פורסם 2002 ביוני 2623 שנים זה בגלל שאתה עובד יותר מדי עם המחשב! תן לו לנוח יום-יומיים, ואז תראה שהטמפ' תירד ל 40-30 והכל יעבוד סבבה! מניסיון. :AR15: :AR15: :AR15:המחשב ינוח והטמפרטורה תרד ?טמפרטורת מעבד היא לא דבר נצבר. אם הוא מפסיק לעבוד עכשיו, ומדליק בעוד שנה, או ממשיך לעבוד עכשיו, התוצאה אחרי כמה דקות היא זהה - המעבד מתחמם לאותה טמפרטורה ! מאחר והטמפרטורה היא פונקציה של פעולות חישוב בשניה, ומאחר ומעבדים "בדרך כלל" עובדים בקצב קבוע, פרט לשינויים הנגרמים כתוצאה מעומסים רגעיים, אז הטמפרטורה המופקת מהם תהיה זהה !
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר זה בגלל שאתה עובד יותר מדי עם המחשב! תן לו לנוח יום-יומיים, ואז תראה שהטמפ' תירד ל 40-30 והכל יעבוד סבבה! מניסיון. :AR15: :AR15: :AR15: המחשב ינוח והטמפרטורה תרד ? טמפרטורת מעבד היא לא דבר נצבר. אם הוא מפסיק לעבוד עכשיו, ומדליק בעוד שנה, או ממשיך לעבוד עכשיו, התוצאה אחרי כמה דקות היא זהה - המעבד מתחמם לאותה טמפרטורה ! מאחר והטמפרטורה היא פונקציה של פעולות חישוב בשניה, ומאחר ומעבדים "בדרך כלל" עובדים בקצב קבוע, פרט לשינויים הנגרמים כתוצאה מעומסים רגעיים, אז הטמפרטורה המופקת מהם תהיה זהה ! בדיוק
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים קבל טיפ, תן למעבד עוד טיפה מתח, זה יעלם בבטחון... ממש טיפה מתח... תנסה ותראה קסם...
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים מחבר אמממ לא עזר ... זה נותן רק קצת יותר זמן לפני שזה freeze :bash: :bash: :bash: :bash:
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים היה לי את אותה בעיההכרטיס גרפי מתחמם בטירוףהשאר את המחשב פתוח ובדוק את המצב...אני מציע לך לסדר את פנים המארז עם לא עשית את עכשיו, בלי שום קשר..זה יוריד את הטמפ' של הכל!
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אמממ לא עזר ... זה נותן רק קצת יותר זמן לפני שזה freeze :bash: :bash: :bash: :bash: כמה מתח הוספת ? :
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים היה לי משהו דומה לפני כמה שנים שקניתי את ה - banshee שלי (למי שלא יודע, כ.מסך) - אחרי שבוע החלפתי אותו והגל הסתדר. אולי גם הכרטיס שלך דפוק פיזית, נסה לעבוד עם כרטיס אחר ותראה אם הבעייה חוזרת על עצמה.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים לחבר שלי יש בעיה דומה , המאוורר של הכרטיס מסך שלו הפסיק לפעול והכרטיס רותח ...זה לא דבר שבודקים ישר אבל שווה לשים לב ..
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר אממלא יודע למה אבל כשאני מחליף SLOT של הזיכרון זה עובד נורמאלי אבל אחרי שאני מכבה אותו ובבוקר מדליק אותו דבר ואז SLOT אחר או להזיז אותו....ואני החלפתי זיכרון כי חשבתי שהוא פגום דרך האחריות.... מוזריכול להיות שהסלוטים של הזיכרונות פגומים?יש לי DDR 2100 כרגע וזיכרון hynix ולפני זה היה לי nanya
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים תעבוד ב Safe mode ותראה אם הבעיה חוזרת, אם כן אז יש לך בעית חומרה ב 99%וסביר מאוד להניח על פי התאורים שלך שהגורם לבעיה הוא כרטיס המסך, אבל שוב קודם תעבוד ב safe mode לפני שאתה מתחיל לפרק את כל העניינים במחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.