עבור לתוכן

בעיה במהירות גלישה באינטרנט מהיר

Featured Replies

פורסם

יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie?

אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה.

מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה?

מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs?

Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500)

Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240)

Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128)

אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8

בבקשה עזרו לי!

???

פורסם

יש לי חיבור אינטרנט ADSL 1.5Mbs, Router Alcatel SpeedTouch 510, אני מניח כי משהו בהגדרות הגלישה השתבש (ייתכן כתוצאה מהגדרות שגויות של תוכנה מסויימת TweakGenie?

אני תמיד הורגתי קבצים מהאינטרנט במהירות של 100-200KBs. עכשיו אני מצליח להוריד במהירות של רק 5-20KBs מכל אתר (גם בתוך רשת ביתית). הבעיה היא לא בספק או בנתב, שכן מחשב שני שמחובר לאותו נתב טס במהירות גבוהה.

מה עשוי לגרום לבעיה הזאת? איך אפשר לתקן את זה?

מישהו יודע מהן ההגדרות האופטימליות לגלישה ב-ADSL 1.5Mbs?

Max Transmission Unit Size [MTU]- (Currently 1500)

Window TCP/IP Window Size [RWIN] - (Currently 64240)

Default Time To LIVE [TTL] - Currently 128)

אני מרגיש כאילו שחזרתי לימים של גלישה במודם 28.8

בבקשה עזרו לי!

???

תשתמש בתוכנה TCP OPTIMIZER כדי להגדיר את האינטרנט שלך כמו שצריך (זו תוכנה מצויינת למרות שאין הגדרות לחיבורים מסויימים).

תבדוק אם יש לך Spyware או וירוסים..

יש לך אולי תוכנה שמגבילה את רוחב הפס שמתחלק בין 2 המחשבים? משהו בסגנון NetLimiter שעשוי לתת לך רוחב פס נמוך ולמחשב השני גבוה יותר?

אם כל זה לא עוזר יש מצב שהתקנה מחדש של הווינדוס תעזור

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שכפי שחשדתי Tweak Genie דפק לי את הגדרות האינטרנט. Window TCP/IP Window Size הוגדר לערך נמוך מדי. TuneUp Utilities 2004 תיקן את ההגדרות ששובשו.

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים