פורסם 2005 בינואר 2720 שנים היייש לי את הלוח Gigabyte k8ns Nforce3 250רציתי לדעת איזה קובץ אני צריך להוריד מבין הבאים כדי לעדכן את הביוס לגרסה הכי טובה ויציבה שיש...:http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS.htmכמו כן האם הלוח שלי תומך ב Q-flash? כי זאת נראית לי הדרך הכי פשוטה ובטוחה לעדכן את הביוס...תודה
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים מחבר איך אני יודע איזו גירסת ביוס כבר מותקנת אצלי?כי במדריך רשום שלא טוב לקפוץ יותר מידי גרסאות אלה כדאי להתקין גירסה 1 - 4 -7 -10 וכ"ו...כשהמחשב שלי עולה רשום GA-K8NS F6. האם ה F6 זאת הגירסה של הביוס שכבר יש לי?בביוס עצמו לא רשום כלום...הגירסה הכי חדשה שיש באתר של גיגהבייט זה F9.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים דבר ראשון בדוק עם יש לך פלאש ביוס דבר שני F6 זה ביוס מאוד ישן אצלי עמד על F8 העידקנתי ל F9 בלי שום בעיות תוריד את התוכנה שעושה אפ-דייט לבד וזהו.
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים מחבר אז ה F6 שהוא רושם לי במסך הראשון שמדליקים את המחשב זה הגרסה שלי?אני לא מעדכן ביוס דרך הווינדוס.. ממש לא בטיחותי...
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים מחבר אוקיי עידכנתי ביוס ל F9...הלכתי לEverest ושם רשום עכשיוAward BIOS Message: GA-K8NS F9אבל ב DMI BIOS VERSION עדיין רשום F6...וגם החיישנים המסריחים של גיגהבייט עדיין מזייפים, ואני גם לא יכול לראות את ה +5V...עדכוני ביוס לא אמורים לסדר את הדברים האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.