עבור לתוכן

התלבטות ביין עכברים

Featured Replies

פורסם

מה לעזאזל רמת דיוק קשורה?

מצידי שיהיה ל אם אקס 1000 10009090 די פי איי.

אם יש לך אלחוטי תמיד יהיה לך לאג מסויים שדיוק בעכבר לא יעזור לשנות.

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ונכון שהRAZER עובד על 1200 dpi אבל רמת הדיוק של הלייזר בMX1000 מחפה על זה והופכת אותו להרבה יותר מדוייק מהRAZER.

מה הקשר? DPI גבוה=רמת דיוק גבוהה , הרייזר בהרבה יותר מדוייק מה-MX1000 והלייזר לא ""מחפה" על זה , זה בכלל לא קשור.

פורסם

אני אוהב שאנשים פה נותנים לאגו  :lol: שלהם להכנס לפני השכל שלהם.

אני בעבודתי כמעצב גראפי, מומלץ לי להשתמש בעכבר הכי מדוייק בשוק אותו החברת הפרסום שלי מספקת לי.

אתם באמת חושבים שלוג'יטק תייצר את הMX700 ,MX900 שעובדים על תקן 1200 ו1000 DPI ואז תייצר את הMX1000 ותכתוב באתר שלה

800dpi ואז תציין שהוא העכבר הכי מדוייק בעולם מעבר לעכבריה הקודמים מכיוון שהוא עובד על ליזר שלא כמו האחרים על OPTICAL BEEM

אז באמת לפני שאתם קופצים בראש תבדקו את העובדות.

** אני מודה שאני לא גיימר, אבל אח שלי כן, ואני ראיתי שיכולת ואיכות המשחק שלו רק השתפרה  (CS) לאחר שקיבל את

הMX700 .

קישור לגבי הMX1000:

http://www.logitech.com/index.cfm/products/features/opticaltopics/IL/EN,CRID=2090

ולגבי הלאגים, תעשה לי טובה תנסה ותבדוק לפני שאתה פותח את הפה ויוצא בהצהרות.

אם היו בעיות במהירות התקשורת בין העכבר למחשב בגלל האלחוט היו נוצרות לי בעיה בעבודה

בתמונות ברמת מיקרו פיקסלים ולא הייתי יכול להשתמש בו, אז שוב תבדוק לפני שאתה יוצא בהצהרות.

ושוב אני ממליץ עליו בחום, ומבחינת גיימרים, אני חושב שהם ימצאו אותו קצת כבד ואולי מאסיבי מידי ולא נוח לתנועה על גבי המשטח.

פורסם

סתם לידע כללי

מידע עובר מהר על גלים אלקטרומגניים מאשר הוא עובר על חוט נחושת.

ההפרש בזמני התגובה בין עכבר חוטי לאחוטי כמעט זניח היום עם חומרה מהירה.

פורסם
  • מחבר

הוא כבר אצלי

רכשתי אותו ,באמת אחלה של עכבר מומלץ בחום...:]

מדוייק שאין כמותו

פורסם

HOLY תודה רבה, בדיוק הנ'ק אותה רציתי להעביר  ;)

וזאת הסיבה שלRAZER יש קונקטורים מוזהבים כדי לשפר את מהירות העברת הנתונים.

שהיום באלחוט הגיעה לרמה גבוהה מאוד. (אלא אם אתה משחק במרחק של 10מ מהמחשב אז אולי .....  :lol: )

פורסם

doreiny

אז אני יכול להבטיח לך שאני משחק כפול זמן מחבר שלך ב

CS

ואם תשאל אותו עליי אז הוא גם יגיד לך את זה ...

אבל בלי קשר למה שהוא משחק או מה שלא יהיה

אני הבאתי בפניך עובדות

הרייזר יותר מדוייק , יותר מהיר ויותר דל משקל.

הבעיה שלך , שאתה נדלקת על האמ איקס בגלל שהוא אלחוטי , ונראה גדול ומרשים...

תעשה מה שאתה רוצה עם הכסף שלך , אתה שאלת מה הכי טוב למשחקים , אנחנו ענינו לך.

אף אחד לא אמר שהאמ איקס עכבר גרוע , או איטי או לא מגיב טוב או זמן תגובה ארוך.

אנחנו דיברנו עליו בצורה יחסית ל רייזר , והרייזר חוץ מהעובדה שהוא לא אלחוטי  , שתחלס זה הבדל רציני .. הרייזר פשוט יותר טוב.

האמ איקס גם מצויין למשחקים , כל עכבר שעולה 400  שקל יהיה טוב..

השאלה בשביל מה ועד כמה.

השאלה מה נוח לך יותר , עכבר גדול וכבד  או עכבר יותר קטן , ויותר קל.

החוט מפריע לך שאתה זז עם העכבר? אתה צריך להפעיל את העכבר גם שאתה רחוק מהמחשב? (אני בטוח שאתה לא משחק סי אס מהמיטה)

אם כן , אז תיקח את האמ איקס.

כל עוד העכבר נשאר במקומו ליד המקלדת , והחוט לא מפ ריע לך , ואתה באמת צריך אתה עכבר למשחקים , הרייזר יהיה יותר טוב.

ואני לא היחיד שאמרתי לך את זה כאן.

כסף שלך , עשה מה שבא לך איתו.

רק תזכור , שעכבר כבד וגדול , זה לא בדיוק ה-דבר למשחקים...

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

מבין אותך ב100% גבר ותודה רבה..

אני לא משתמש עם העכבר ממרחקים

פשוט החוט ממש מפריע לי..הורג אותי..

והmx1000 מעולה לצרכים שלי ,שכן אני לא רק משחק משחקיי רשת

הוא מעולה בקיצור..:]

תודה לכולם על הכל

פורסם

סתם לידע כללי

מידע עובר מהר על גלים אלקטרומגניים מאשר הוא עובר על חוט נחושת.

ההפרש בזמני התגובה בין עכבר חוטי לאחוטי כמעט זניח היום עם חומרה מהירה.

רק שהעובדות בשטח מראות אחרת... ::)

פורסם

אני אוהב שאנשים פה נותנים לאגו :lol: שלהם להכנס לפני השכל שלהם.

אני בעבודתי כמעצב גראפי, מומלץ לי להשתמש בעכבר הכי מדוייק בשוק אותו החברת הפרסום שלי מספקת לי.

אתם באמת חושבים שלוג'יטק תייצר את הMX700 ,MX900 שעובדים על תקן 1200 ו1000 DPI ואז תייצר את הMX1000 ותכתוב באתר שלה

800dpi ואז תציין שהוא העכבר הכי מדוייק בעולם מעבר לעכבריה הקודמים מכיוון שהוא עובד על ליזר שלא כמו האחרים על OPTICAL BEEM

אז באמת לפני שאתם קופצים בראש תבדקו את העובדות.

** אני מודה שאני לא גיימר, אבל אח שלי כן, ואני ראיתי שיכולת ואיכות המשחק שלו רק השתפרה (CS) לאחר שקיבל את

הMX700 .

קישור לגבי הMX1000:

http://www.logitech.com/index.cfm/products/features/opticaltopics/IL/EN,CRID=2090

ולגבי הלאגים, תעשה לי טובה תנסה ותבדוק לפני שאתה פותח את הפה ויוצא בהצהרות.

אם היו בעיות במהירות התקשורת בין העכבר למחשב בגלל האלחוט היו נוצרות לי בעיה בעבודה

בתמונות ברמת מיקרו פיקסלים ולא הייתי יכול להשתמש בו, אז שוב תבדוק לפני שאתה יוצא בהצהרות.

ושוב אני ממליץ עליו בחום, ומבחינת גיימרים, אני חושב שהם ימצאו אותו קצת כבד ואולי מאסיבי מידי ולא נוח לתנועה על גבי המשטח.

כל כתבה מראה שה510 וה ראזור מתעלים על ה1000 בכל צורה שהיא.

ואל תבלבל במוח 700 ו 900 לא פועלים על 1000 או 1200 די פי איי.

ואל תערב כאן ת900 הוא בלו טות',הוא העכבר הכי גרוע שיש בסידרה לגיימרים

פורסם

פיי איזה מפונקים

פעם היינו משחקים עם עכבר עם גולה והיינו מרוצים..

אני לא חושב שתבדילו בהבדל עם עכבר חוטי או אל חוטי.. זה סה"כ הרגל, זה שאתם ראיתם באיזשהם מבחנים שרייזר טוב יותר לא אומר שאתם תשדימו לב בהבדל בין חוטי ואל חוטי...זה עניין של זמן והתרגלות, אני לא חושב שזה קריטי ועוד בעכברים עם מחירים כאלה עם חוט או בלי.."אני גיימר והרייזר יותר טוב למשחקים כי.."

שטויות כל אחד משבח מה שיש לו..או מה שראה במבחנים שהוא בעצמו לא ניסה את החומרה באופן אישי (למרות שאני מאמין שיש כאן כמה כאלה)

בקיצור זה הכל פסיכולוגיה חח, אם היו שמים על הרייזר שם לא ידוע הייתם אומרים שהוא לא מדויק בעת השימוש...

אני יושב עם סט עכבר+מקלדת אלחוטי של MLK שקניתי במחיר פעוטות ואני לא מרגיש הבדל בביצועים בגלישה וכו'..אומנם משחקים עדיין לא שיחקתי..

אבל אני מאמין שההבדל לא יהיה גדול אם בכלל ארגיש אותו..

בקיצור תתחדש על העכבר, בחירה מצויינת..(למרות שלטעמי יקר מדי אבל אם יש לך כסף מיותר אז למה לא:)).

פורסם

ברצוני לומר... שרמת הדיוק בMX1000 מאוד גבוהה ומהירה העכבר עובד מצוין בכל דבר שעשיתי איתו (גם היתרון שלא צריך PAD עוזר) {וכמובן עכבר שעובד על חתולים זה PRO}

פורסם

לגיימרים הכי מועדף

mx510

או

Razer

פורסם
  • מחבר

ובשביל זה הקפצת את התרד?

מיצינו הבנו

קניתי את הmx 1000

נגמר..

תודה לכולם :yelclap::xyxthumbs::hi:

פורסם

שמח שאתה שלם עם הקניה.

אני לא יודע מה אתכם,אבל אני אוהב עכברים כבדים.

קניתי למחשב השני שלי עכבר של סמסונג ב80 שקל והוא כל כך קל עד שהרמתי אותו מהשולחן כמה פעמים תוך כדי תנועה.

חוץ מזה שאם תקנה פד טוב הוא יעזור גם לנוחות וגם לדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים