עבור לתוכן

מ-2 מאוררים ל-6 ומריחת משחה - תוצאות ותמונות+ מדידת רעש *עודכן

Featured Replies

פורסם

רעש? איזה רעש? אני נשבע לך אני לא מבחין בין זה ובין 2 מאוררים. שום רעש כלום. שקט. תבוא ותשמע בעצמך. אולי אתם בעלי אוזניים רגישות אבל אין לי שום בעיה עם הרעש. אלה לא מאוורים שעושים הרבה רעש (מאוררים רגילים מספקים). שום רעש. בכלל.

מה שמצחיק הוא שה20 מילי שעל כרטיס המסך שלי עשה רעש (היה צרוד) מה שעשיתי זה שמנתי אותו והוא שקט. אין רעש גם ממנו.

אני גם יושן בדיוק מול המחשב הזה. אולי מטר וחצי בכוח. ישן כמו תינוק. לא הפריע לי מעולם.

בוא נגיד שהמאוררים הרצפתי מולי שעובד 24 שעות ביממה עושה רעש (שזה גם לא מפריע) זה הרבה יותר שקט. אולי זה בגלל המקום שהא נמצא בו - בולם את הרעש.

טוב נשמה אם אין לך בעייה עם זה אז סבבה ;D

פורסם

אבל מה זה משנה אם תכבה את כולם או אחד אחד?

פורסם

Air Cooling suck ass

פורסם

אתה פשוט חייב לתת למאווררים שלך מרווח נשימה, תעשה טובה.. תיצור חורים ראויים שיאפשרו זרימת אוויר.

פורסם
  • מחבר

אם אני אקבל מאורר גדול מספיק מה שאני אעשה זה: שבירת שולחן בצד והוספת מאורר לעץ עצמו. אני אעשה לו ספק משלו בלי קשר פיסי למחשב. אני לא מדבל על משהו קטן על אלא משהו ענק (אולי חצי מהמארז לגובה ואורך). אני יודע שיהיה הרבה אבק אבל יש לי שיטות לנקות את זה. אני גם עקוני רוצה לעבור למארז יותר גדול (אינרמקס או משהו בסיגננון)

פורסם

אני חושב שהסברתי פה איפשהו, כי לשים סם מאוורר שיטיס אוויר קר על המחשב לא יתרום יותר לקירור המארז.

יתרום.. כן, אבל יש דרכים יותר אלגנטיות מאשר ללכת ראש בקיר.

פורסם
  • מחבר

אלגנטיות? אני מסכים! אצלי מה שעומד בראש זה לא היופי או המקצועיות. אצלי חשובות התוצאות ובהתחשבות שאני דיי דל אמצעים אז כסף הוא עומד בראש.

ככה זה בשבילי. אבק זה פשוט לא פקטור. אני לא דברתי על מאורר זול של בית. אני דברתי על מאורר שטוח שבא ברכבים ומקרר את הרדיאטור. כל זה תאורטי. אני מאוד מפחד מהרעש העצום. עדיין לא עשיתי כלום אז...

אני מסכים שקירור באוויר זה "Sucks Ass" מסכים ב1000אחוז. אבל תמיד צריך להסתכל על היחס בין המחיר לתועלת. מה שעשיתי זה קררתי את המחשב ב10 מעלות בערך העלות של זה היא אפסית. לא עלה לי חוץ מכמה שעות כלום. לדעתי זה מאוד שווה את זה.

כמובן קירור במים עדיף אבל זה לא שווה לי 1500 ש"ח ואלוהים יודע כמה כאבי ראש. אין לי את הכסף פשוט.

אני אנסה לעשות משהו בקשר למיקום אבל אין הרבה מה לעשות. אם אני רוצה לשנות את המצב צריך להחליף את השולחן וזה לא שווה לי.

אני גם רוצה להגיד שאוויר נכנס בסדר דרך החורים הקדמיים. אני בדקתי ואין הבדלים כאשר אני מוריד את הפנאל.

פורסם
  • מחבר

בקשר לכיבוי: אני לא מבין מה יש פה לדבר...

אין לזה הרבה שימוש. זה לא הכי נחוץ. אפשר גם להוריד אותו לא עוזר הרבה. פשוט יכולתי לעשות אחד אז עשיתי לא גרוע ויכול להיות שמוסיף. בעיקר עזר לי לראות את התועלת שזה מוסיף. לא ממש חשוב.

אולי עוזר אם אני אעבוד עם הUPS כשיהיה צורך.

פורסם
  • מחבר

שמתי בהתחלה בדיקת מרעש עם תמונה

פורסם

אבל מה תוצאות הבדיקה?

פורסם
  • מחבר

אין לי כלים לבדוק את זה!!! הקלטתי את הרעש וצלמתי את הזווית של המיקרופון. יותר טוב מכלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים