עבור לתוכן

MX440 vs 6600GT

Featured Replies

פורסם

מחשב:

P2.4

512MB

AGP x 4

עד לאחרונה המחשב שלי עבד עם GeForce MMX440 64MB לא רע בכלל . לאחרונה החלטתי שהוא מתחיל להתישן מכיוון שכשהרצתי FarCry הייתי חייב לשים את כל הנתונים על low כדי לשחק חלק, למרות שהייתי תמיד על 1024x756. המשחק רץ ב 40fps אבל רציתי לראות את הטקסטורות ברמה גבוה יותר ולכן קניתי את ה 6600GT AGP. מה רבה היתה האכזבה לאחר שהרצתי את המשחק  :kopfpatsch:

ה- 6600GT אמנם הריץ את המשחק על high אבל הFPS היו נמוכים מאד (28) והמסך קפץ בקרבות כבדים. רק כאשר הורדתי אותו ל-Medium וביטלתי את ה-AA הוא רץ ב-40FPS כלומר באותה מהירות שהMMX מריץ low.

יכול להיות שהכרטיס כל כך איטי? לפי מה שאני רואה הוא בסך הכל רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיס הישן? מה שהורג אותי שבביקורות הראו שהכרטיס מהיר פי 20 מהכרטיס הישן, אז או שמישהו כאן מרמה או שיש לי בעיה במחשב, יש רעיונות?

בנוסף שמתי לב שההבדלים בין low ו- high מבחינת איכות תמונה לא כאלו גדולים. אפשר לראות הבדל רק כשמתקרבים לקירות אבל לטווח הבינוני והרחוק אין הבדל ממשי.

צירפתי תמונות שמראות את ההבדל בין הכרטיס הישן ב-low לחדש ב-high ואפשר לראות שרק כאשר אני מתקרב לקיר רואים הבדלים.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 51
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועל זה אני אומר שלא צריך לבזבז את כל הכסף כדי להנות היה ליGF440Mx כיום יש לי GFX5500 רק בגלל מצללי פיקסלים שנחוצים למשחקים כבדים אבל את האמת הגרפיקה לא כל כך השתנתה

אתה לא משווה בין LOW לMEDIUM ואומר שזה רק פי שתיים. בודקים מהירות על פי אותו הגדרות מה שעושים זה בודקים את הפרימים לשנייה בכל אחד ומשווים.

ד"א הכרטיס שלך מצויין פשוט המשחק הזה מאוד כבד אפילו לכרטיס כזה אבל זכור לי ששיחקתי בפאר קראי עם הגיפורס 4 440 על מדיום ורצולציה 1024*768 והכל עבד דיי טוב.

פורסם

תוודא שכיוונת תאפרצ'ור סייז לפחות ל 128

פורסם
  • מחבר

קניתי את ה Leadtek A6600GT TDH 128MB

לגבי פרצ'ור סייז לא הבנתי מה זה? אפשר אולי באנגלית?

פורסם

גם לי היתה את הבעיה שלך,תראה אתה צריך להתקין את העידכון 1.3 של המשחק,תאמין לי אחרי שתתקין את העידכון אתה תדהם מהאיכות (:

בהצלחה.

פורסם

יש לך בעיה במחשב...

אצלי הכל בהגדרות הכי הכי גבוהות בכל דבר. 1024*768. x4 AA, x8 AF

והכל עובד חלק לגמרי (באיזור ה-40-30 FPS) (מפרט בחתימה).

פורסם

הנה מספר תמונות (במשחק זה נראה אפילו טוב יותר).

c94da83e040c894f714716bf88a818c0030000.aspx

c94da88898f3f708914558b123e1f250030000.aspx

c94da827584358f39b472c8b4af02f90030000.aspx

פורסם

יש לך בעיה כלשהי במחשב\הגדרות.

אני שידרגתי בזמנו, מ- TI4200 ל- 9800PRO (המפרט בחתימה שלי)

ההבדל היה שמיים וארץ.

כדי שתראה במה מדובר, אני מוסיף כאן קישור לתמונות שהעליתי לרשת מתוך התלהבות.

הכרטיס שאתה קנית, חזק יותר משלי (אני עכשיו מנסה למכור את הכרטיס שלי, ולקנות אחד כמו שלך...  ::) ) אז אין ספק שהוא יציג

גרפיקה איכותית יותר, או לפחות אותה הגרפיקה אך בפריימים גבוהים יותר.

הקישור לתמונות:

http://photos.walla.co.il/hfintegrale

לפני שאתה מתבאס בו נעבור צעד צעד:

1. תוריד את הדרייברים האחרונים (לא בטא) מהאתר של NVIDIA

2. תוריד DIRECTX 9.0C ממייקרוסופט.

3. תעלה את ה- Aperture Size  ל- 128 מגה (זה נעשה בביוס, תחפש את זה שם)

4. במשחק עצמו ובדרייברים, תבטל את ה- AA וגם את ה- AF

5. במשחק עצמו תעלה את כל הפרטים ל- Very High ואת המים ל- Ultra High

6. במשחק עצמו תכוון את הרזולוציה ל- 1280x1024

תתחיל לשחק, תבדוק אם הכל רץ חלק.

אם כן, תתחיל לשחק עם ה- AA וה- AF (הגדרות של X4 ו- X8 בהתאמה, אמורות לספק אותך)

אם לא, תעשה איחוי דיסק (דיפרגמנטציה) ותנסה שוב.

צא לעבודה, ותגיד לנו אם יש שינוי כלשהו בחווית המשחק.

HF

פורסם

חיברת את הכרטיס ליציאת מולקס מהספק?!?!

פורסם
  • מחבר

ברור שחיברתי את הספק אחרת זה לא היה עובד. אולי ספק 300W זה לא מספיק?

פורסם

המחשב שלך לא מדהים... (לא בזילזול, לי יש אותו דבר רק פחות ראם ואת הכרטיס הקודם שלך)

איזה מהירות הראם שלך? 266?

נראה לי שהמחשב הזה פשוט לא מסוגל לנצל את היכולות של הכרטיס שקנית... המעבד ואולי גם הזיכרון (תלוי מה המהירות שלו) מגבילים את הכרטיס מסך.

בנוסף, אני לא בטוח בזה אבל לא יכול להיות שהעובדה שיש לו AGP 4 מגבילה את הכרטיס? (אני לא בטוח אם הוא תומך ב 4 או לא)

עריכה:

אם הבעייה הייתה בחוסר מתח לא הייתה ירידה בביצועים אלא בעיות אחרות כגון כיבוי פתאומי של המחשב.

פורסם

ברור שחיברתי את הספק אחרת זה לא היה עובד. אולי ספק 300W זה לא מספיק?

האמת שזה כן היה עובד ועובד לאט; בגלל זה שאלתי זאת... אולי תנסה לחבר ליציאת מולקס אחרת של הספק?

אולי החיבור הספציפי המחובר כרגע לכרטיס תקול? סיכויים קלושים, אבל שווה לנסות.

פורסם

לא זה לא היה עובד, או שעובד בצורה לא יציבה, אבל לא לאט יותר זה לא מנוע חשמלי :lol:

פורסם

כמו שאמרו פה, יכולים להיות מ"ס סיבות שזה עובד לך כ"כ לאט:

1. הדריבר לא מעודכן.

2. המחשב שלך חלש מדי.

3. משהו לא מוגדר נכון.

אם שומדבר לא עוזר, תנסה לפרמט (בתור פתרון אחרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים