פורסם 2002 ביוני 2623 שנים יש לי P4 1700 (שאר המפרט מפורט בקישור בצד) וטמפרטורת המנוחה שלו היא: מעבד48-50 לוח אם44-45בקיצור רותח.אני מעוניין בקניית היסטינג אבל אני מודה שאני מפחד לגעת בכל העניינים שם אז...האם האחריות תבוטל אם אני יחליף לבד??אני לא רוצה להזמין מאתר אז איך להזמין מהחנות שלי?גם שמתי לב שתקרת המארז שלי רותחת הייתי מת לשים שם מאוורר אבל כדי לקדוח צריך להוציא את כל הכרטיסים והכל ואין לי בכלל ניסיון עם זה, אין אפשרות שלא תידרוש את פינוי המארז??או שפשוט לשים היסטינג טוב יותרבתודה מראש אייל.
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים האחריות אינה מבוטלת אלה אם כן אתה עושה 0c (לא שהם יכולים לדעת את זה אלה אם כן אתה אומר להם)לך לאיזו חנות ותשאל שם אם אין אז לך לחנות אחרת.כתוב מה התקציב שלך לקניית האיטניקס. אין לך אפשרות לשים מאוורר ללא פרוק המארז.ואם אתה באמת רוצה קנה מארז חדש או שתבקש ממשיהו שיודע לעזור לך או לך לבעל מקצוע.
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם תצחקו מהמערך מאווררים: מאוורר אחד מאחורה וכמובן מאוורר על המעבד ושל הספק ועל הכרטיס מסך :AR15: :AR15: הייתי שם עוד אבל אין מקום :AR15: :AR15: היום אחותי המבריקה שיחקה איזה 5 שעות בGTA 3 והמחשב לא זז אחרי עד כדי כך שפתחתי את הדלת של המארז והפעלתי מאוורר לתוכו כמובן תוך דקה ירד החום ל35 נגעתי בתקרה והיא היתה רותחת אני מבין שבמארז של אנמרקס יש מקום בשביל מלא מאווררים כמה עולה המארז או שיש מארזים שיש קצת יותר מקומות למאווררים איזה מארזים וכמה הם עולים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.