פורסם 2002 ביוני 2523 שנים אם אני רוצה מחר לפרמט את המחשב איך אני מגבה את כל הדברים החשובים? סיסמאות, כתובות דואר, המועדפים, סיסמאות שהזנתי באתרים, אי סי קיו, וכו.............מה הייתם ממליצים לגבות? ואיך?ראיתי שיש במערכת אפשרות גיבוי File and Settings Transfer Wizard האם הוא טוב? איך משתמשים איתו?יש תוכנות אחרות לבצע את הגיבוי?כמה שאלות אני שואל אה?
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים מחבר עוד שאלהמה עם העדכונים שהורדתי מאתר מיקרוסופט? הורדתי כמעט הכל!!!!!!!אפשר לגבות גם אותם? איפה הקבצים שהורדתי ?
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר תודה על העזרה אבל...................................................................אתה לא חושב שהגזמת עם כל כך הרבה הסברים?קרא שוב את השאלות ותגיד לי איך אפשר להבין מה שהצעת
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים עידכונים שמורידים דרך windows update אפשר לשמור רק אם מוריד אותם דרך קטלוג windows לספריה מסויימת בדיסק קשיח.לגבי adress book הגדרות דואר אפשר דרך outlook express באמצעות ה-export וישנה ה-adrress book בתפריט accessories שבוא ניתן לגבות את ספר הכתובות לקובץ בסיומת wab את ההגדרות הדואר מגבים ב-outlook express לקובץבסיומת iaf ,את שאר הדברים פשוט תצרוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.