עבור לתוכן

בעייה עם ראוטר Edimax 6104k כנסו בבקשה

Featured Replies

פורסם

לא ידוע למה קניתי תראוטר הזה לא יודע רק צרות יש לי כבר שבועיים

עכשיו אני מנסה לבדוק מחשב אחד המחובר בכבל ישר אל הראוטר עם הגדרות אייפי בכרטיס הרשת של

192.168.2.100

255.255.255.0

192.168.2.1

ואת הראוטר חיברתי בכלב ישר וגם מוצלב שום דבר לא שינה.. למודם של אלקטל חמש נורות!

בהגדרות של הראוטר עשיתי לפי PPTP וגם לפי PPPoE בשניהם רשמתי הגדרות של סיסמא ושם משתמש ורשמתי אייפי וכתובת משנה הכל הכל!!!!!

ניסיתי הכללללללללל מבדיקת פינג בפורט 192.168.2.1 ועובד יש קשר......

אז להמ לא עבוד לי האינטרנט?????? זה לא הכבל שמחבר בין הראוטר למודם כי ניסיתי גם מוצלב וגם ישר

ושיחקתי עם כל ההגדרות הקיימות בראוטר ועשיתי ריסט מאתיים פעם...

וגם פעלתי לפי התמונה הזאת פעם אחת בהגדרות ואל הצליח

http://www.netguru.co.il/images/articles/71/6104Wg-9.jpg

בבקשה עזרו לי אני נואששששש

פורסם

תבדוק פינג לכתובת של הראוטר שלך. אם תקין תגדיר אותו בPPTP. זה אמור לעבוד

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי ניסיתי גם PPTP ולא עבד

בדקתי פינג בין הראוטר למשחב והיה טוב..

אבל בהגדרותש ל הראוטר רואים שאין קשר בין הראוטר למודם למרות שנורה של ה WAN דולקת..

יכול להיות שראוטר לא טוב?

פורסם

המודם הזה עובד בצורה של 10HALF. יכול להיות שזו הבעיה. תראה אם אתה יכול להגדיר לראוטר שלך לעבוד ב10HALF גם.

בטוח שאפשר אכשהו, אם לא דרך הממשק אז דרך טלנט.

פורסם
  • מחבר

מה זה 10 HALF?

פורסם

כל כל כרטיס רשת כמעט תומך בצורת עבודה של 10mbit / 100mbit כאשר כל אחד מהם יכול לעבוד או בFull Duplex / Half Duplex.

הDuplex מציין אם הכרטיס רשת יכול לקבל ולשלוח בו זמנית את המידע, כאשר Full אומרים שהוא מבצע זאת בו זמנית והHalf מציין שלא.

10 / 100 זה קצב העברה המקסימלי שיכול לעבור בביטים.

המודם אלקטל שלך תומך רק ב10 Half Duplex. כעקרון לא צריך להיות בעיה לעבוד גם ב100Full (שזו הברירת מחדל) אבל יכול להיות שזו הסיבה שאתה לא מצליח לעבוד כמו צריך. אם תסתכל בהודעות קודמות בפורום תראה אנשים שהיו להם בעיות ניתוקים והמעבר ל10HALF פתר להם את זה משום שזו חיבור יציב יותר מה100.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים