פורסם 2005 בינואר 2720 שנים שמע כמה עולה המחשב שלך כפול 2 בערך! מה שאתה משקיע על המחשב!אני על שעון כל אחד והשריטה שלו! ולא משנה לאיזה מטרה חחח גבר אני צחקתי איתך הקטע הוא לא שאתה קנית שעון יקר אלא שאתה שואל שאלה לגבי האם הוא טוב לדעתנו, והולך לקנות ישר כי אין לך כוח להתאפק. וזה הצחיק אותי. ואכן יש לך שריטה ידידי (בהנחה ואתה לא טחון) ד"א, תתחדש!
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים קבל 2000 ש"ח בן זונה של שעון העיצוב הכי יפה שראיתי:כחול ואדום[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים האדום והכחול הזה נראה כמו משהו מסדרת אנימה כמו דיג'ימון... אבל זה רק לדעתי. וכך נראה השעון שלי (CITIZEN), רק ששלי הוא כחול קהה ולא שחור ולחוליות המרכזיות ברצועה יש חריצים קטנים וזה נראה כמו המכוניות שמשתמשות בסיבי פחמן. והוא שוקל 90 גרם, שקלתי עכשיו.
פורסם 2005 בינואר 2720 שנים מחבר אחים שלי תודה על התתחדש אחלה שעון אם הייתי טחון זה היה טוב את הרדאון 9800 פרו שלי חודשים קניתי זרים הביתה ועשיתי כן אוהב לא אוהב אם לקנות! אבל השעון תפס את עיני אז שוב תודה!
פורסם 2005 בינואר 2820 שנים תראו אם כבר להשקיע במשהו הרבה כסף, אז מה רע בשעון ? אחרי הכל הוא אחד הדברים הכי שימושיים שיש ומסתובבים איתו כל היום ... חוץ מזה שעון זה גם פריט אופנתי יותר מתצוגת השעה שכיום לכל אחד יש כבר פלאפון שיכול לעשות את זה . אותו דבר בערך גם לגבי משקפי שמש ודברים רבים אחרים ד"א גם יש לי שעון "יקר" (1140 אז) וזה אחת הקניות הכי טובות שלי כבר 7 שנים הGshock הסולרי שלי סוחב כמו גדול
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים השבוע קניתי Casio LIN 300 בשביל 400שקל (תקציב של נער) שעון בן זונה כולו טיטניום ממש קל לא שקלתי או משהו בתמונה הוא נראה מעפן אבל הוא ממש פצצה שרואים אותו במציאות החסרון היחדי שלו שמצאתי עד עכשיו זה שברצועות שלו (האפורות/כסופות) יש בעיה אין לי מושג איך להסביר אותה כמו שנוגעים במסך עם האצבעות ויש סימן כזה כאילו מרחו משהו אותו דבר יש על הרצועות לא ממש מפריע או בולט אבל כשמסתכלים רואים
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים מה שאני קניתי לפני הגיוס, מחזיק מעמד יפה מאוד אוכל ביום אלפי מכות... ולפירוט של כל התכונות שלו http://www.casio.com/index.cfm?fuseaction=products.detail&product=G7100%2D1V# שורה תחתונה, שעון אמין, חזק מאוד ויפה
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים לי גם שי שעון יפה, אבל המצלמה לא מצליחה לעשות עליו פוקוס כי העדשה שמכסה את השעון קצת קמורה, אז הAF לא מצליח לפקס.... זה מאו דמאו דדומה לשעון הזה: אצלי המטוטלת מצד שמאל טיפ השונה והשעון מצ דימין הוא עגול ואל אליפטי. מה שכן שבגיל 21 (עוד 4 שנים החל מיום שני הקרוב...) אבא שלי הבטיח לי Patek Philippe... יש למה לחכות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.