עבור לתוכן

המלצה למארז בתקציב של 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מתכנן לקנות מארז וכפי שסיפרתי בכותרת התקציב שלי הוא 400 ש"ח.

הדרישות של המארז הן:

*שהוא יהיה מארז Tower (לא משנה איזה,העיקר לא ATX)

*שיהיו בו הכנות ל-4 מאווררים לפחות (ושיהיו מקדימה ומאחורה-ואם יש,אני אשמח גם אם יהיה אחד בדלת המארז).

*שיתאים לפנטיום 4.

*שיהיה מארז עם יכולות של זרימת אוויר טובה ככל האפשר.

תודה רבה לעוזרים! :D

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אני חייב לקנות את המארז בימים הקרובים -אחרת אני לא אוכל לקנות חלקים אחרים במחירים טובים מאנשים פרטיים.. :-\

פורסם

ב450 שקל אתה קונה סופרטלנט ללא ספק כוח, מארז עם חלון ו4 מאוררים, מארז מצויין.

ב420 שקל אתה קונה קומפיוקייס מארז ללא חלון עם עיצוב פשוט, 2 מאוררי 120ממ (מספיק לחלוטין לזרימת אוויר טובה), ואתה מקבל במחיר הזה גם ספק איכותי מבית טוב (ספק true watts אמין).

פורסם
  • מחבר

ב450 שקל אתה קונה סופרטלנט ללא ספק כוח, מארז עם חלון ו4 מאוררים, מארז מצויין.

ב420 שקל אתה קונה קומפיוקייס מארז ללא חלון עם עיצוב פשוט, 2 מאוררי 120ממ (מספיק לחלוטין לזרימת אוויר טובה), ואתה מקבל במחיר הזה גם ספק איכותי מבית טוב (ספק true watts אמין).

תוכל לתת לי בבקשה את הדגמים של אותם מארזים?

פורסם

www.ksp.co.il

הסופרטלנט אלומיניום נרשם תחת פולטאוור, הוא לא ממש פול טאוור אבל הוא יותר גדול מטאוור

והקומפיוקייס נדמה לי 6A19 או משהו בסגנון, אתה תראה את זה רשום באתר של KSP.. הוא טאוור רגיל לא מידי. הוא דיי גדול ונוח במציאות אתה לא תתאכזב ממנו

פורסם
  • מחבר

...אוקייי תודה :D

יש לי עוד 2 שאלות:

ל-2 המארזים האלה יש זרימת אוויר טובה?

האם ניתן יהיה להכניס לשניהם מערכת קירור מים?

שוב תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

כן לשניהם יש זרימת אוויר טובה ולשניהם ניתן יהיה להכניס מערכת קירור מים

תלוי באיזה מערכת קירור מים מדובר, יש מערכות שמנצלות חורי 120ממ, ואז הקומפקייס עדיף, ויש מערכות שהרדיאטור שלהם בתוך המארז עם מאורר 92ממ לדוגמא, ואז להערכתי יהיה יותר נוח לעבוד עם הסופרטלנט.

פורסם
  • מחבר

כן לשניהם יש זרימת אוויר טובה ולשניהם ניתן יהיה להכניס מערכת קירור מים

תלוי באיזה מערכת קירור מים מדובר, יש מערכות שמנצלות חורי 120ממ, ואז הקומפקייס עדיף, ויש מערכות שהרדיאטור שלהם בתוך המארז עם מאורר 92ממ לדוגמא, ואז להערכתי יהיה יותר נוח לעבוד עם הסופרטלנט.

המערכת שאני קונה אמורה לשבת בתוך המארז, אז מה יתאים יותר?

נ.ב: לא התלהבתי מהCompucase, מה דעתך על המארז הזה?: (הוא יתאים לצרכים שלי? [כולל הצורך עבור הקירור מים])

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=868wb

נ.ב2: לא מצאתי את האתר של Super Talent :\ תוכל לתת לי את הכתובת שלו או לפחות אתר עם הפרטים של המארז שלהם שהצעת לי?

פורסם

ב450 שקל סופרטלנט מארז עם חלון ו4 מאוררים , מארז מצויין.

פורסם

ריידמקס זאת יצרנית סוג ב', היא לא מהאיכותיות, זה מארז ביתי פשוט והסופרטלנט הרבה יותר איכותי.

אין לסופרטלנט אתר עד כמה שידוע לי כי הם פשוט קונים את המבנה ממפעל אחר ומשפרים את המארז (קונים ממפעל איכותי!).

לדוגמא את הפולטאוור שלהם הם קונים מאותו מפעל של הצ'יפטק,

ואת ה XBLADE מאותו מפעל של ה ATOP.

(אל תתפוס אותי במילה עם ההסברים זה מאוד כללי אני לא יודע איך זה עובד).

בקיצור מידע על המארז תוכל למצוא באתר של צ'יפטק,

תמונות של המארז תוכל לראות בגלריה של Holy (יש לו מארז צ'יפטק לא סופרטלנט, אבל המארזים האלה בנויים אותו הדבר (כמו שאמרתי יוצאים מאותו המפעל..) )

לגלריה של הולי

מה ששחכתי להזכיר זה שבמארז של סופרטלנט אתה מקבל עוד חור למאורר בחלון, לשיפור זרימת האוויר (:

פורסם
  • מחבר

ריידמקס זאת יצרנית סוג ב', היא לא מהאיכותיות, זה מארז ביתי פשוט והסופרטלנט הרבה יותר איכותי.

אין לסופרטלנט אתר עד כמה שידוע לי כי הם פשוט קונים את המבנה ממפעל אחר ומשפרים את המארז (קונים ממפעל איכותי!).

לדוגמא את הפולטאוור שלהם הם קונים מאותו מפעל של הצ'יפטק,

ואת ה XBLADE מאותו מפעל של ה ATOP.

(אל תתפוס אותי במילה עם ההסברים זה מאוד כללי אני לא יודע איך זה עובד).

בקיצור מידע על המארז תוכל למצוא באתר של צ'יפטק,

תמונות של המארז תוכל לראות בגלריה של Holy (יש לו מארז צ'יפטק לא סופרטלנט, אבל המארזים האלה בנויים אותו הדבר (כמו שאמרתי יוצאים מאותו המפעל..) )

לגלריה של הולי

מה ששחכתי להזכיר זה שבמארז של סופרטלנט אתה מקבל עוד חור למאורר בחלון, לשיפור זרימת האוויר (:

זה לא המארז הזה?:http://www.ksp.co.il/html/part.php?uin=337 ,כי אם כן -יש לו מקום רק ל2 מאווררים...

פורסם

לא, יש לו 2 מקדימה, 2 מאחורה, ואחד בדלת...

טעות בכתיבה שלהם

פורסם
  • מחבר

לא, יש לו 2 מקדימה, 2 מאחורה, ואחד בדלת...

טעות בכתיבה שלהם

אני מקווה... :\

אז מה אתה אומר, המארז הזה מספיק גדול כדי שאפשר יהיה להכניס לתוכו מערכת קירור מים?

ובמארז הזה תהיה זרימת אוויר טובה, או רק סבירה..?

ועוד שאלה :) ראיתי שכתבו על חלק מהמארזים בכל מיני ביקורות שהם מתחממים מאוד, המארז הזה הוא אחד מהם או שקל לפנות חום ממנו?

ואחת ממש אחרונה.. האם יהיה הבדל גדול בטמפ' שבין המארז הזה לבין מארז אחר טוב בעל 6 מאווררים? ,אם כן תוכל לתת לי אחד כזה במחיר טוב?

תודה רבה רבה ,אין יותר שאלות אני חושבב ;D

פורסם

אל תקווה, תיהיה בטוח, יש לי ניסיון עם הסופרטלנט הזה

יכול להיות שהם התכוונו שהם מספקים רק 2 מאוררים מתוך ארבעת החורים הקיימים.

המארז הזה מפנה אוויר חם מהר כי יש לו זרימת אוויר טובה מאוד!

הוא עשוי אלומיניום!! שזה יתרון.

אין מארז טוב במחיר טוב, יש את הריידמקס שדוחפים לך 4 מאוררים מקדימה, אבל הגריל חוסם כמו קיר בטון והזרימת אוויר כמו במקלט נעול..

אני לא חושב שיש קניה יותר טובה לצרכים שלך מהסופרטלנט.. קח בחשבון שהוא מגיע בלי ספק כוח.

פורסם
  • מחבר

אל תקווה, תיהיה בטוח, יש לי ניסיון עם הסופרטלנט הזה

יכול להיות שהם התכוונו שהם מספקים רק 2 מאוררים מתוך ארבעת החורים הקיימים.

המארז הזה מפנה אוויר חם מהר כי יש לו זרימת אוויר טובה מאוד!

הוא עשוי אלומיניום!! שזה יתרון.

אין מארז טוב במחיר טוב, יש את הריידמקס שדוחפים לך 4 מאוררים מקדימה, אבל הגריל חוסם כמו קיר בטון והזרימת אוויר כמו במקלט נעול..

אני לא חושב שיש קניה יותר טובה לצרכים שלך מהסופרטלנט.. קח בחשבון שהוא מגיע בלי ספק כוח.

הספק כוח יגיע :)

שוב אני אשאל,כי לא ענית.. בטוח יהיה מקום למערכת קירור מים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים