עבור לתוכן

חיבור קטודה בתוך אוטו

Featured Replies

פורסם

אהלן ..

אין לי שמץ אם זה שייך לפורום אלקטרוניקה או לפורום כללי. נראה לי שזה שייך לפה, כי פורום אלקטרוניקה זה תחת קטגורית מחשבים.

אתמול קיבלתי את הקטודה הירוקה, שאותה אני מתכוון לחבר לתוך המצת של האוטו (שגם כן מספק 12V).

אבל מה הקטע...שגיליתי שהמצת בכלל לא מקבל שום מתח. אפילו את הזה שמדליק סיגריות זה לא מתחמם בכלל.........היום בערב אני אפתח את כל הבוכטא מאחורה אני אבדוק את החיבורים למצת. ממילא אני צריך לחזק את החיבורים של הרדיו דיסק לרמקולים כי אחד מהם השתחרר..

השאלות שלי הן ככה:

1. בחיבור למצת, דרך חוט שהולך מהכניסה למצת שחיברתי, יש לי כבל בצבע [glow=red,2,300]אדום[/glow] וכבל בצבע [glow=green,2,300]ירוק[/glow]. איזה מהם המינוס ואיזה מהם הפלוס?!??

2. האם אתם בטוחים ב200% שנאון בתוך אוטו זה לא חוקי? מזל שיש לי מתג...

תודה

• תגובות 70
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא רואה אף סיבה שזה יהיה לא חוקי...חוץ מזה יש את זה להרבה ערסים.....

לנורת נאון יש קוטביות??!??! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

חלק אומרים לי שזה חוקי חלק לא...אלה שאומרים שזה לא חוקי טוענים שזה לא חוקי בגלל שזה "מושך" את העין של נהגים אחרים ומוציא אותם מריכוז...

ולנאון יש + וגם -, שמקבל 12V

פורסם

לא חוקי, מסנוור, וגם לא ממש יפה.

:kopfpatsch:

אבל עם זה מוציא את הנהג מריכוז, זה לא משנה, כי הצלחות שמסתובות שהאוטו עומד, זה גם, אבל אני יתקשה להאמין ,שתהייה תאונה בגלל דבר כזה.

פורסם

איזה קטודה זאת???של מחשב או משהו אחר?

פורסם

נאון יכול לגרום להורדה מהכביש אל תשים את זה.

פורסם

נאון יכול לגרום להורדה מהכביש אל תשים את זה.

למה?? מה לא חוקי בזה?

פורסם

מבירור עם שוטר כל שינוי בתאורה של הרכב לא חוקי

פורסם
  • מחבר

זה לא שינוי

זה הוספה

וחלאס להגיד שזה לא יפה ויכול לגרום לתאונות...מישהו יודע איזה מהחוטים (הירוק או האדום) הוא המינוס?

פורסם

זה לא שינוי

זה הוספה

וחלאס להגיד שזה לא יפה ויכול לגרום לתאונות...מישהו יודע איזה מהחוטים (הירוק או האדום) הוא המינוס?

זה לא חוקי, מספיק טוב בשבילך?

פורסם
  • מחבר

לא!

פורסם
האם אתם בטוחים ב200% שנאון בתוך אוטו זה לא חוקי? מזל שיש לי מתג..
.

כמו שאמרו כאן,זה לא חוקי..

לגבי מה שהדגשתי,אתה בכל אופן רוצה לשים את הקטודה? גם אם זה לא חוקי?

פורסם
  • מחבר

כן

אוקיי עכשיו הסתדרתי עם הקטודה...האדום זה הפלוס והירוק זה המינוס...ניסיתי בלחבר למחשב....עכשיו הכל מוכן יש לזה עכשיו חיבור למצת רק צריך לחבר

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב.

לא קראתי אפילו את שאר ההודעות שרשמו פה, ואני אגיד לך בפשטות.

ניאון בתוך האוטו חוקי 100 אחוז !.

בהצלחה בהתקנה. (למרות שאתה תיהיה עם דבר כזה ערס צעצוע )

פורסם

חוקי - זה ממש לא, אז אל תבלבל בשכל סתם,

כל תוספת תאורה, פנימית או חיצונית - בלתי חוקית.

כמו שאסור לך להוסיף נאונים לרכב מתחתחיו כתאורה חיצונית, גם אסור לך להרכיב תאורות שונות בתוך הרכב,

תתקין אם אתה רוצה, אבל אתה מסתכן בכך שברגע ששוטר יקלוט אותך (ובלילה, רכב עם תאורה פנימית ירוקה\אדומה\כחולה למשל, לא קשה לפספס) יש לו היכולת להוריד אותך מהכביש ולקנוס אותך בכמה מאות שקלים

רק במידה והאוטו היה בא ככה מהחברה, כשכל התאורות השונות מובנות, זה היה חוקי (כמו תוספות שונות לרכב שמאושרות רק כאשר הרכב בא ככה מהחברה, למשל טורבו)

עדיין מעוניין ? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים