פורסם 2002 ביוני 2623 שנים ובכן כמו שהזכירו מלא אנשים שוב ושוב הקיץ הגיע וכמובן תוקף גם אותי. אמא שלי באמריקה כרגע ואני צריך המלצות לקניות שאני שולח אותה לשני מחשבים שלי (יש לי שלוש אבל אחד יכול להישרף לא נורא ) אוקי אז ככה המחשב הראשון: P4 1,7 512 RDRAM HD: 40GB HD: 60GB יש צורב יש דיוידי Sound card: Creative Live Platinuem 5.1 Video Card: Asus v8200 Delux GeForce 3 אני מאמין שזה בעיקרון הדברים שצריך לדעת. המחשב הזה לא משודרג מבכינת קירור הכול כמו שקיבלתי אותו. תגידו מה אני צריך ליקנות בשביל לקרר אותו (הטמפרטורה של המעבד שלי בעובדים עליו עומדת על 47-50) המחשב השני: P2 500 256 SDRAM HD: 10GB HD: 20GB יש סידירום רגיל Sound Crad: Creative live! Video Card: שלחתי את אמא ליקנות GeForce 4 MX460 אני יודע שהוא לא מי יודע מה אבל המחשב הזה לא אמור להיות סופר מחשב. החום של המחשב לא ממש ידוע לי כרגע בגלל שפירקתי אותו ואני בניסיונות להוסיף לו 2 מאווררים 80' (בנוסף לאחד שיש לו) ולהוסיף עוד מאוור על המעבד. זהו זה תודה רבה מראש על העזרה! נ.ב תרגישו חופשיים כסף זה באמת לא בעיה.
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים 512 RDRAMHD: 40GBHD: 60GBיש צורביש דיוידיSound card: Creative Live Platinuem 5.1Video Card: Asus v8200 Delux GeForce 3 למה לא hercules game theather xpsuma ti4200 128mbואיזה לוח אם את קונה???
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר אוקי כמה דברים: א. אני בחור אבל אם הייתי בחורה תידע שאתה נישמע נחמד . <אך החברה מרביצה לי> ב. אני לא קונה מחשב חדש זה המחשבים שיש לי אני לא הולך לעשות הוצעה על שידרוג כול החלקים במחשב רק שידרוג שידאג זהוא יעבוד חלק. והאמת יש לי לוח אם עלוב של Intel על המחשב הראשון ושל iWill על המחשב השני.
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר אני לא ממש מבין בלוחות אם, אתה יכול להגיד לי מה יותר טוב בכל אחד מהם?
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אני לא ממש מבין בלוחות אם, אתה יכול להגיד לי מה יותר טוב בכל אחד מהם?גם אני לא כל כך את אלו בחרתי על פי המלצת ANTIVIRUS תשאל אותו הוא מבין בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.