עבור לתוכן

מישהו ראה את הסרט Cube?

Featured Replies

פורסם

את הראשון ראיתי מזמן, לא ממש הבנתי אותו, אני זוכר שהוא היה דיי חולני עם כל המלכודות וכל זה, אבל היה גם קצת מעניין

את השני לא ראיתי ולא נראה לי שאני אראה, כי לפני מה שאמרו פה הוא דיי תלוש מהרעיון של המקורי

השגתי את השלישי לפני כמה ימים, היום אני אראה במה מדובר ::)

• תגובות 76
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את הראשון ראיתי מזמן, לא ממש הבנתי אותו, אני זוכר שהוא היה דיי חולני עם כל המלכודות וכל זה, אבל היה גם קצת מעניין

את השני לא ראיתי ולא נראה לי שאני אראה, כי לפני מה שאמרו פה הוא דיי תלוש מהרעיון של המקורי

השגתי את השלישי לפני כמה ימים, היום אני אראה במה מדובר ::)

תהנה :)

בדיעבד אני גם הייתי רואה רק את הראשון והשלישי :)

גם השלישי קצת חולני דרך אגב, יש שם מלכודת אחת... חבל"ז

אתה כבר תראה :)

פורסם

בדיוק סיימתי לראות עכשיו, סרט חולני ביותר

ולאיזה מלכודת התכוונת? זאת בהתחלה שהאיש אומר water water ופתאום הוא מתחיל כולו להתקלף? :smile1:

פורסם

בדיוק סיימתי לראות עכשיו, סרט חולני ביותר

ולאיזה מלכודת התכוונת? זאת בהתחלה שהאיש אומר water water ופתאום הוא מתחיל כולו להתקלף? :smile1:

כן :)

הכי חולני בעולם!

פורסם

יצא Cube 2 בשם

Cube^2: HyperCube

וקיוב 3\0 בשם

Cube: Zero Cube

או משהו כזה (אני חושב)

אני מתעקש שראיתי עטיפת DVD של הסרט והיה רשום עליה UNCUBED .

סרטים גאוניים לטעמי, השני היה לא ברור ולכן אני אראה אותו שוב! סרט נטול בולשיט, שקט, 90 אחוז טקסט ובכל זאת כל כך מרתק למסך, גאוני.

פורסם

הסרט הראשון היה גאוני.. השניים האחרים.. נפילה לדעתי (במיוחד השני שבאמת לא קשור לכלום, גם לא לעצמו).

פורסם

טוב אז כנראה שסרטים שבהם לא מבינים שום דבר הם לא הסוג שלי...

עכשיו ברצינות, הבנתי את כל השטויות הקטנות (הבדלי מהירויות הזמנים, הקטע שהקוביה מתפרקת, ידה ידה ידה) - בהבנתי אני מתכוון שהבנתי את הרעיון הכללי שאני לא אמור להבין יותר מדי ורק שזה ככה בכלל שזה 4 ממדים.

עכשיו הבעיה שלי זה כל השאר, פורצת מחשבים "מפורסמת" נכנסה לקוביה כדי לברוח, אז באים לרדוף אחריה, ידה ידה ידה

יענו הם נתנו סיפור רקע לקוביה ולמה סמו אנשים בה (כדי למצוא את הפורצת) אבל זה סיפור בלי שום היגיון!

להיגיון הזה אין קשר ל4 ממדים והוא זה שמפריע לי!

אממ אני לא זוכר כל כך

אבל כל מי שהיה בפנים היה קשור לקוביה...אחד שעבד בפירסום או עורכת דין משהו כזה

והכניסו אותם או בגלל שהם עשו משהו לא בסדר או שפשוט הם רצו למחוק את כל מי שקשור לקובייה...כמו בXXX שהרגו את כל המדענים שהכינו את הפצצה...חח איזה דוגמא.

בכל מקרה הם ניסו לתפוס את הפורצת הזאת והיא ברחה פנימה...והזאת הטובה נשלחה פנימה בשביל לתפוס אותה...והיא נזכרה בזה בסוף,אם שופטים את זה לפי הסרט השלישי אז בטח שמו לה צ'יפ ובסוף הפעילו אותו...

פורסם

דבר אחד לא הבנתי בסרט השלישי

למה דוד והשני(הגאון)הסכימו להרוג אנשים בקוביה, כי רואים שהם גילו אמפתיה מסויימת לאנשים שהיו שם, במיוחד השני

ומי היה אותו אוואן שהם דיברו עליו, זה שדוד הרג כי הוא קיבל פקודה מלמעלה?

פורסם

כן מוש, כל מה שכתבת אני יודע, זה דברים ברורים..

ואף אחד לא עשה משהו "רע", הם סתם היו קשורים לזה...

זה לא משנה את העובדה שהסרט לוטה בחסר!

לabnatan

היו במקור 4 שומרים (או יותר והתחלפו) - בכל מקרה ה"גאון" היה בתקופה שהיו 4 שומרים

הוא, השמן, אוון ועוד אחד.

אוון והשני ניסו לברוח, לכן הרגו אותם.

עכשיו שניהם קיבלו פקודות לעשות, השמן פשוט הבין שאם הם לא יעשו אותם אז יהרגו שם את כולם בזמן שאוון עד כמה שהוא היה גאון לא הצליח להבין למה השמן נמנע מלדבר על כל הנושאים האלו (הקשיבו להם).

וכן, אוון זה זה שמת שהוא לחץ על NO או YES או מה שזה לא היה.

גם רואים שהשמן הרגיש בדיוק כמו אוון פשוט הסתיר את זה רוב הסרט, אבל לקראת הסוף הוא עזר לחבר שלו ובסופו של דבר שילם על זה

פורסם

דבר אחד לא הבנתי בסרט השלישי

למה דוד והשני(הגאון)הסכימו להרוג אנשים בקוביה, כי רואים שהם גילו אמפתיה מסויימת לאנשים שהיו שם, במיוחד השני

ומי היה אותו אוואן שהם דיברו עליו, זה שדוד הרג כי הוא קיבל פקודה מלמעלה?

אמרו להם שכל מי שהיה בפנים היה פושע ושהסכים שיבצעו עליו ניסויים...

עכשיו שהגאון גילה שהבחורה הייתה בלי טופס הסכמה הוא הבין שמשהו לא בסדר...

אואן היה אחד כמוהם וכנראה עשה משהו לא בסדר והכניסו אותו לקובייה...דוד פשוט פחד להיות כמוהו וביצע מה שאמרו לו.

פורסם

כן מוש, כל מה שכתבת אני יודע, זה דברים ברורים..

ואף אחד לא עשה משהו "רע", הם סתם היו קשורים לזה...

זה לא משנה את העובדה שהסרט לוטה בחסר!

אני לא חושב

פשוט הסוף השאיר אותך חסר...

זה פרוייקט סודי של המדינה...

אני אישית אהבתי את השני

פורסם

השני לדעתי היה מכובד...

הראשון פשוט גאוני... המלכודות החומצה העניין שיש גשר !

ושראיתי את השלישי הבנתי שזה יהיה הסצנת מוות הכי מגעילה שאני אראה בחיים(WATER WATER)

לא ידעתי שאפשר לעשות דבר כזה גאוני...!

השני היה מסובך מדי (כאילו לא אבל כן...)

אני הבנתי את הקוביה כבעצם מקום שדופקים באנשים בצורות כואבות...

פורסם

נראה לי שעשו עליהם יותר ניסוי בפסיכוליגיה,סוציולוגיה. לראות איך אנשים מסויימים מתנהגים בסביבה מסויימת, אשר מקצינה בהחלט את הרגשות ואת האישיות שלהם.

פורסם

אני לא בטוח כי בסוף של השלישי רואים שזה בעצם דרך להסוות את זה שהם פשוט רוצים ל"העלים " אנשים שמציקים להם...

פורסם

לא קל יותר פשוט להרוג ולהחביא את הגופות? ברור שיש פה משהו מעבר לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים