פורסם 2005 בינואר 2420 שנים Dimension(D/W/H) 470/21.5/410mm Driver space 4 x 5.25" 2 x 3.5" exposed 5 x 3.5" hidden Power supply 400W Main board size ATX TOWER Front panel 2x USB 2.0 Audio Fans Front 80 mm Back 120 mm Side 80mm (Color Light) טוב אני רוצה לדעת אם המארז שווה ב300 שקל ואם המאווררים כאילו יספיקו לקרר טוב יענו לא קרור לאובר קלוק כי אין לי אובר קלוק אלא שפשוט לא יתחמם. ואם יש ססיכוי כלשהו שתוכן של המחשב שלי לא ייכנס בפנים או שאין דבר כזה?
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים זה זיוף יש חברה שמעתיקה מלא מארזים אז היא החליטה להעתיק את המארז הזה של החברה המקורית פוקסקוןעזוב תשקיע במקורי ראיתי את החיקוי של המארז שלי והתחלתי ליצחוק
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר זה זיוף יש חברה שמעתיקה מלא מארזים אז היא החליטה להעתיק את המארז הזה של החברה המקורית פוקסקוןעזוב תשקיע במקורי ראיתי את החיקוי של המארז שלי והתחלתי ליצחוקכן אבל אין לי תכסף להשקיע במקורי ואני מממש ממש ממש ממש לא רוצה להוציא סכום על מארז אני סתם רוצה מארז יפה.רציתי לדעת אם זה שווה לי..העיקר שהוא לא מתפרק כי זה שזה חיקוי לא איכפת לי
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים ממש לא שווה. אני לא הייתי מסכן את המחשב שלי עם מארז שהוא חיקוי ועוד עם ספק ג'נרי.
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מחבר ממש לא שווה. אני לא הייתי מסכן את המחשב שלי עם מארז שהוא חיקוי ועוד עם ספק ג'נרי. לא אני מקבל איתי ספק אחר לא יודע איזה.. אבל אני יכול להכניס לשם את הספק שיש לי כרגע לא?
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים לא אני מקבל איתי ספק אחר לא יודע איזה..אבל אני יכול להכניס לשם את הספק שיש לי כרגע לא?בטח, זה מארז ATX סטנדרטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.