פורסם 2005 בינואר 3120 שנים כל משחקי המחשב בנויים, מגרפיקה עצבנית ,כי זה מה שמושך כמעט את כל המשחקים, לשחק במשחק.!בגלל זה הרבה משחקים נופלים, למשל עלילה מצוינת, וגרפיקה גרועה, בסוף נותן הנאה נמוכה ,של המשחק.
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים זה מה שטוב בMOHPAעלילה פשוט מדהימה!! ממש מעניין אשכרה מלמד אותך היסטוריה גםוגם גרפיקה שלא נופלת בהרבה מD3 והשארוזה משחק עם אתגר.... אתה צריך להשקיע בשביל לסיים אותו כמו שצריך לאסוף המון מדליות לא סתם לסיים את המשחק
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים זה מה שטוב בMOHPA עלילה פשוט מדהימה!! ממש מעניין אשכרה מלמד אותך היסטוריה גם וגם גרפיקה שלא נופלת בהרבה מD3 והשאר וזה משחק עם אתגר.... אתה צריך להשקיע בשביל לסיים אותו כמו שצריך לאסוף המון מדליות לא סתם לסיים את המשחק אני רואה שה-6800 ... רק מטיב איתך.... חזרת אלינו גילי....כולם לצאת במחולות דבקה סוערים!!
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים כן, מה שמזכיר לי NFS2 ,משחק בשביל לסיים אותו,משימות חוזרות,אבל זה משחק מרוצים, ולא פעולה.אני אהבתי את XIII ,בגלל הסטייל, חוץ מזה משימות לא קשורות,הקטע עם לזרוק כסאות ,סתם דבילי.אבל העלילה מחזיקה אתהמשחק, הגרפיקה מצוירת, אבל אפשר ככה להתרגל עליה
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים האיתי מכניס לפה עוד מישחק: The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bayשיחקתי בו והוא כמו שילוב שלHL2 ו DOOM3 אין ספק שווין דיזל עשה עבודה מצויינת עם החבר'ה שלו.
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים ^ ^ ^^ ^ ^ ^אתה לא רציני אחי!!! בוא נגיד שהוא 7 מ10אבל נגיד לעומת HL ואלהאיפה אתה חייייחח..
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים דום 3 אכזבת השנה...היו יותר מדידי ציפיות..והכל חשוך ולא רואים כלום וזה משמיות אתה צריך ללכת לשם ואז לשם..ולא סתם הולכים והורגים זה ממש הרס הכל...אין כמו FAR CRY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.