פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים קודם כל יצא לך ממש יפהעכשיו תגיד לי שמת קטודה של מחשב רגילה?? ואיפה שמת אותה? פשוט לא קראתי את כל השיחה הזאת רק את הדף הזה ככה שלא ראיתיובקשר לחוקיות זה שטויות זה מתוך האוטו ולא מחוצה לו חוץ מזה שבטוח שיש מתג לכיבוי
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים בקשר ללהיות ערס-אני לא מכיר אותך.אבל להגיד לך את האמת, זה ממש לא יפה. אז אם כבר-לפחות שזה יהיה טוב!
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מיצובישי פשע כלבבי קודם כל יצא לך ממש יפה עכשיו תגיד לי שמת קטודה של מחשב רגילה?? ואיפה שמת אותה? פשוט לא קראתי את כל השיחה הזאת רק את הדף הזה ככה שלא ראיתי מצטרף לשאלות, ולמחמאות
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים יווו אם כבר מדברים על נאונים אני מת להראות לכם מה שיש לי בהונדה!!! חכו בקרוב תמונות! אה וסליחה שאני נדחף ככה לתוך הדיון !
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר בכל אופן. רציתי לדעת אם אני מחבר את זה למצת קבוע זה לא יכול להזיק ? (ז"א, הבנתי שהמצת יכול לספק X אמפר לזמן קבוע כי הוא לא בנוי לזה)ועוד שאלה, מאיפה קנית וכמה עלה ? והאם יש להם כתום?שמע, אני מחבר את זה למצת קבוע וזה לא מזיק והוא פועל רגיל...יכול להיות במכוניות אחרות זה שונה...וקניתי מחבר שלי, שקנה את הקטודה לפני כחצי שנה מ FROZEN CPU. קטודה בארץ רגילה עולה בסביבות ה60-80 שקל, כתום עוד לא ראיתי, אך יש אדום...ובחיים אל תקנו צהוב, יש לי קטודה צהובה וזה כמו מנורה רגילה.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר קודם כל יצא לך ממש יפהעכשיו תגיד לי שמת קטודה של מחשב רגילה?? ואיפה שמת אותה? פשוט לא קראתי את כל השיחה הזאת רק את הדף הזה ככה שלא ראיתיובקשר לחוקיות זה שטויות זה מתוך האוטו ולא מחוצה לו חוץ מזה שבטוח שיש מתג לכיבויכן זו קטודה של מחשב רגילה...שמתי אותה על המנורה הראשית בגג של האוטו...
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר יצא יפה...רק תצבע את האותו בסגול וזה יהיה מושלםאיכס......אם כבר לשחור (שחור מבחוץ ירוק מבפנים...פגז).אפשר גם לגוון קטודה כחולה והאוטו לבן...גם צבעים סוסים....!עריכה:תודה לכולם.....ולאלה שאומרים שזה לא יפה, זה יפה חבלזזזזזזזזאגב ליידע כללי, נאון רגיל שקונים לאוטו מיוחד לאוטו הוא מאיר פחות מאשר קטודה רגילה של מחשב...יענו קטודה מסנוורת יותר ומאירה יותר טוב מאשר נאון.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר אני קורא הודעה - מגיבקורא עוד הודעה - מגיבקורא הודעה שלישית - מגיבאין לי זמן למיין את כל ההודעות בהודעה אחת להעתיק להדביק לפתוח חלונות ואת כל הסיבוך הזה...מה זה משנה נו...יותר נוח לי ככה...
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים כי זה מכער את הפורום ויש חוקים שאומרים לא לעשות את זה. אם יש לך משהו להוסיף תשמתש ב- זה לא כל כך מסובך ואני בטוח שאם שאר המשתמשים מסוגלים להתסדר עם זה אז גם אתה יכול.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים אין לי זמן למיין את כל ההודעות בהודעה אחת להעתיק להדביק לפתוח חלונות ואת כל הסיבוך הזה...אתה לא צריך לפתוח חלונות.כשאתה מגיב, מתחת לחלון בו אתה רושם את ההודעה מופיעות כל ההודעות האחרונות ומעליהם בקטן "הכנס ציטוט".אתה לוחץ על זה והציטוט נוסף אוטומטית לתוך חלון התגובה.
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים תגיד אחי הקטודה חשופה או שהיא מוגנת בתוך משהו? כי היא יכולה להשבר מאוד בקלות וזה יכול להיות מאוד מאוד מסוכן ויצא בנזונה! אני בקרוב מתקין לדים כחולים מתחת למושבים באופל הכחולה שלי! מקווה שייצא יפה
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים טוב הנה שלי, תמונות לא יצאו משהו אבל רציתי לשתף אותכם במה שעשיתי לאוטו מקווה שתאהבו למרות שזה לא כזה בומבסטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.