עבור לתוכן

מישהו ראה את הסרט Cube?

Featured Replies

פורסם

אחי, זה בדיוק (אבל בדיוק) מה שאני חשבתי על 2...

0 פחות טוב מ1, אבל הרבה יותר טוב מ2.

יש בו הרבה יותר היגיון (כמו ל1) ובכל זאת יש קצת סיפור ברקע.

אני מציע לך לראות את זה

• תגובות 76
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקרה דומה?

זה בדיוק אותו דבר, תראה את הסרט הראשון עוד פעם... הם אומרים אותו דבר והכל וגם שים לב לשם ה"חדש" שיש לו על החולצה...

זה אותו בן אדם

אבל זה לא תלוי במה שאתה חושב... לדמות יש שם אחר (ואם אתה רוצה להכנס לפרטים, זאת אפילו לא אותה קוביה)

פורסם

לא הבנתי את הכוונה שלך שזה "לא תלוי במה שאתה חושב".

בכל מקרה יש לה שם שונה בהתחלה, אבל שהוא מופיע מחדש בסוף הסרט אז יש לו את השם של הבחור מCube 1.

וכן, זה לא אותה קוביה... או שהיא לפחות עברה שיפוצים!

פורסם

לכל הספקנים כאן שמשחקים אותה ביג שוט שטוענים , זאת לא אותה קוביה , זה לא אותו איש , קבלו הוכחה :

יש לי בdvd את הראשון ( עלה 30 ש"ח לפני שנתיים ומשהו ) , מראים שם שחקן אחר אמנם אך אותם דברים קורים הוא מזיז את הידיים באותה צורה ,

הוא דופק את הראש בקיר , אישה עוצרת אותו ( אמנם אישה אחרת לא כמו בסרט השלישי ) והוא אומר : This is the green room , i wanna go to the blue room .

לא יודע מה אתכם ,אבל אני מאוד אהבתי את השלישי 8)

פורסם

כן השלישי היה נחמד וזה בוודאות אותו המפגר מהסרט הראשון (הוא כמובן לא משחק מפגר בצורה מי יודע מה אבל בכל זאת).

אחרי שראיתי את השלישי (אפס).. סרט נחמד, בהחלט יותר טוב מהשני שהיה זוועה אבל מה שהיה טוב בסרט המקורי זו תחושת אי הידיעה והפחד מהלא נודע שנהרסת בשני הסרטים האחרים כי אתה יודע מה קורה מחוץ לקוביה. והסרט השלישי בהחלט זקוק גם לבמאי יותר טוב.. אבל בסה"כ נהניתי :)

פורסם

לכל הספקנים כאן שמשחקים אותה ביג שוט שטוענים , זאת לא אותה קוביה , זה לא אותו איש , קבלו הוכחה :

יש לי בdvd את הראשון ( עלה 30 ש"ח לפני שנתיים ומשהו ) , מראים שם שחקן אחר אמנם אך אותם דברים קורים הוא מזיז את הידיים באותה צורה ,

הוא דופק את הראש בקיר , אישה עוצרת אותו ( אמנם אישה אחרת לא כמו בסרט השלישי ) והוא אומר :  This is the green room , i wanna go to the blue room .

לא יודע  מה אתכם ,אבל אני מאוד אהבתי את השלישי  8)

לא הבנתי מה זה מוכיח...

מה הוא אומר בסרט השלישי?

פורסם

מהלך הסצינה בסרט השלישי זהה לזאת המוצגת בסרט הראשון , מהתנועה של השחקן ועד למילים ,

אין מנוס מהאמת , השחקן מהסרט השלישי והשחקן בראשון הם אותו אחד ( כמובן לא במציאות , רק בסרט ) ,

אלא אם כן כל הנכים מבחינה נפשית רוצים ללכת לחדר בחזרה הכחול :screwy:

פורסם

למרות שהוא מוגבל הוא גאון והיתה לו סיבה שקשורה להשרדות בקוביה לחזור לחדר הכחול

פורסם

מהלך הסצינה בסרט השלישי זהה לזאת המוצגת בסרט הראשון , מהתנועה  של  השחקן ועד למילים ,

אין מנוס מהאמת , השחקן מהסרט השלישי והשחקן בראשון הם אותו אחד ( כמובן לא במציאות , רק בסרט )  ,

אלא אם כן כל הנכים מבחינה נפשית רוצים ללכת לחדר בחזרה  הכחול  :screwy:

בדיוק מה שחשבתי...

פורסם

רק שהקוביה בסרט השלישי שונה מהקוביה בסרט הראשון. השאלה היחידה שצריכה להשאל זה איך אותו מפגר הגיע מהקוביה של זירו לקוביה של הסרט הראשון?

צריך לעשות קיוב 0.5 :silly:

פורסם

חברה אתם צריכים להבין שקיוב 2

זה בכלל קובייה במימד הרביעי...זה מבוסס על התיאורה של 4 מימדים...זה דבר שאנחנו לא יכולים להבין כי אנחנו חיים ב3 מימדים...

פורסם

זה בכלל קובייה במימד הרביעי...זה מבוסס על התיאורה של 4 מימדים...זה דבר שאנחנו לא יכולים להבין כי אנחנו חיים ב3 מימדים...

ידעתי את זה, מה זה עוזר?

אז יש לי הסבר למה הסרט השני לא מובן, זה לא משנה את העובדה שהוא לא מובן!!!!!!!!!!

ובסוף 3 (קיוב 0) רואים שמנתחים לו את המוח על מנת למחוק לו את הזיכרון - אפשר להניח שהם מיד זורקים אותו לקוביה החדשה\שניה (קיוב 1)

פורסם

אז אתה צריך להבין שזה תאוריה מתמטית ואתה לא אמור להבין!

תגיד לי מה לא הבנת.

לפני שראיתי את קיוב אפס אז ראיתי שבכלל הסרט מסומן בIMDB כ קיוב פי וחשבתי שזה יהיה על כל התאוריה הזאת...

אם אתם יודעים מה פי..

פורסם

:D

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אז אתה צריך להבין שזה תאוריה מתמטית ואתה לא אמור להבין!

תגיד לי מה לא הבנת.

לפני שראיתי את קיוב אפס אז ראיתי שבכלל הסרט מסומן בIMDB כ קיוב פי וחשבתי שזה יהיה על כל התאוריה הזאת...

אם אתם יודעים מה פי..

טוב אז כנראה שסרטים שבהם לא מבינים שום דבר הם לא הסוג שלי...

עכשיו ברצינות, הבנתי את כל השטויות הקטנות (הבדלי מהירויות הזמנים, הקטע שהקוביה מתפרקת, ידה ידה ידה) - בהבנתי אני מתכוון שהבנתי את הרעיון הכללי שאני לא אמור להבין יותר מדי ורק שזה ככה בכלל שזה 4 ממדים.

עכשיו הבעיה שלי זה כל השאר, פורצת מחשבים "מפורסמת" נכנסה לקוביה כדי לברוח, אז באים לרדוף אחריה, ידה ידה ידה

יענו הם נתנו סיפור רקע לקוביה ולמה סמו אנשים בה (כדי למצוא את הפורצת) אבל זה סיפור בלי שום היגיון!

להיגיון הזה אין קשר ל4 ממדים והוא זה שמפריע לי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים