עבור לתוכן

MX440 vs 6600GT

Featured Replies

פורסם

רגע, אתם אומרים שאין הבדל בביצועים בין אם הכרטיס עובד בAGP 8 לבין AGP 4? :kopfpatsch:

מאוד מאוד מאוד קטן :)

זה פחות מ 5% אם אני זוכר נכון.

• תגובות 51
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:o הייתי בטוח מעל 50%...  :kopfpatsch::bash::screwy::silly:
פורסם

5~7 fps

פורסם

שמתי לב שיש לך ציפסט של Via

תשים לב לטיפ הבא:

9. Check your Motherboard manufacturer for updates to its drivers. Warning -- do not just get their latest driver, it could mess you up. Get the latest driver for your mobo. One guy mentioned solving problems with Far Cry in this forum by getting the correct chipset drivers. Note, if You have an older VIA chipset on your mobo, use the driver recommended for it -- an old one. I use 4.51 4-in-1 drivers, they work.

תבדוק בלינק יש עוד כמה פתרונות אפשרים אבל כאן מצוין שמישהו פתר את הבעיות שלו בfar cry בכך שהוא עדכן את הדרייברים לציפסט.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1029

פורסם
  • מחבר

עברתי בריפרוף על העצות (אני אבדוק אותם יותר מאוחר) ולא ראיתי שום דבר שיכול להשפיע.

עדכנתי את הדריוורים של הBIOS, MoutherBoard, Intel acceleration, 4in1, NVidia, FarCry patch1.3 וזה לא עזר.

אני משחק ברמת פירוט Medium ומקבל 30fps למרות שב- TomsHardware הם כותבים שבדקו ברמת פירוט מקסימלית (כלומר שתי דרגות מעל) וקיבלו 60fps.

אני לא חושב שזה דריוורים מכיוון שיש כאן הבדל גדול מדי בביצועים זה חייב להיות משהו דרסטי כמו "לא מגיע מספיק מתח לכרטיס" אבל אני לא מצליח להבין איפה רואים אם מגיע הלכרטיס מספיק מתח.

כשאני אשיג את 3DMark אפשר יהיה לבדוק אם באמת הביצועים של הכרטיס ירודים או שזה רק ל FarCry

פורסם

ממש לא נראה לי שהספק שלך מצליח לקבל מתח מספיק בשביל הכרטיס כיוון שלאח שלי היה ספק 250w וזה לא הצליח לגרום לGeForce FX 5500 לעבוד כראוי (היה בעיה בצבעים במשחקים אבל ב2D לא היה בעיות)

הכרטיס שלך אמור להיות מפלצת חשמל תבדוק באתר של החברה שלך איזה ספק צריך מינימום(100W הולכים רק למעבד שזה כבר שליש מצריכת החשמל שלך ואם יש לך מסך מחובר לספק אז יורד לך עוד כ100W)

עריכה: מצאתי פתרון איך לבדוק אם הכרטיס שלך מקבל את המתח הדרוש לו : תנתק את כבל הMOLEX של הכרטיס מסך ותבדוק אם יש שינוים בביצועים(בזהירות זה יכול להזיק למחשב שלך (לא בטוח אז אני לא ממליץ לך אבל זה פיתרון))

פורסם

^^^^^^^^

אל תנתק את המולקס מהכרטיס מסך, זה עושה הרבה צרות.

וחוץ מזה, מסכים לא מקבלים DC, אלא AC ולכן לא לוקחים וואטים מהספק.

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את ה Molex מהכרטיס וכשהמחשב עלה הוא צעק על  ירידה בביצועים. וה WinFox הראה 100/900 במקום 900/299 שהיה לפני זה.

זה אומר שכרטיס כן מקבל חשמל. אולי לא מספיק? קשה להאמין שזו הבעיה.

זהו נגמרו לי כל הרעיונות  :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הרצתי את הבדיקות הרגילות של 3DMark ו AquaMark ואילו התוצאות:

3DMark05 v1.2 = 2708

AquaMark v3.0 = 38011 GFX:5868 CPU:5393

איך הם נראות לכם? לי זה נראה קצת נמוך יכול להיות שזה כי המחשב שלי רק intel P2.4 ?

בכל אופן האם למישהו יש מחשב דומה לשלי ומקבל אותם תוצאות אולי יש לי בעיה ספציפית רק ב FarCry.

פורסם

תוצאה נורמאלית לחלוטין בהתייחס למפרט שלך.

נסה כמה משחקים אחרים ותבדוק. כמו כן נסה לשים הגדרות גבוהות בפאר קריי, 1024*768, ללא פילטרים ובדוק את הביצועים, ואז בדוק גם עם פילטרים של X4 כ"א.

פורסם

מהירות הליבה צריכה להיות 500, נקודה! כל דבר מתחת מצביע על בעיה; כפי שקראת ברשת, הכרטיס "ננעל" על 300 מגה"צ, כאשר הוא לא מקבל מתח כראוי. נסה להחליף לחיבור אחר ואם גם זה לא נפתר נסה להפעיל את הכרטיס במחשב אחר ואם הוא עובד - נסה להביא את הספק שאיתו הכרטיס כן עובד אליך למחשב כדי לראות אם בקונפיגורציה שלך הוא מפעיל את הכרטיס כמו שצריך.

פורסם

כמה שטיות בתארד אחד , דבר ראשון הכרטיס הזה ממש ממש לא מפלצת חשמל , ה9800פרו לוקח יותר ממנו בלפחות 10וואט , דבר שני , ההבדל בין AGP4X לבין 8X כמעט ולא קיים , לפעמים זה מנצח ולפעמים זה(הבדל של מקסימום 2-4אחוז לכל צד) בקשר לתוצאה שלך , התוצאה של הכרטיס מסך יחסית בסדר בהתחשב במפרט , אבל התוצאה של המעבד מחרידה(באקווהמארק) ה2000+ שלי בלי אוברקלוק מקבל 5300-5200 נקודות , ככה שאתה אמור לקבל משהו כמו 6000למעבד אם לא יותר... , לדעתי מה שיכול לעזור לך בהכי פחות כסף זה לקנות לוח אם חדש ולעשות אוברקלוק למעבד(אבל עם זיכרון במהירות 266 אי אפשר גם לעשות אוברקלוק למעבד הזה) , ובקיצור , יש לך כרטיס מסך מצויין שעובד כמו שצריך , אבל מערכת שלא מנצלת אותו כמו שצריך...

בקשר למהירות של הכרטיס , במצב 2D היא על 300 , ככה שמה שWINFOX אומרת לך הוא בסדר גמור , יש לך שם אני בטוח אפשרות להעביר לראות את המהירות של מצב 3D , שם המהירות תהיה 500...

זה לא שלידטק עשתה 2 סוגים של 6600GT לAGP , ככה שבכל מקרה המהירויות צריכות להיות בסדר גמור.

פורסם

FAR CRY לא רץ טוב גם אצלי בהגדרות מלאות אם 512M זיכרון... המשחק הזה צריך 1GB שההגדרות מלאות...

פורסם

FAR CRY לא רץ טוב גם אצלי בהגדרות מלאות אם 512M זיכרון... המשחק הזה צריך 1GB שההגדרות מלאות...

אצלי הוא רץ טוב עם 512.

פורסם

אני חושב שאני יודע מה הבעיה אבל לא לתפוס אותי במילה:

הלוח שלך הוא AGPX4 נכון? הוא מספק חשמל לכרטיסים גם דרך כניסת הAGP נכון? ולכן אני חושב שהוא מספק לא מספיק חשמל לכרטיס שלך דרך הAGP מפני שהוא כנראה מסוגל לספק מתח מסויים לכרטיסים שלAGPX4 והספק שלך בכלל לא מאפשר את זה כיוון שהוא 300W יכול להיות שחלוקת החשמל לא טובה ולכן הוא מספק פחות חשמל בגלל הספק והAGPX4 ולכן אפילו עם חיבור המולקס הוא מביא לך מהירות ליבה 300 במקון 500 אוליי לפני קניית ספק חדש תבוא עם הכרטיס לחבר ותיבדוק אצלו בתנאי שיש לו מחשב יותר טוב משלך (ספק ולוח) זאת דעתי. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים