עבור לתוכן

מה דעתכם מארזים עם דלת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

HOLY מה אתה מציע(בתור מישעובד עם ANTEC)?

מה הכוונה כפתורים גדולים?

אתה יודע רגילים,CDROM,צורב...

על מה אתה אישית הייתה הולך?

מבחינת מחיר/ביצועים...?

תודה.

פורסם

מה הכוונה כפתורים גדולים?

אתה יודע רגילים,CDROM,צורב...

סידירום צורב, פאנלים עם LCD וקדומה לא יצרו כל בעיה,

הכוונה שלי היתה לפאנלים כאלה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=2934

פורסם

אני חסיד של מאררזים גדולים :)

אבל מאוד קשה עד בילתי אפשרי למצוא FULL TOWER בארץ (וואטוס אני אמרתי לך שאני שונא אותך על זה שקנית את המארז מזיגזג?)

לך על הסופרטאלנט, זול מאוד יחסית לתמורה שהוא נותן ואני מוצא את כל סידרת הדרגון יפים :)

וגם אם אתה הולך קצת למסיבות רשת או לוקח את המחשב ממקום למקום זה טענוג להסתובב עם מחשב מאלומיניום.

תתחדש :yelclap:

ובאנטק אין בעיות עם פנלים.. אבל כמו שאמרתי הדלת של הסופרטאלנט קצת אחרת אז אני לא בטוח בקשר לזה

פורסם

כפיים?

וזה מארז מעפן..

פורסם

טוב, אז הוא בלי דלת, ולא ממש קשור לנושא, אבל נראה נחמד, ספק גם נראה שלא ג'נרי...

למה אתה חושב שהוא מעפן? פליז תסביר...

אהה, כן, הוא גם לא כל כך יקר...

פורסם

טוב, אז הוא בלי דלת, ולא ממש קשור לנושא, אבל נראה נחמד, ספק גם נראה שלא ג'נרי...

למה אתה חושב שהוא מעפן? פליז תסביר... :s05:

אהה, כן, הוא גם לא כל כך יקר...

פורסם
  • מחבר

אלכס תסכים איתי ה SUPERTALENT נראה הרבה יותר יפה...גם לדים,מאוררים,ספק...

נכון 300 יקר יותר...

פורסם

לי יש את הדגם הגדול יותר של הדרגון (רק שבארץ נמכר הטאוור+ ולא הפולטאוור).

אני יכול בלב שקט להגיד שזה מארז איכותי ומוצלח בטירוף, ובמחיר המצחיק שהוא נמכר בKSP (רק 450 שקל!) הוא יוצא אחד הקניות הכדאיות שיש.

עם כל הכבוד לאנרמקס, זה דגם לא ממש מפותח ויש לו סגנון בניה קצת ג'נריי ולא מתוחכם.. אם הוא היה עולה 300-350 שקל עוד היה על מה לחשוב, אבל במחיר המוצע אני לא רואה שום סיבה לקנות אותו.

דרומי, אתה אוהב את הקלאסיקה של אנטק, אתה רוצה שהמארז יהיה קריר עם זרימת אוויר טובה, הדרגון יתן לך את כל הדברים האלה בצורה הטובה ביותר.

ההתלבטות בין האנטק לסופרטלנט לא ממש גדולה, אחד מגיע עם ספק, השני דורש קניה של ספק, עיצוב וגודל חלון קצת שונה.. דברים יחסית שוליים.

אם אתה מעדיף מארז קטן יותר, כמו שהצעת יש לך את ה 3700, או את הסונטה שזכה לקצת יותר פופולריות בקרב חובבי החומרה.

מעבר לזה אין הרבה אופציות בארץ, יש את היצרניות צ'נברו ודומיו שהם מארזים נחמדים אבל האיכות שלהם רחוקה מהאיכות של צ'יפטק ואנטק.

(עם כמה שהסופרטלנט מארז מצויין אני לא חושב שכולם צריכים לדבוק בו, קצת שוכחים שיש עוד דגמים מוצלחים בארץ ושווה להציץ גם עליהם, כל אחד אוהב סגנון שונה, לדוגמא הקולרמאסטר שהצאתי בהתחלה, והסונטה של אנטק, מארזים באיכות טובה, הם עם פחות מאוררים אבל בגלל שיש לו שטח חלל קטן יותר הזרימה מהירה ובהחלט מספקת).

קח את הזמן, תסתובב בין המארזים ותחליט בסופו של דבר מה הכי מתאים לך, הולי ואני אוהבים סגנון אחד, זה לא בהכרח אומר שזאת הקניה האולטימטיבית בשבילך.

(והולי, אל תשנא אותי :-[ אם הייתי יודע שאתה רוצה את המארז לא הייתי קונה אותו... ::) ;D)

ההודעה נערכה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,תודה תודה רבה.

לגבי הספק ה HEC שציינת עדיף על:

Thermaltake Silent PurePower 410W

הא?

תודה.

פורסם

דבר ראשון אל תצטט הודעות שמעליך, במיוחד שהם הודעות ארוכות במיוחד.. זה גורם לבלאגן ולדוגמא עכשיו שערכתי את ההודעה (הוספתי כמה שורות) זה לא מתעדכן בציטוט שלך..

אני לא יכול להגיד אם הHEC עדיף או לא, הTT מציע "עזרה" בזרימת האוויר, סליבינג, יצוב מתח, מה שאתה לא רואה בדגם של ה HEC..

אבל! יש האומרים שה410W דגם קצת בעייתי וה 420W עמיד יותר, אני אישית לא יכול להגיד לך את זה ממקור ראשון אז קח את זה בפרופורציות (ואני מציע לשאול את החנות לפני הקניה).

פורסם
  • מחבר

OK,תודה :xyxthumbs:

פורסם

קיצר,תקנה את המארז של אנטק, הספק נראה טוב, רק  חבל על 800 שקלים דנדשים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים