עבור לתוכן

נפתחה הבטא האירופאית של WOW

Featured Replies

פורסם

תגידו יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות את המשחק בזול??

או חנות באירופה ששולחת לארץ??

אני חייב גירסא ארופאית? או שזה לא משנה איזה גרסא אני קונה...פשוט כל השרתים פתוחים?

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות את המשחק בזול??

או חנות באירופה ששולחת לארץ??

אני חייב גירסא ארופאית? או שזה לא משנה איזה גרסא אני קונה...פשוט כל השרתים פתוחים?

המשחק לא יצא באירופה עדיין !!!!!!!!

הוא יצא רק בארה"ב ואוסטרליה בינתיים.. אתה יכול לקנות משם, אבל אז תהיה מוגבל לשחק רק ברשתים שלהם ולא באירופאים (כשהם יפתחו בעוד איזה חודש-חודשיים)..

פורסם

טוב, התקנתי, הורדתי PATCH, שיחקתי 5 דקות, נראה בהחלט משחק ענק ומעניין.. חבל שאין לי את הזמן עכשיו להשקיע בו....

על איזה REALM אתם משחקים ? ואיזה דמות לקחתם ?

פורסם

עזוב אותך מקטנות...כשהשרתים האירופים יפתחו אני יודל לשחק בהם עם משחק שנקנה באמריקה??

פורסם

עזוב אותך מקטנות...כשהשרתים האירופים יפתחו אני יודל לשחק בהם עם משחק שנקנה באמריקה??

לפי מה שהבנתי, לא, ה AMERICAN KEYS יהיו רק לארה"ב, וה EUROPEAN KEYS רק לאירופה..

פורסם
  • מחבר

על REALM 9 אני UNDEAD

פורסם

זה רגיל או PVP או RG ?

אני על REALM 13 ENGLISH שזה רגיל...

אני NIGHTELF....

אני חייב לציין שהמשחק רץ חלק (לא על ההגדרות הכי גבוההות, אבל עדיין די טוב), על ה 9600PRO שלי ו AMD XP 1700+

פורסם

אז מה אתה אומר שעדיף???

לקנות אירופאי או אמריקאי?

תודה על העזרה!

פורסם

לא יודע... תעשה מה שבא לך...

אני אישית גם ככה לא מתכוון לקנות את המשחק.. הוא דורש יותר מדי זמן.. אני מעדיף להישא על WC3 TFT...

פורסם

אז מה אתה אומר שעדיף???

לקנות אירופאי או אמריקאי?

תודה על העזרה!

אני הולך לקנות את האירופאית, כי בשביל האמריקאית צריך כתובת וכרטיס אשראי אמריקאים, ולאירופי צריך בין-לאומי.

אני שיחקתי באמריקאית, הייתי אורק וורלוק Orc Warlock, והלכתי בתור סקילים על enchanting ועל tailoring. ממליץ על הדברים האלה לכל מי שיש לו כוח להתעמק (בעיקר enchanting, כי זה סקיל מסובך).

פורסם

אוף איזו באסה!!!!

אני נכנסתי לאתר שלהם כדי להרשם, 5 דקות אחרי שהם סגרו את ההרשמה! לעזאזל!!!!!! :pissed:

פורסם

אני הולך לקנות את האירופאית, כי בשביל האמריקאית צריך כתובת וכרטיס אשראי אמריקאים, ולאירופי צריך בין-לאומי.

אני שיחקתי באמריקאית, הייתי אורק וורלוק Orc Warlock, והלכתי בתור סקילים על enchanting ועל tailoring. ממליץ על הדברים האלה לכל מי שיש לו כוח להתעמק (בעיקר enchanting, כי זה סקיל מסובך).

my hebrew isnt working...

where are you going to buy it my friend?

פורסם

לא באמריקאית לא צריך כ. אשראי אמריקאי, אני משחק באמריקאית, ולדעתי עדיף, אין הבדל של פינגים, יש לי פינג נמוך יותר אפילו באמריקאית מבחלק השרתים הארופאיים, האמריקאיים אנשים הרבה יותר חמים, ואין ישראלים מטומטמים.

פורסם

דוגמה איך אתה גם באמריקאית וגם באירפאית?

מה יש לך שתי עותקים?

איפה הפינגים יותר נמוכים?

ובכלל אתה אומר שעדיף אמריקאית? הפינגים לא מפריעים לך??

פורסם

מה אתה עושה צחוק?

1. היה כבר באטה והוא כנראה נרשם, עם כל שאר העולם (אוך, ימי הלאגים :lol:)

2. עכשיו הוא גם כנראה נרשם לבאטה הארופית

3. תקרא!!! הוא כתב שהפינגים לא מפריעים לו ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים