פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים לא רשום שום דבר, ומדבר אחד שקיבל אתמול את הרישיון... אולי שכחו להגביל אותי?
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים גם בפלסטיק לא רשום שום דבר(לפי רשיונות של חברים שעברו אחריי ה-1 בנובמבר)זה לא אומר שהחוק לא תקףבכל בדיקה שיגרתית השוטר יראה את זה במסוף
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים זה תלוי מתי הוא חידש אותונדמה לי מי שקיבל רשיון עד שנה מסוימת (לא זוכר אותה) קיבל רשיון עם פס מגנטי שנראה שונה
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר מזתומרת שינו? הרשיון שלי ושל אבא שלי ניראה בדיוק אותו דבר בדיוק, אני חושב שגם לא שינו אותו.... יש לאבא שלי, ולחבר שלי (שקבל את הרשיון פלסטיק לפני שבוע) בדיוק אותו רשיון... לא נראה לי שמתישהו זה השתנה.
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים לך עוד יש את הרשיון נייר הזמני... אנחנו מדברים על הרשיון פלסטיק. אתמול קיבלתי את הפלסטיק ולא מופיע בו שום דבר שמציין הגבלת נוסעים. רק נהג חדש וצורך בהרכבת משקפיים או עדשות מגה. מה הסיכוי ששוטר יתפוס אותי מסיע יותר מ 2? אני רק רוצה לדעת סתם :
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מה משנה הסיכוי?תעשה חישוב של מה העונש שאתה יכול לקבל ותבין שזה לא שווה את זהזה לא איזה הגבלה קשה שאין דרך אחרת....לא שווה את הסיכון
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים בדיוק, אני חושב שגם לא שינו אותו.... יש לאבא שלי, ולחבר שלי (שקבל את הרשיון פלסטיק לפני שבוע) בדיוק אותו רשיון... לא נראה לי שמתישהו זה השתנה. איזה קטנים רק בעשור האחרון שינו את הרשיון פעמיים, אולי תשאל את אבא שלך, איך נראה הרשיון לפני 10 שנים? (פס מגנטי, וכאלה) לא כדאי... אתה כל כך רוצה לאבד את הרשיון, ועוד בכזאת מהירות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.