פורסם 2005 בינואר 3020 שנים אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי.אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף.תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב.תודה מראש ;D
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מה עם Diablo 2 LOD? משחק שאני אישית מאוד אוהב , ואם אתה אוהב את הסגנון הזה , אז אתה לא תוכל להפסיק לשחק
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר גמרתי את DIBALO 2 ממזמן אכן משחק שמאד אהבתי.רידיק אני גם גמרתי משחק מעולה אבל יש יותר טובים.יש לכם עוד המלצות?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר גם גמרתי! בגלל זה רציתי את העזרה שלכם..אני מחפש משחק טוב הרבה זמן. עשיתי כבר רשימה של משחקים גמורים וגמרתי איזה 80. אם אני יראה שאתם לא מצליחים למצוא את המשחק שלא גמרתי והוא טוב. אז אני יעתיק לפה את הרשימה
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים Lotr:BFME?בכל מקרה עוד כמה ימים (יומיים? או שלושה) יותא KOTR:Sith Lords (Knights Of the Old Republic) ואם אתה אוהב RPG אני מנחש שאתה גם תאהב אותו. (למרות שאין לי מושג איך הוא אבל הוא אמור להיות טוב)
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר Lotr:BFME?בכל מקרה עוד כמה ימים (יומיים? או שלושה) יותא KOTR:Sith Lords (Knights Of the Old Republic) ואם אתה אוהב RPG אני מנחש שאתה גם תאהב אותו. (למרות שאין לי מושג איך הוא אבל הוא אמור להיות טוב)גמרתי את שר הטבעות.אבל מה זה RPG?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים Thief 3- Deadly ShadowsSWKotORג'דיי אקדמיVampire - The Masquerade BloodlinesCounter-Strike Source
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר THIEF 3 לא אהבתיVampire - The Masquerade Bloodlines גם זה לא.ג'דיי אקדמי מה זה?ומה זה SWKotOR?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.