פורסם 2002 ביוני 2523 שנים מחבר התכוונתי שאמרת שיש בעיות עם הצירוף של הזכרונות של סמסונג והלוח אם ההוא...אוף לא משנה כבר אבא שלי מעצבן אותיהוא לקח את המפרט שהבאתי לו והעביר אותו לאיזה מישהו שהוא מכיר....ומתישהו השבוע הולכת להיות לי שיחה למה לא כדאי זה ולמה זה בזבוז כסף....בסוף עוד יחריכו אותי לקנות GF3 ואיזה זכרון שמגיע בשקית סנדביצ'ים....
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים אנטי, דווקא ראיתי אחד עם 2.26 שהגיע ל-3.1 משהו.. אבל כמובן שאין ספק שה-1.6 וה-1.8 הם ההכי משתלמים בשוק שכממהירים אותם. Mosfets הם הדברים העגולים האלה בלוח אם אני לא טועה.. שמוקפים בחוט נחושת.. רכיב חשמלי שקשור למתחים.. אם אני לא טועה.. אני לא מבין כל כך באלקטרוניקה.. ;D ובקשר לטלוויזיה - טוב תשמע אני כרגע שוקל להשקיע איזה 2000 ש"ח במתאמים וחיבורים יותר טובים לפלזמה שלי כי אני לא מרוצה מהתמונה של הלווין, אז אני לא מת על האיכות של הממירים בארץ...
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים מחבר למישהו יש פה כרטיס של MSI למי שלא הבין geforce אני מתכוון ובדק את ה TV IN וכיכול להגיד לי איך רואים....
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים אנטי, דווקא ראיתי אחד עם 2.26 שהגיע ל-3.1 משהו.. אבל כמובן שאין ספק שה-1.6 וה-1.8 הם ההכי משתלמים בשוק שכממהירים אותם. Mosfets הם הדברים העגולים האלה בלוח אם אני לא טועה.. שמוקפים בחוט נחושת.. רכיב חשמלי שקשור למתחים.. אם אני לא טועה.. אני לא מבין כל כך באלקטרוניקה.. ;D ובקשר לטלוויזיה - טוב תשמע אני כרגע שוקל להשקיע איזה 2000 ש"ח במתאמים וחיבורים יותר טובים לפלזמה שלי כי אני לא מרוצה מהתמונה של הלווין, אז אני לא מת על האיכות של הממירים בארץ... כן, גם אני ראיתי איתו- אבל זה בקירור מים אם אני לא טועה וללא יציבות...רק ב2.9 הוא יציב בקשר לטלוויזה- תזכיר לי איפה אתה גר? אני קופץ לביקור לילי ;D
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים לא זה מישהו עם קירור אוויר מ-Icrontic. 3.1 בקירור אוויר. צודק, אנחנו מדבירם על אותו אחד משם..3150 אבל אם תבדוק תראה שהוא לא עובד במהירות הזאת, זה לא מחזיק.. הוא ב2.9\2.8... יש לו תאריך אריזה של ה06\06, סדרה 001.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.