פורסם 2002 ביוני 2623 שנים יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו.הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד.המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור)כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קוכל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם.תושיעו אותי!לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)!נ.בפורסם גם בפורום רשתות ואינטרנט מהיר (מה שלא מתאים תמחקו)
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אחי גם לי יש אזעקה בבית ושהמתקין של ADSL ראה את ההאזעקה הוא חיבר לי מסנן משהו כזה ולי באמת אין בעיות אם הADSL והאזעקה בקש שגם לך יחברו את המסנן
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר אחי גם לי יש אזעקה בבית ושהמתקין של ADSL ראה את ההאזעקה הוא חיבר לי מסנן משהו כזה ולי באמת אין בעיות אם הADSL והאזעקה בקש שגם לך יחברו את המסנןחיברו לך ללא תשלום נוסף ?לא חיברו לך את המפצל של הטלפון נכון?
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים בלי שום תשלום נוסף הוא נסע במיוחד להביא אותו מבזקוחיבר אותו תוך כמה דקות ואין לי עכשיו שום בעיה אם האזעקה והאינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.