עבור לתוכן

טוב זה יהיה הפוסט האחרון שלי בקשר למחשב החדש.....צריך בדיקת תאימות של הרכיבים...

Featured Replies

פורסם

אז הנה המפרט של המחשב שלי.....

1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח

1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח

2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח

1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח

1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח

1 ASUS CD X 52 171 ש"ח

1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח

1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח

1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח

סה"כ 10,533 ש"ח

המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו....

מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא טוב? או שהוא בסדר?

אם יש המלצות לגבי הזיכרון אני אשמח לשמוע

כל מאוורר 80 מילימטר יתאים למארז הזה?

פורסם

סידי הייתי ממליץ לך על קרייטיב

זיכרון עולה רק 562 אצל הדב נראה לי החשבת את ה512MB

זיכרון הייתי ממליץ על CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2

פורסם
  • מחבר

אם שאתה אומר הדב אתה מתכוון לפנדה אז רק שתדע שהמפרט הזה לקוח מהאתר של פנדה..... :)

מה עוד שאולי לא שמת לב אבל הזכרון הוא כפול (יש שם מחיר של שני זכרונות ולא של אחד) אבל אני קונה בהתחלה כנראה רק אחד ואת השני בעוד כמה חודשים כשיצאו דגמים חדשים והמחיר של מה שאני רוצה לקנות ירד... (לא תיהיה בעיה להסתדר עם 256 עד אז) :)

פורסם

HOLD IT HOLD IT HOLD IT!

שמעת על הסומה החדש? ב1261=64MB(אם אתה רוצה, אני רואה שאתה עשיר, אז בתוספת של 300 אתה יכול 128MB), אתה קונה מאווררים??? יופי. תעשה לו O\C ותקבל כרטיס מעט יותר טוב מG4TI4600!!!(זה, מה שאני דרך-אגב, הולך לעשות) :) :)

הוא עולה לך יחסית לכרטיס "משופר במעט" יותר מדי.

עוד משהו- תוריד את ההארד-דיסק ל40, תחליף למקסטור ותקנה צורב. לWD שמעתי על בעיות בזמן האחרון. צורב יעלה לך עוד 600? תאמין לי ש40GB או אפילו 60 בעוד 100 ש"ח יספיק לך עם צורב, לא צריך 80.

הסידירום בסדר גמור, זה המחירים של היום ;)

הלוח סבבה.

מעבד תוריד ל2.0, במהירויות האלו אין כ"כ הבדל.

למה אתה צריך PC3000??? קשה לך כ"כ להסתדר עם PC2700??? זה לא כ"כ יותר מהיר...

שורה תחתונה: עצה שלי- תמיד תקנה משהו יותר טוב מהמקסימום, כי המקסימום יעלה יותר כסף ויספיק לפחות זמן.

לדוגמא, הג'יפורס- תקנה 4200, אבל אם אתה חייב, 4400. ההפרשים במחיר עצומים, במיוחד שבזיגזג יש 4400 של MSI ב1656 כולל מע"מ. הג'יפורס 4600 עוד מעט תצטרך להחליף, וזרקת 2200 ש"ח לפח.

תחשוב פעמיים לפני שאתה זורק, כסף לא גדל על העצים ;)

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב שאני אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב?

אני שרדתי עד עכשיו 3 שנים עם וודו 3....

ובקשר לרוב הדברים אז בשום מקום לא לקחת את ההכי טוב שיש חוץ מאולי לוח אם שאני לא בטוח שהוא הכי טוב שיש אבל הוא מספיק לי

וכרטיס מסך שאני לא מוכן להתפשר ואני גם רוצה TV IN ובגלל זה ה MSI.....

ואני לא עשיר :( אני הולך לעבוד בקיץ כדי שאני יוכל לקנות את המחשב הזה....

ובקשר לזכרון זה לא ממש איכפת לי כי אני קונה ב 600 שקל עכשיו 256 מגה ועוד איזה חצי שנה אני מניח שזכרון במהירות הזו יעלה משהו כמו 300 שקל כי יצאו מהירויות גבוהות יותר כרגיל.... אז אני קונה עכשיו משהו מהיר כי אתה יודע אם יש לי שני זכרונות ואחד יותר איטי מהשני אז המהיר יעבוד לאט בהתאם לזכרון האיטי.... אז אני קונה משהו מהיר עכשיו אבל רק חצי מהגודל שאני רוצה ועוד כמה חודשים אני יקנה עוד אחד באותה מהירות בפחות כסף....

אבא שלי לא משדרג מחשבים.... הוא קונה מחשב כל 3 שנים בערך כשכבר אין ברירה וזהו אם אני רוצה משהו בדרך אז אני צריך להוציא מהכסף שלי (למשל את הזכרון הנוסף) וגם מתוך ה 9500 שקל של המחשב הזה אני צריך לשלם איזה 4000

אז יש לי עבודה קשה החופש...

פורסם

>:( :-/

בכל מקרה, אני לא מוצא סיבה לקנות את הג'יפורס4 במחיר המופקע(שלא לומר יקר :lol:) הזה.

אני ממליץ לך בחום על הסומה, ראיתי ביקורת שלו, הוא לא מאכזב...

:nono: :nono: :saint:

פורסם
  • מחבר

אה כן ובקשר לצורב ולהארד דיסק...

יש לי צורב ואני מעביר אותו למחשב החדש הוא דווקא דיי מהיר (24) מספיק ביותר אין צורך בX40

והארד דיסק כבר הרבה זמן לא היו בעיות לWD חוץ מזה יש אחריות... וחוץ מזה אני רוצה 80 כי אני סבלתי במשך 3 שנים 13 ג'יגה וזה עשה לי סיוטים אז אני קונה הרבה עכשיו.... וגם כי יש לו באפר של 8 מגה

בדומה למקרה עם הזכרון אני מתכנן בעוד משהו כמו שנה לקנות עוד הארד דיסק זהה (תלוי במחיר אבל...) ולעבוד איתם ב RAID

אם הייתי יכול לקנות עכשיו חצי GF4 אז גם את זה הייתי עושה והייתי קונה את החצי השני בעוד שנה שנתיים....

פורסם
  • מחבר

>:( :-/

בכל מקרה, אני לא מוצא סיבה לקנות את הג'יפורס4 במחיר המופקע(שלא לומר יקר :lol:) הזה.

אני ממליץ לך בחום על הסומה, ראיתי ביקורת שלו, הוא לא מאכזב...

:nono: :nono: :saint:

אני אסתדר עם המחיר של ה MSI

אני גם מעדיף אותו בגלל האפשרות של ה TV IN אני גם קונה מסך מעולה ואני מתכנן להשתמש במחשב בין השאר לצפייה בטלויזיה....

דרך אגב... הנה עוד סיבה למה אני צריך הארד דיסק גדול..... אני יוכל להקליט סרטים ולשמור אותם על המחשב...

זה יהיה כרטיס מסך שהוא גם כרטיס טלויזיה וגם ויהפוך את המחשב שלי לוידאו ומאגר גדול מאוד של קלטות וידאו.....

פורסם

HOLD IT HOLD IT HOLD IT!

שמעת על הסומה החדש? ב1261=64MB(אם אתה רוצה, אני רואה שאתה עשיר, אז בתוספת של 300 אתה יכול 128MB), אתה קונה מאווררים??? יופי. תעשה לו O\C ותקבל כרטיס מעט יותר טוב מG4TI4600!!!(זה, מה שאני דרך-אגב, הולך לעשות) :) :)

עוד משהו- תוריד את ההארד-דיסק ל40, תחליף למקסטור ותקנה צורב. לWD שמעתי על בעיות בזמן האחרון. צורב יעלה לך עוד 600? תאמין לי ש40GB או אפילו 60 בעוד 100 ש"ח יספיק לך עם צורב, לא צריך 80.

הלוח סבבה.

שורה תחתונה: עצה שלי- תמיד תקנה משהו יותר טוב מהמקסימום, כי המקסימום יעלה יותר כסף ויספיק לפחות זמן.

אם המחשב מיועד להמהרה אז עדיף לו את ה-2.26 בגלל המכפלה הנמוכה יותר ובגלל שהסטפינג בטח יותר מוצלח.

בקשר ל-Suma אני מסכים. הפרש מחירים דיי גבוה והכרטיס עם הזכרונות המהירים יכול להגיע לרמה של Ti4600 במחיר הרבה יותר זול. ות'אמת אני בספק כמה אתה תשתמש באפשרויות הוידיאו הבנויות על ה-MSI, וכמו כן אני מפקפק באיכות שלהן.. ובכלל להעביר וידיאו למחשב? מילא DVD.. אבל וידיאו? זה יהיה גועל נפש.

הזכרונות המהירים דווקא סבבה, הוא יכול לנצל אותם גם להמהרה, ובלוח כמו זה שניתן לשלוט על מהירות הזכרון הוא גם יכול להריץ רק את הזכרון במהירות שלו ולהרוויח עוד קצת ביצועים. כמובן שקרוסאיר מומלצים.

קראתי ב-Icrontic על בעיות עם הלוח הזה של Epox בגלל שאין לו את החיבור 4pin הזה של הפנטיום 4 לספק כח. בעיות יציבות וכאלה בגלל חוסר מתח בוודאי. יכול להיות שאלו בעיות רק לאוברקלוקרים אבל.

אולי עדיף לשקול את ה-Abit BD7-II.

או לוח טיפה יותר ישן ועדיין טוב כמו Epox 4BDA2+.

ואני כן מסכים עם הנפח של ההארד דיסק.. אני היום עם כמעט 200 ג'יגה. 40 לא היה שורד אצלי סוף שבוע אחד אפילו.

פורסם

HOLD IT HOLD IT HOLD IT!

הלוח סבבה.

אם המחשב מיועד להמהרה אז עדיף לו את ה-2.26 בגלל המכפלה הנמוכה יותר ובגלל שהסטפינג בטח יותר מוצלח.

בקשר ל-Suma אני מסכים. הפרש מחירים דיי גבוה והכרטיס עם הזכרונות המהירים יכול להגיע לרמה של Ti4600 במחיר הרבה יותר זול. ות'אמת אני בספק כמה אתה תשתמש באפשרויות הוידיאו הבנויות על ה-MSI, וכמו כן אני מפקפק באיכות שלהן.. ובכלל להעביר וידיאו למחשב? מילא DVD.. אבל וידיאו? זה יהיה גועל נפש.

הזכרונות המהירים דווקא סבבה, הוא יכול לנצל אותם גם להמהרה, ובלוח כמו זה שניתן לשלוט על מהירות הזכרון הוא גם יכול להריץ רק את הזכרון במהירות שלו ולהרוויח עוד קצת ביצועים. כמובן שקרוסאיר מומלצים.

קראתי ב-Icrontic על בעיות עם הלוח הזה של Epox בגלל שאין לו את החיבור 4pin הזה של הפנטיום 4 לספק כח. בעיות יציבות וכאלה בגלל חוסר מתח בוודאי. יכול להיות שאלו בעיות רק לאוברקלוקרים אבל.

אולי עדיף לשקול את ה-Abit BD7-II.

או לוח טיפה יותר ישן ועדיין טוב כמו Epox 4BDA2+.

ואני כן מסכים עם הנפח של ההארד דיסק.. אני היום עם כמעט 200 ג'יגה. 40 לא היה שורד אצלי סוף שבוע אחד אפילו.

ביו, בקשר למעבד- אין יתרון OC (ביררתי, ואם אתה זוכר היה לנו ויכוח על זה בפורום OC) כרגע לפחות, ה2.26 מגיע ל2.8 בערך..לא שווה את ההשקעה, אפילו אם תיקח 1.6A ותגיע איתו ל2.4, עדיף מבחינה כספית.

בקשר לסומה- גם אני מסכים במאת האחוזים, לך עליו.

בקשר ללוח של אפוקס, אכן אין את חיבור ה12V, אבל לפי בדיקה שלי הדבר לא משפיע במיוחד..וכל האנשים שנתקלו בבעיה שאתה מתאר היו עם זיכרונות של סמסונג- כנראה יותר בעיה עם הלוח והזיכרון מאשר הבעיה עם הקונקטור של ה12V.

הBD7-II לא שווה בגרוש עקב המתחים הנמוכים שהוא מספק..קראתי מספיק חוות משתמשים עליו :P

אולי, אם כבר ה8IEXP של ג'יגה בייט שלשם שינוי מגיע עם אפשרויות OC נהדרות.

פורסם
  • מחבר

בקשר לזכרונות אמרת שמושקין משתמשים בשבבים של סמסונג תיהיה עם זה בעיה?

ובקשר ללהעביר וידאו למחשב... לא הבנת אותי נכון כנראה... אני לא מתכוון לקחת קלטות ולהעביר את התוכן שלהם למחשב.... אני מתכוון להקליט ישר מהממיר.... ואז לצרוב את ההקלטות כ VCD למשל... או סתם לשמור על המחשב...... אני לא מתכוון להעביר קלטות וידאו למחשב... זה באמת מגעיל....

אני כבר מבולבל בגללך אנטי וירוס...

יום אחד אתה אומר לי לא לקחת את הג'יגהבייט המסוים ההוא... וממליץ לי על האפוקס

ועכשיו אתה ממליץ פתאום על ההוא שוב?

מי מהם יותר טוב? עם ובלי OC

ומה זה אומר הבעיה הזאת עם הקונקטור של ה 12V

פורסם

ובקשר ללהעביר וידאו למחשב... לא הבנת אותי נכון כנראה... אני לא מתכוון לקחת קלטות ולהעביר את התוכן שלהם למחשב.... אני מתכוון להקליט ישר מהממיר.... ואז לצרוב את ההקלטות כ VCD למשל... או סתם לשמור על המחשב...... אני לא מתכוון להעביר קלטות וידאו למחשב... זה באמת מגעיל....

מתי דיברנו בכלל על הג'יגה בייט הזה? האו בכלל לא בארץ ולא דיברנו עליו בכלל..אולי אתה מתבלבל בינן לבין ה7VRXP שאמרתי לא לקחת במערכת מבוססת אט'לון.

שניהם מעולים, וזו לא בעיה..בלוח ישנם MOFSETS טובים יותר ואי לכך אין צורך בקונקטור של ה12V.

פורסם
  • מחבר

MOFSETS? אתה מוכן בבקשה להסביר מה זה?

מה אמור להתחבר לקונקטור 12V??

פורסם
  • מחבר

מתי דיברנו בכלל על הג'יגה בייט הזה? האו בכלל לא בארץ ולא דיברנו עליו בכלל..אולי אתה מתבלבל בינן לבין ה7VRXP שאמרתי לא לקחת במערכת מבוססת אט'לון.

שניהם מעולים, וזו לא בעיה..בלוח ישנם MOFSETS טובים יותר ואי לכך אין צורך בקונקטור של ה12V.

צודק טעות שלי זה היה בכלל gigabyte IRXP .....

ומה בקשר לזכרונות של מושקין הם אמורים עשות בעיות ? אמרת שיש בעיה עם זכרונות של סמסונג....

פורסם

צודק טעות שלי זה היה בכלל gigabyte IRXP .....

ומה בקשר לזכרונות של מושקין הם אמורים עשות בעיות ? אמרת שיש בעיה עם זכרונות של סמסונג....

לא, הם מעולים..הצ'יפים הנ"ל של סמסונג הם הטובים בשוק.

ואת האמת? אין לי מושג מה זה..רק שמעתי שזה שודרג ולכן הורידו את הקונקטור של ה12V.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים