פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אני כבר המון זמן מנסה אבל אני לא מצליח לעשות מישו יודע איך?אני מתכוון בתחרות הטבעות לא במשחק רגיל
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים לפי מה שהבנתי אפשר,אבל אני לא הצלחתי גם אחרי שחקרתי את כל האפשרויות במשחק. וכנ"ל לגבי תרגילים מיוחדים בתחרות ההטבעות.
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים כנסו ל-MY DOCUMENTS משם ל CONFIGS נכנסים לשם של הסייב שלכם של המקלדת (בתוך המשחק קבעתם לעצמכם כפתורים ועשיתם סייב אז זה השם של הסייב) אתם פותחים את הסייב עם NOTEPAD ושם מתחת ל bind K_C playcalling או יהיה כתוב לכם: bind K_C PlayCall תרשמו באותו הכתב: bind K_T XAXISCHANGE bind K_F YAXISCHANGE bind K_T RYAXISCHANGE bind K_F RXAXISCHANGE אני ממליץ בחום על המקשים האלה : bind K_U XAXISCHANGE bind K_T YAXISCHANGE bind K_R RYAXISCHANGE bind K_T RXAXISCHANGE אם תעתיקו את זה זה יעבוד לכם כמו שצריך אבל אם תעבדו לפי ההסברים שלי זה יהיה טוב. הערה:סתכלו מה לעשות במילה הראשונה , במילה הזאת : XAXISCHANGE אתם רואים שהיא כתובה ראשונה , תשימו אותה כמקש שאף פעם לא תשתמשו , כי זה מקש שמסיט את השחקן. נגיד: bind K_U XAXISCHANGE bind K_F YAXISCHANGE bind K_T RYAXISCHANGE bind K_F RXAXISCHANGE אז המקשים של הפריסטלייר (אלי אופ) הם T ו-F. זה לא רק האלי הופ זה גם כפתורי הפריסטייל שנותנים לכם טריקים חדשים ויותר אפשרויות שליטה. מצאתי את המדריך הזה בגיימר...
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים אתה צריך לשנות משהו בקונפיג כדי לבטל את ההגבלה לכל מהלכי האלי-אופ לגיים פאדים בלבדכנסו לmy docsשם לתקיה של נבא 05-> CONFIGSעכשיו תפתחו שמה את הקונפיג של המקלדת שלכם עם נוטפד(לדוגמא קראתם למקשים שלכם "מנחם 19" אז תפתחו את הקונפיג של מנחם 19)עכשיו אמור להופיע לכם שמה bind K_1 PLAYCALL1מתחת לזה תוסיפוbind K_R XAXISCHANGEbind K_F YAXISCHANGEbind K_R RYAXISCHANGEbind K_F RXAXISCHANGEמעכשיו מקשי האלי-אופ שלכם יהיו F וR
פורסם 2005 בינואר 2620 שנים מחבר תודה רבה רבה לכל מי שעזר. איפה האיתם עד עכשיו שעות אני מנסה אני רק לא הבנתי איך עושים זריקות מיחודות לAlley-oops יענו להקפיץ על הברך לזרוק על העמוד של הצלם על המסכים וכאלה דברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.