פורסם 2002 ביוני 2523 שנים לאנשים עם לב חזק בלבד.....איפה אפי ?? מכירים האיש המפוספס הקטן יש כאן את התמונת איפה אפי הכי קשה שראיתי בחיים שלי מי שמוצא אותו שיכתוב....
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מי לא מכיר את השטויות האלה...זה כמו "מה מוזר בתמונה הזאת" שעושה את אותו הדבר...
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר כן אבל פה אתה מסתכל על ציור תמים מאוד ופתאום קופץ לך הזומבי המוזר הזה לא הצלחתי להירדם אתמול!!!ואני לא מעיז עדיין לפתוח את זה שוב :asthanos:
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מה? על מה אתם מדברים? אני לוחץ על START זה עושה מוזיקה ושום דבר לא קורה...
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מה יהיה חברה???תמיד יהיו את המבעסים האלה "זה ישן" " ראיתי את זה "יופי לכם אז היה לכם יותר מזל וראיתם את זה לפננו - אז מה ...שבו בשקט ותנו לאנשים להנות ( אם לא קשה לכם )
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מה יהיה חברה???תמיד יהיו את המבעסים האלה "זה ישן" " ראיתי את זה "יופי לכם אז היה לכם יותר מזל וראיתם את זה לפננו - אז מה ...שבו בשקט ותנו לאנשים להנות ( אם לא קשה לכם )העניין הוא שכל יומיים יוצא דבר כזה חדש וזה כבר לא עושה כלום לאף אחד.אבל אף אחד לא אמר לו למחוק או משהו, תהנו.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים זה לא שכל יומיים יוצא כזה חדש, זה שכל יומיים מישהו מוצא לנכון לפרסם את זה כאן, שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.