עבור לתוכן

מדפסת Hp 5510 לבין מדפסת4255 hp

Featured Replies

פורסם

אני מתחבר לאינטרנט ואני יכול לקנות את המדפסות למעלה

מה יותר כדי כי לפי המחיר ה5510 עולה לי 828 ש"ח והשניה 630 . מה ההבדל ביניהם? האם שווה ההבדל בכסף?

תודה רבה

פורסם

אז ככה - שתיהם מדפסות משולבות (דה...) - מדפסת, סורק, מכונת צילום ופקס. שניהם עצמאיים (זאת אומרת פקס ומכונת צילום עובדים ללא תלות במחשב), שניהם מקבלים ושולחים פקסים צבעוניים, כמובן שגם מצלמים בצבע, לשניהם יש מזין נייר, ככה שתוכל לשים כמה דפים לצילום/שליחת פקס בלי צורך להחליף. זה פחות או יותר הדומה ביניהם (ראשי דיו אותם ראשי דיו, אותה איכות הדפסה פחות או יותר, אותה מהירות וכו').

ועכשיו להבדלים -ל-5510 OJ (קיצור לOfficeJet מעכשיו ועד סוף התגובה...) יש סורק Flatbed (זאת אומרת זכוכית שטוחה) ככה שתוכל לסרוק (וגם לצלם ולשלוח פקס) איתו מספרים, עיתונים, תמונות וכו' וגם מזין נייר (אתה יכול לסרוק/לצלם/לשלוח פקס גם מהמזין וגם מהזכוכית).

בעוד שלOJ 4255 יש רק מזין נייר ככה שבעיקרון אתה יכול לסרוק/לצלם/לשלוח פקס רק דרכו - וזה אומר רק דפים נתמכים -A4, לא עבה מדי, לא דק מדי וכו'... קצת חיסרון לדעתי. מה שכן יש ל4255 ול5510 אין זה שפורפרת טלפון - אתה יכול לדבר בטלפון דרך המכשיר, לקבל שיחות, להוציא שיחות (אתה יכול גם לקבל פקסים דרך השפורפרת ד"א). אבל - השפורפרת נוטה להתחמם, לפעמים מאוד, בגלל תיכנון לקוי של מהנדסי HP... קח את זה בחשבון. זה גם רחוק מלהיות מושלם הנושא של הטלפון במכשיר הזה.

תראה, זה בגדול ההבדלים (וגם מה שדומה...) בין המכשירים. אתה יכול להחליט לפי זה.

דעתי האישית? אם כבר אתה הולך על אחד מהם, לך על ה5510. התוספת במחיר שווה לדעתי את הנוחות בשימוש שלו, אבל החלטה שלך. יחסית אתה מקבל את שניהם במחירים נמוכים לעומת מחירי השוק הרגילים (לא מבצעים וכו').

מקווה שעזרתי להחליט... :xyxthumbs:

פורסם

את ה 4255 החזרתי לחנות היום. היה שם באג מעצבן :

כשהמכשיר במצב של טלפון\פקס ונכנסת שיחת טלפון, המכשיר אינו מצלצל. (רק במוד של טלפון). בחברה אמרו לי שאפשר לחבר למכשיר טלפון.

אז למה יש שפורפרת ?????? זו הסיבה שלקחתי את המכשיר - הוא כולל טלפון עם שפורפרת.

החזרתי את המכשיר.

סוף טוב :yelclap:

פורסם

אני קניתי את ה-7000 ומשהו, שאפשר להכניס בה גם כרטיסים דיגיטליים ב-400 ש"ח כולל משלוח...מדפסת מצויינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים