עבור לתוכן

MSI GF4 MX 460 VS MSI GF3 Ti200

Featured Replies

פורסם

MSI GeForce3 Ti200 PRO - TD128 VS MSI GeForce4 MX 460 - VTP

ראתי שהמחירים שלהם דומים והביצועים שלהם קרובים...

מה לדעתכם עדיף???

GF4 בגלל שהוא "טכנולוגיה" חדשה יותר או שזה לא משנה לדעתכם???

פורסם

תתפלא, אבל ההיפך! יש המון דברים ב3 שהורידו ב4 MX!

לך על ה TI200 או שכבר תמצא רדאון 8500LE - עדיף...

פורסם

הביצועים דיי זהים ולכן אני ממליץ על MX460. כי NVIDIA כל פעם שהיא מפתחת סט דרייברים חדש לחלוטין היא משפרת את הביצועים באופן ניכר של הכרטיסים הכי חדשים שלה, זאת אומרת GF4. היא כבר לא תשקיע שTI200 כי הוא דור קודם. לעומת זאת כשתתקין את הדרייברים גירסה 30.xx החדשים שיהוו באמת שיפור מהותי, אני בטוח שהשיפור יהיה יותר דול בGF4 מכיוון שאותו NVIDIA רוצה לפתח. וככה זה תמיד כשהם משחררים דרייברים תמיד אומרת "השיפור הכי משמעותי יהיה בכרטיסי _________" (כאשר ________ הוא הדור הכי חדש של כרטיסי מסך שהם הוציאו)

פורסם

מה לעזל הקשר ?!!

מה אתה לא מבין שה- 4MX הוא כרטיס נחות טכנית ל- GF3 Ti200 ?!

ה- GF4 MX לא כולל תמיכה מלאה ב- DirectX8 ! למה לעזזל לקנות אותו ?!

פורסם

כי אחרי שייצאו דרייברים גירסה 30.xx הוא כבר יהיה יותר מהיר.

חוץ מזה מבחינה טכנית אם אני לא טועה, TI4200 נחות מGF 3 TI500. והוא עוקף אותו באחוזים.

אם זה כל כך משנה לך, אפשר גם לקחת TI200.

פורסם

TI200

במיוחד אם המעבד יחסית חלש.

פורסם

GF4 MX הוא פשוט UPGRADE של GF2 MX בתוספת מהירות שעון.

פורסם

חוץ מזה מבחינה טכנית אם אני לא טועה, TI4200 נחות מGF 3 TI500. והוא עוקף אותו באחוזים.

אם זה כל כך משנה לך, אפשר גם לקחת TI200.

מה שהוא התכוון להגיד זה של-NV17 אין Pixel Shader , ויש לו רק שני Rendering Pipelines, ולכן הוא פחות טוב בצורה בלתי נתנת לערעור.

פורסם

לכן כבר עדיף RADEON 7500 על פני כל MX ואפילו הRADEON יותר זול 500 ש''ח.

פורסם

אתה טועה, ה 4200 זהה 100% ל 4600 פרט לתדרים.

כל סדרת ה GF4 TI כמעט זהה ל GF3 פרט לתוספות קטנות של ניצול רוחב פס לזיכרון ו AA.

פורסם

ואתה מתבסס על...?!

לא. ה- Ti4200 אמנם נחות מן ה- Ti500 ב- 10Mhz במהירות הליבה אבל לעמות זאת הוא כולל עוד יחידת V.Shader, את ה- LMA II לניצול רוחב הפס יותר טוב ועוד... (כרגיל, אתה יכול לקרוא על זה כאן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים