פורסם 2005 בינואר 3020 שנים פאלם זאת מערכת הפעלה שעוברת רק על המחשירי כף יד שהחברה PALM מייצרת (וגם סוני ועוד כמה קטנות)ופוקט PC זה מחשירים של כל מני חברות שעובדות על ווינדוס מיוחד בשביל זה ואם אני לא טועה יש אפילו הפצת לינוקס לדברים האלה
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים ההבדל העיקרי הוא במערכת הפעלהזה משהו שונהפוקט פיסי זה משהו של מיקרוסופט שחברות רבות מייצרות מחשבי כף יד עם המערכת הפעלה של מיקרוסופטופאלם מייצרים לעצמם...גם בעיקרון מניסיון אישי המערכת הפעלה של מיקרוסופט WINDOWS MOBILE לוקחת יותר MHZ מהמעבד של המשחב כף יד מאשר מערכת ההפעלה של פאלםכלומר מחשב כף יד מבוסס מיקרוסופט יפעל טיפה יותר לאט מאשר של פאלם למרות שיש להם מעבד בעל אותה עוצמהאני בעיקרון מעדיף את הפוקט פיסי בגלל שאני חושב שזאת מערכת הפעלה יותר נוחה וידודותית ויש לי לי ניסיון עם המון פאלמים ועם כמה פוקט פיסייםהגירסאות הקודמות של מערכת ההפעלה של מקרוסופט הייתה מלאה בEROR DLL אבל בחדשות הבאגים תוקנו והיא מערכת הפעלה ממש טובה ונוחהההשוואה בין פאלם לפוקט פיסי זה כמו בין ווינדוס ללינוקסנוחות מול יעילות
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים לווא דווקא נוחות מול יעילותהמערכת של פאלם לפי דעתי לא פחות נוחהבכל מקרה ההבדלים בין פאלם ל PPC זה בחברות שמייצרותפאלם - palmOne, Sony אלה היצרניות החשובותPPC - חברת HP היא הכי חשובה שמייצרת PPCהיתרון של פאלם זה הכמות הרחבה בתוכנות שמיועדות אליוהיתרון של PPC זה אפשרות סינכרון מצוינת עם האופיס הביתילידע כללי יש פיתוח לסנכרן אופיס ביתי עם אופיס ייעודי לפאלם והוא לא פחות טוב
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים לווא דווקא נוחות מול יעילותהמערכת של פאלם לפי דעתי לא פחות נוחהבכל מקרה ההבדלים בין פאלם ל PPC זה בחברות שמייצרותפאלם - palmOne, Sony אלה היצרניות החשובותPPC - חברת HP היא הכי חשובה שמייצרת PPC[glow=red,2,300]היתרון של פאלם זה הכמות הרחבה בתוכנות שמיועדות אליוהיתרון של PPC זה אפשרות סינכרון מצוינת עם האופיס הביתי[/glow]לידע כללי יש פיתוח לסנכרן אופיס ביתי עם אופיס ייעודי לפאלם והוא לא פחות טובואת זה אתה מבסס על?קודם כל לפאלם יש יותר תוכנות ומשחקים,שנית Hp כבר לא כזאת שולטת, הרבה חברות כבר שמייצרות PPC
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים יש עוד חברותאבל HP מוכרת הכי הרבה ולכן היא הכי חשובה בשוק PPCיש גם את Mio שמוכרת (מכירים אותה) בגלל האנטנת GPS המובניתAsus שהיא לא כזאת חשובה בשוק הזה
פורסם 2005 בינואר 3120 שנים אני אומר מניסיון שלי שיותר נוח לעבוד עם PPCאבל כמו שאמרתם יש לPALM יותר תוכנות ומשחקיםאבל היום כבר אפשר למצוא כמעט הכל לPPC גםוגם יש לPPC מגוון יותר רחב של מכשירים כלומר חומרה יותר חזקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.