עבור לתוכן

יש לי סוללה 12 V ואני לא יודע איך מטעינים אותה

Featured Replies

פורסם

יש לי את הסוללה הזאת והיא נגמרה, יש לה אפשרות טעינה......

0018dx.jpg

פורסם

בעיקרון אם אתה משיג איזה חיבור מתח 12V

אתה מחבר חיובי לחויבי ושלילי לשלילי...ומחכה קצת....וזה טוען את זה

פורסם

המחשב מוציא 12V

אם בא לך תחבר מולקס של הספק לבטריה

אבל לא הייתי מסכןאת המחשב שלי לך תדע

בעיקרון כמו שאמרו תמצא 12V של מתח DC

פורסם

אוטו עובד על 12, לא?

זה כמו מצבר , אם אינני טועה.

פורסם

מצבר של אותו לא עובד על הרבה יותר???

פעם אחרנה שעזרתי לאמא להתניע עם קבלים עשיתי ניצוצות ממש גדולים.....

אני די משוכנע שזה עובד על הרבה יותר..

פורסם

את יכול לקנות בכל חנות

אבל בטוח יש לך אחד כזה בבית...זה מתחבר לחשמל וזה מוריד תזרם יש את זה ביעקר לצעצוים....תבדוק אם יש לך ושזה יוצא 12V

פורסם

מצבר של אותו לא עובד על הרבה יותר???

פעם אחרנה שעזרתי לאמא להתניע עם קבלים עשיתי ניצוצות ממש גדולים.....

אני די משוכנע שזה עובד על הרבה יותר..

מצבר של אוטו צורך 12 v

גם אני היתי המום חחחחח

ותחבר לזה כמו שאמרו פה ל 12 וולט....

פורסם

ואוו אני עדיין המום....אבל במקומך לא היתי מחבר את זה לאוטו....

יכול להיות אותו מתח רק זרם שונה......

אני ממליץ לך לא לנסות...

פורסם

אם הוא הולך על שנאי, שישים לב שהוא קונה אחד מתאים (יש ac ויש dc אם אני לא טועה).

פורסם

אם יש לזה שני אפשריות AC וDC (זרם ישיר וחלופי)

אז זה ספק שבטוחו אולי יש שנאי....

שנאי זה רק לשרם חלופי....הוא לא נותן זרם ישיר ככה הוא עובד

אז אתה מחבר לחיבור הישיר(DC)

פורסם

חיבור הסוללה למצבר טטעין את הסוללה, אבל המתח צריך ליהיות קצת יותר גדול ממתח הסוללה.

אבל למצבר של אוטו לא הייתי מחבר כי זה יכול לדפוק את המחשב שבאוטו. דרך אגב גם התנעה עם כבלים יכולים לגרום בעיות עם מחשב המכונית.

פורסם

תשיג ספק מתח ישיר...זה לא קשה להשיג...

ותחבר..

נ.ב.

של מה הסוללה ומיאפה היא?

פורסם
  • מחבר

טוב, לפי מה שהבנתי אני צריך למצוא מקור מתח של 12V לדוג' שנאי, אבל שיהיה רשום DC והחיבורים שאני עושה זה פלוס לפלוס ומינוס למינוס

ולמי ששאל הסוללה הזאת היא סוללת גיבוי לאזעקה של הבית, היא נגמרה אז החליפו לנו....ראיתי שרשום עלייה ריצ'ארג' ולא ידעתי איך טוענים

תודה למי שעזר :yelclap:

פורסם

אוקיי כמה דברים:

הסוללה הזאת היא מצבר לא למכוניות אלא לאופנועים קטנועים וכו' אתה יכול להטעין אותה באמצעות שנאי כמו שאמרו לך אבל הוא צריך להיות

ADAPTER ולא INVRATER

המצבר אומנם 12 וולט וחלקכם התפלאתם איך זה מניע את האוטו אז ככה המצבר משמש לכל החלקי חשמל באוטו וכדי להפעיל את הסטרטר שזה מנוע קטן שמניע את האוטו ברגע שהסטרטר מופעל יש מערכת פלאגים שממירה את את החשמל מ12 וולט ל10 אלף וולט (כמעט בטוח לגבי ה10 אבל לא סגור לגמרי...) וככה האוטו מונע

אגב צלמי חתונות וארועים משתמשים במצבר כזה להפעלת המצלמה כל מצבר כזה מספיק ל20 דק' חח ולכן יש עליהם תמיד את החגורה ועליה עוד שניים חלופיים ויש להם גם מתקן מיוחד כזה שטוען סוללות

אפשר לעשות איתו אחלה דברים אני תמיד משתמש במצבר הזה בפיקנקים כדי להפעיל מערכת סטריאו קטנה מחברים לאיפה שהסוללות צריכות לשבת ובום עובד כמו גדול

פורסם

טוב, לפי מה שהבנתי אני צריך למצוא מקור מתח של 12V לדוג' שנאי, אבל שיהיה רשום DC והחיבורים שאני עושה זה פלוס לפלוס ומינוס למינוס

ולמי ששאל הסוללה הזאת היא סוללת גיבוי לאזעקה של הבית, היא נגמרה אז החליפו לנו....ראיתי שרשום עלייה ריצ'ארג' ולא ידעתי איך טוענים

תודה למי שעזר :yelclap:

אתה בטול שלא החליפו לכם אותה לא כי היא סתם התרוקנה אלא כי הגיעה לסוף אורך החיים שלה?

יכול להיות שהאזעקה מחוברת גם ל- 220V והיא מטעינה את המצבר כשהוא לא בשימוש (לא ב- 220V כמובן, אלא במתח 12V מיושר)

ואז הסיבה שהחליפו אותה פשוט כי היא לא נטענת יותר (כמו שמצבר של אוטו "הולך" אחרי כמה שנים).

לא נראה לי שהתקינו לך באזעקה סוללה נטענת אם לא באמת מטעינים אותה,

ולא נראה לי שיחליפו לך לסוללה חדשה אם אפשר לטעון את הישנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים