פורסם 2005 בינואר 2720 שנים שלום.... אני חן.. אני בונה עכשיו מחשב..ואני צריך ממש עזרה... אני מתכוון להרכיב מעבד אטלון 64 3.2....939...box...בנוסך...אני שם גם רדון 9800 פרו... וזכרון 1 ג'גה..... אני צריך שתציעו לי על איזה לוח כדאי לי לרוץ...כדי שהמחשב יהייה טופ..!... מה כן....לוח שלא יעלה על 900 שח...גג....זה התקציב שנישאר לי....
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים שלום וברוכים הבאים לפורום! אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים תראה, ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך היא לעשות חיפוש בפורום הזה ובפורום מפרטים.למיטב זיכרוני דשו בנושא דיי הרבה.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים אין יותר מדי מה לחשובאם יש לך כבר כרטיס AGPאז לך על ה MSI K8N NEO2 PLATINUMהכי טוב שיש לסוקט 939+AGP
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים ואם אתה זקוק ללוח בסיסי סולידי וזול, עם יחס מחיר\תמורה מעולה, בדוק את GA-K8NS-939 של Gigabyte אשר עולה קצת פחות מ-550 ש"ח!http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=182
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.