגלוש לפסים אישיים יותר, אבל מעכשיו אני מבטיח לך שיהיה לך נורא קשה לפרסם פה הודעות אם בכלל.

פורסם

טוב, פתחתי את הנושא הזה בשביל עו תגובה אחת ויחידה.

למר my warez, האתר HWzone הינו אתר פרטי ובעליו יעשו בו כרצונם, אני כמנהל האתר (וגם שאר מנהלי האתר) לא רוצים להפיץ ו/או לדבר על Warez באתר שלנו.

אנחנו נגד הפצה של Warez ואני (וכל אחד מן המנהלים) לא חייב לתת לאדם כמוך (וגם לאף אחד אחר) די וחשבון.

תפנים ולך עם הזבל שחך למקום אחר. HWzone הוא אתר חוקי למהדרין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים