עבור לתוכן

מישהו ראה את הסרט Cube?

Featured Replies

פורסם

אף אחד מהסרטים האלה לא היה מצליח, הסיבה היחידה שראשון זכה להוצאה תאטלית היא בגלל שהוא השתתף בפסטיבל טורונטו, קיוב 2 בכלל לא יצא לקולנוע, והוא הלך ישר לספריות הווידאו.

קיוב 2 כן יצא לקולנוע, הוא אפילו הגיע לארץ באיחור קל (של איזה שנה-שנתיים)

• תגובות 76
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תבדוק באיזה מדינות הוא יצא למסכים, בארה"ב הוא לא שוחרר לשום דבר מעבר לספריות הווידאו.

פורסם

הוא היה בארץ, אני בטוח בזה, אבל לא הצלחתי למצוא לזה תיעוד מעבר לאיזה הזכר בבלוג

פורסם

IMDB טוען שהוא היה בקולנוע...

פורסם
  • מחבר

hypercube היה בקולנוע אבל לא בארה"ב

Opening Weekend

$1,294,757 (France) (24 June 2003) (303 Screens)

221,911 (Italy) (16 February 2003) (120 Screens)

$51,047 (Mexico) (7 September 2003) (50 Screens)

אולי היה בארה"ב אבל במספר מאוד מצומצם של בתי קולנוע.

פורסם

ראיתי את קיוב 1 בלבד ואני חייב להגיד סרט מהמעניינים (קשה למצוא מילה אחרת) ביותר שראיתי בחיים שלי. נותן לך תחושה כזו.. מוזרה..

אז רגע, יצא כבר קיוב 0? ואיך קוראים לו, פשוט Cube 0?

פורסם

ראיתי את קיוב 1 בלבד ואני חייב להגיד סרט מהמעניינים (קשה למצוא מילה אחרת) ביותר שראיתי בחיים שלי. נותן לך תחושה כזו.. מוזרה..

אז רגע, יצא כבר קיוב 0? ואיך קוראים לו, פשוט Cube 0?

יצא Cube 2 בשם

Cube^2: HyperCube

וקיוב 3\0 בשם

Cube: Zero Cube

או משהו כזה (אני חושב)

פורסם

אני חושב שהמוגבל בסוף הסרט השלישי הוא אותו אחד מהסרט הראשון למרות שאלה לא אותם שחקנים

פורסם

אני חושב שהמוגבל בסוף הסרט השלישי הוא אותו אחד מהסרט הראשון למרות שאלה לא אותם שחקנים

גם אני חושב ככה ;)

וגם פותח הת'רד :xyxthumbs:

ראיתי את השלישי בסדרה....לאלו שלא ראו ולא רוצים שאני יהרוס להם,תפסיקו לקרוא!!

פשוט מדהים,אבל מה הסוף אומר לנו בדיוק? שהמפגר הוא זה מהסרט הראשון (ככה שקיוב אפס זה בעצם ההתחלה)?

או שאם מישהו מצליח לברוח,הוא תמיד יתפס,ישימו לו את הצ'יפ הזה והוא יגמור כמו המפגר?

בכל אופן, גם אני חושב שהראשון היה סרט מאוד מותח ומעניין, והשניים האחרים היו קצת פחות בגלל שלא היו התפתחויות רציניות.

פורסם

כן זה די ברור וכבר אמרו את זה איזה 10 בפנים באשכול הזה...

פורסם

אחד הסרטים הטובים האוטיסט בסרט הראשון זה באמת ההוא מהסוף של השלישי פשוט בתור עונש על זה שהוא בגד ביוצרי הקוביה חתכו לו חלק מהמוח והפכו אותו לאוטיסט אבל הוא נשאר גאון....ומי שזוכר בסוף הסרט הראשון הוא היחידי שיוצא בחיים מהקובייה

פורסם

זה לא הוא... זה שחק אחר ושם הדמות שונה

זה פשוט מישהו עם מקרה דומה

פורסם

אני חושב שזה כן הוא, וגם בגלל זה קראו לסרט האחרון Cube Zero - כלומר הוא הראשון...

פורסם

זה לא הוא... זה שחק אחר ושם הדמות שונה

זה פשוט מישהו עם מקרה דומה

מקרה דומה?

זה בדיוק אותו דבר, תראה את הסרט הראשון עוד פעם... הם אומרים אותו דבר והכל וגם שים לב לשם ה"חדש" שיש לו על החולצה...

זה אותו בן אדם

פורסם

ראיתי היום את קיוב 2 ואני חייב להגיד שאני מאוכזב מאד.

קצת ספוילר

אוסף של שטויות אקראיות ללא שום הגיון עלילתי. אתה מצפה ומצפה שכבר תקרה איזה התפתחות עלילתית וכלום פשוט לא קורה. זה נראה כמו עבודה של צעיר שאפתן שמת על מתמטיקה ופיזיקה ופשוט זורק כל מיני מחשבות, רעיונות ודמויות לתוך התסריט ומערבב את זה לקורא לזה סרט.

גם סוף הסרט מאד אכזב אותי, זה לא שזה השאיר אותי באיזה מתח או מיסתורין. זה סתם נראה שרצו להדביק "משמעות" לכל ההייפרקיוב הזאתי ושמו את זה בתור פרוייקט של איזו חברה לייצור נשקים או whatever, כמה נדוש.

במילה אחת: קשקוש.

הסרט הראשון היה הרבה, הרבה יותר מעניין וטוב.

איך קיוב 0 יחסית ל2?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים