פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אני חושב שלא צריך לקנות שעון ביותר מידי כסף, עדיף כל 4 שנים לקנות חדש ב 300 400 שקל ולא לקנות אחד ל10 שנים.אצלי יש כזה: עלה משהו כמו 300 ש"ח..[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אני חושב שלא צריך לקנות שעון ביותר מידי כסף, עדיף כל 4 שנים לקנות חדש ב 300 400 שקל ולא לקנות אחד ל10 שנים.אצלי יש כזה: עלה משהו כמו 300 ש"ח..נכון בת'כלס שעון הוא דבר שמחזיק הרבה זמן, עם שומרים עליו.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אני דווקא לא ממש מסכים....מ התעשה עם שעון חדש כל שנה?קונים אחד יפה שישאר איתך וזה יהיה השעון שלך!למשל אבא שלי, יותר מ10 שנים עם אותו שעון... השקעה חד פעמית ובזה נגמר הסיפור...
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים שעון ב 500 שקל לא נראה כמו שעון ב 3000 שקל אז איך אפשר לעשות את השיקול בכלל ???זה לא כאילו שעון ב 500 שקל הוא אותו דבר כמו שעון ב3000 שקל אבל מחזיק פחות זמן.זה כמו להגיד עדיף BMW3 זולה כל שנה ולא BMW7 יקרה ל 5 שנים...(בערך)
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אם אתה קונה סדרה 7 חדשה את תלך למוסך בגלל כל שריטה, אם תקנה סדרה 3 ישנה יותר פחות תדאג מזה, כנ"ל לגבי שעונים, שעון זול לא כ"כ נורא אם הוא נשרט..
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים שעונים יקרים לא ממש נשרטים...רוב השעונים היקרים היום עושיים מחומרים חזקים במיודח כמו זכוכית לא נשרטת (נראה לי שזה אבן ספיר) וציפוי מגנזיום...זה לא נשרט כל-כך בקלות...חוץ מזה למ השהשעון ישרט? כשאתה ילד, כשאתה משחק, הוא ישרט. כשאתה מתבגר אתה עושה פחות פעילויות שיגרמו לשעון להשרט...
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים האדום והכחול הזה נראה כמו משהו מסדרת אנימה כמו דיג'ימון...אבל זה רק לדעתי.כנראה שאתה רואה יותר מידי ערוץ הילדים ילד.השעון הוא מהסדרה היוקרתית של OAKELY.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מחבר תראו אני לא יודע בני כמה החברה שכותבים פה! אבל בגיל מתקדם יחסית מעל 25 בואו נגיד השעון הוא כבר פריט יותר אופנתי ויותר עניין של"סטטוס"אם נקרא לזה ככה! אז אתם בטח תגידו שיו איזה זיון מוח! אבל תבינו שהיום אחרי הסקטור הנל אני לא הולך להחליף שעון הזמן הקרוב ולא!אני לא דואג על כל שריטה כי הזכוכית היא זכוכית ספיר!השעון פלדה יצוקה! הוא כמעט לא נשרט וגם לא כבד כמו שאתם חושבים!מתרגלים בקשר לתיקונים יש עליו שמה אחריות על סך כל חלקיו ושנה שניה גם על כל החלקים ב 50 אחוז הנחה! נראה לי קצת לא סביר שיקרה לו משהו!אם אתם שואלים אותי והאחריות עולמית כך שבכל זמן בזמן האחריות גם אם אתם בביגין אפשר לתקן! שבוע טוב חברה!
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים הנה התמונה הכי ברורה שהצלחתי לצלםאני כבר שעה מנסה לצלם לא הולךכל פעם אני מקבל פלאשים מהזכוכית או תישתושיםאבל הנה בכל מקרה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים הנה שליhttp://www.rechtman.co.il/images/product/watch/DW290big.jpgעלה 200 ש"חבערך לפני 4 שנים נרכש.הבעיה היחידה שהוא מכוסה שריטות.
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים אם כבר כולם מראים את השעון שלהם אז הנה שלי... עלה לי 1140 , קניתי אותו בגיל 14 (כן 14) מהכסף שלי שעדבתי בשבילו כמובן שבהתחלה לא התכוונתי להוציא הרבה כל כך אבל כיום אני בהחלט מרוצה כבר 7 שנים שהוא עובד כמו סוס אחרי מאות מכות\חבטות\השלכות ומה לא
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים הנה השעון שלי - TISSOT עלה לי כ400 דולר בניו יורק, בחנות של 4 קומות רק של שעונים ליד הנייקי טאון אם מישהו רוצה לבקר שם. יש לי החלפת בטרייה חינם לכל החיים, אם רק הייתי גר בניו יורק [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים מה זה?....יש לי שעון ב19 שקל...כבר 8 שנים...מכתה ה'..והכל בסדר..\:וכן אני תימני
פורסם 2005 בינואר 3020 שנים איפה העשיר התורן שיקפוץ עכשיו ויגיד שיש לו רולקס מזהב לי אישית יש שעון של WENGER עלה 300$ בניו יורק:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.