פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מחבר לא , ממש לא , צילמתי את זה בידיוק שפגעתי בקיר...עכשיו תסביר לי איך זה יתכן אם הרכב שלי שופר עד לטופ וכוון למהירות מירבית, בדראג ואתה בעיקול חד הגעת לכזאת מהירות ?! איך ?
פורסם 2005 בפברואר 220 שנים מה קשה להבין הוא פשוט נבע בעיר לשם אפשר לאסוף נוס מהמכוניות אז זה מסביר את הנוס והקטע הוא זיצא לו לצלם את זה שנייה לפני שהמהירות ירדה לו ורק שתדעו עדיף לצלם בסוף מרוץ דראג כי שם זה יותר מדוייק זה בנוי על משתנים במשחק ולא על כמה שאתם רואים שהגעתםאז תקחו לשיקולכם
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים חחח איך אהבתי להגיע למהירויות מטורפות במשחק הזה השיא שלי זה אולי 370 או פחות
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר מה קשה להבין הוא פשוט נבע בעיר לשם אפשר לאסוף נוס מהמכוניות אז זה מסביר את הנוס והקטע הוא זיצא לו לצלם את זה שנייה לפני שהמהירות ירדה לו ורק שתדעו עדיף לצלם בסוף מרוץ דראג כי שם זה יותר מדוייק זה בנוי על משתנים במשחק ולא על כמה שאתם רואים שהגעתםאז תקחו לשיקולכםכדיי להגיע לכזאת מהירות צריך לסחוט את ההילוך ה-6 ולרוקן את הנייטרו ..... !!!כאן הוא נוסע בעיקול, עם נייטרו כמעט מלא, אז איך ?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים כדיי להגיע לכזאת מהירות צריך לסחוט את ההילוך ה-6 ולרוקן את הנייטרו ..... !!!כאן הוא נוסע בעיקול, עם נייטרו כמעט מלא, אז איך ?אני דווקא מאמין לו. אני הגעתי בעיר (בנסיעה רגילה) ל 354 בלי נייטרו בכלל (פשוט יש איזה קטע אחד בכביש המהיר שאתה כל הזמן בנסיעה ישרה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.