פורסם 2005 בינואר 2220 שנים יש לי את הכרטיס הזה ועכשיו כשאני מנסה להפעיל עליו את המשחק הנסיך הפרסי 2 המשחק מראה לי את הסמל של יוביסופט ונתקע ואז צריך לעשות ריסטיש לציין שהמשחק עובד לא חלק אבל עובד אצל אח שלי שיש לו גיפורס 2!!!!!!נ.בתהיתי איזה דרייברים אני מוריד לכרטיס מסך הזה????האם אלה הדרייברים הרגילים של Nvidia כלומר הדרייבירם שבקטגוריה הראשונה באתר שלהם או בקטגוריה השנייה דרייברים של forceware או משהו כזה תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים באתר של נוידיה אתה מצביע על download drivers ולוחץ על download driversבטבלה אתה לוחץ על graphic driver ואז על 2 geforce and tnt ואז בוחר מערכת הפעלהאלה הדרייברים הכי חדשים: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר אחי כבר הורדתי את הדרייברים האלה ועדיין המשחק של הנסיך הפרסי לא עובד ליוהכל מעודכןבנוסף אני מבין ממך שאני צרי את הדרייברים מהקטגוריה של הגרפיקהודרך אגב יש מצב שהכרטיס שלי דפוק או משהו כזה???כי שמעתי שיש לעוד אנשים בעיות עם הכרטיס הזה במשחק הזה
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים איזה מחשב יש לך?בכלליות זה כרטיס גרוע מה שיש לך ,אבל בכל זאת תרשום את המפרט שלך.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים לא נראה לי שהכרטיס דפוק (אתה משחק במשחקים אחרים חלק, לא?) למרות שהוא כרטיס חלש מאוד....תנסה להתקין את המשחק שוב אחרי שאתה מתקין את הדרברים הכי חדשים (66.93).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.