פורסם 2002 ביוני 2623 שנים כתוב שם שיש שגיעה... משהו לא חוקי... בלה בלה בלה... :bash: והוא נותן לי שם כל מני מספרים כמו #%654643@$@!$^57687786)*())(452 ;D ככה אני חושב... זה לא סימן לכלום. תבטל את האופציה של אתחול אוטומטי של המחשב בזמן תקלה. תחכה למסך כחול , ותן לנו עוד פרטים. סביר להניח שמשהו דפוק בחומרה, או בתוכנה - אי אפשר לדעת כל עוד אתה מתעקש שזו "תקלה" וזהו. עוד פרטים !
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים MARKING, כבר אמרתי מנסיון אישי (למרות שיש כמה שלא יסכימו איתי) שגם קראתי וגם התנסיתי אישית בתקלות הרבות שנגרמות כתוצאה מהתקנת שתי מערכות הפפעלה. עצתי לך היא אכן לפרמט ולהתקין רק מערכת אחת
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים במאפיינים של המחשב שלי, בAdvanced יש לך איפשהו אפשרות לבטל את האיתחול האוטומטי.תן את הודעת השגיעה ונגיד לך מה הבעייה...
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחשב שמריץ חלונות 2000/XP הקורס לעיתים קרובות או מקפיץ מסכים כחולים (תלוי מה אתם מעדיפים, בכל אופן תיאלצו לאתחל), מצביע על בעית חומרה עצבנית ביותר.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר אני לא מבין, לפני שבועיים פירמטתי... ועכשיו עוד סבל... תודה על העזרה בכל זאת חברה...
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מחבר זה בסדר, לפני בדיוק 14 שעות פירמטתי, והורדתי את כל העידכונים וזה, אבל! (תמיד יש אבל) אחרי העדכנתי את הדריוור לכרטיס מסך לגרסה 29) אז זה שוב בתחיל לי. הסרתי מיד את הדריוורים ושמתי 28 ועכשיו הכל וורוד וטוב. :saint:
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים אני לא מבין מה גרם לבעיה אצלי מותקן 29.60 ואין אצלי שום בעייה הכל עובד חלק!
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחשב שמריץ חלונות 2000/XP הקורס לעיתים קרובות או מקפיץ מסכים כחולים (תלוי מה אתם מעדיפים, בכל אופן תיאלצו לאתחל), מצביע על בעית חומרה עצבנית ביותר. מנסיון שלי כל מילה פה היא נכונה !! לכל במקרה שלך הדריברים שהם בעצם הקישור בי החמרה למערכת הפעלה לא היו מתאימים לכן המערכת שלך קרסה. בכל אופן אני יכול לנחש שאם היית קורא את הודעת השגיאה שחלונות כתבה לך היית רואה שמצויין השם של הדריבר של הכרטיס מסך שלך.
פורסם 2002 ביולי 323 שנים אני לא מבין איך אנשים לא מכירים את הכלי הזה בWINDOWS XPנכנסים לSTART -RUNוכותביםCHKDSK /Fוששהוא שואל שאלה ללחוץ לו YES ולעשות ריסט!!רק לא להעביר את הבדיקה!!מה שזה עושה זה מחפש קבצים פגומים במערכת ואם הוא מוצא אותם הוא מחליף אותם!!!!!!הכלי הזה תיקן לי מלא פעמים את המערכת ההפעלה!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.