עבור לתוכן

windows מודיע לי שאין מקום בדיסק C למרות שלפי מה שאני רואה יש

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון יש לי מערכת הפעלה windows XP PRO+SP2.

לפני כמה דקות קפצה לי הודעה שאין לי מקום ואני צריך לנקות ניכנסתי והתחלתי לבדוק מה תופס לי הרבה מקום והגעתי לתיקיה Temporary Internet Files

שלפי מה שwindows אומר לי, (כפתור ימני על התיקייה>>מאפיינים), יש שם 3.5GB בשימוש לא האמנתי ניכנסתי סימנתי את כול הקבצים ובדקתי את הגודל שלהם שהיה רק 70 מגה.

ניסיתי לבדוק אולי יש קבצים מוסתרים דרך כלים>>אפשרויות תיקייה>>הצג קבצים מוסתרים ועדיין שום דבר לא הצחלתי למצוא מה תופס לי 3.5GB.

אני צריך לדעת מה גורם לבעייה כדי למחוק את הקובץ הזה תודה לעוזרים.

פורסם

כשאתה נכנס זה לא בהכרח מראה הכל... אתה יכול לבדוק אם יש לך HIDE SYSTEM FILES ו HIDE HIDDEN FILES וכו' ב EXPLORER, אולי זה יעזור..

אבל למה פשוט לא לעשות CLEAR TEMPORARY FILES ? הרי הם קבצים זמניים גם ככה... אני עושה את זה אחת לכמה חודשים.. מפנה הרבה מקום..

פורסם
  • מחבר

ממ מחקתי את הקבצים בעזרת SHIFT+DELETE

איך עושים לתיקייה הזאת בClea???

פורסם

למה ?!?...

ב INTERNET EXPLORER יש TOOLS-> INTERNET OPTIONS -> GENERAL -> DELTE FILES....

פורסם
  • מחבר

זה לא עזר עדיין תפוסים לי 3 ג'יגה ומשהו באותה תיקייה ואני לא יודע למה לפני זה היה לי 3 ומשהו ג'יגה פנוי וממש אין לי כוח לפרמט.

פורסם

go to internet options, under "temporary internet files" click delete files.

actually, if you have broadband internet connection, you can put it on a limit of 5 mb (or even less)

i don't see the point of caching with broadband

פורסם
  • מחבר

כבר עשיתי את זה, זה בדיוק מה שICE אמר לי לעשות וזה לא עזר.

יש למישהו עוד רעיון?

פורסם

go to "C:\Documents and Settings\<user name>\Local Settings", and delete the "Temporary Internet Files" folder manually

i suggest backing up the "desktop.ini" within the folder, just in case

פורסם

זה בטח המקום שWINDOWS שומר לסל המיחזור...

אם אתה לא משתמש בו אז תעשה:

לחיצה ימנית על סל מחזור,

מאפיינים (properties)

ושם יש לך פס עם אחוזים אז תזיז את האחוזים מכמה שזה (אצלי זה 10) לאפס...

תגיד אם זה עזר...

פורסם
  • מחבר

go to "C:\Documents and Settings\<user name>\Local Settings", and delete the "Temporary Internet Files" folder manually

i suggest backing up the "desktop.ini" within the folder, just in case

את הקבצים שבתוך התיקייה כבר ניסיתי למחוק ידנית בעזרת SHIFT+DELETE בל זה לא עזר.

כשאני מנסה למחוק את התיקייה עצמה WINDOWS אומר לי שזו תיקייה שאי אפשר למחוק.

Cpu מה שהצעת לא עזר בכול מקרה לא היה לי כלום בסל המיחזור.

פורסם

under"c:\Documents and Settings" check which user takes the most space, its possible that you did some "surfing" under another

user name, and the his temporary internet files are taking all the space.

פורסם
  • מחבר

Im the only user :-\

נראה לי שאני יצטרך לפרמט גם כן מיקרוסופט וכול הזבל שלה.

פורסם

there are ALWAYS the following dirs:

All Users

Default User

so .. check those before formatting

plus, next time just set the limit of temp files to 5mb (or even less), broadband don't need more than that.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ובשניהם אין כמעט כלום אני יפרמט שיהיה לי זמן וכוח, ויעשה את מה שהצעת כדי שזה לא יקרה שוב.

תודה.

בדקתי ובשניהם אין כמעט כלום אני יפרמט שיהיה לי זמן וכוח, ויעשה את מה שהצעת כדי שזה לא יקרה שוב.

תודה.

עידכון זקוק לעזרה:

ניסיתי להעתיק את התיקייה "Temporary Internet Files" לדיסק אחר כדי לבדוק האם באמת יש בה 3.5GB משום מה WINDOWS אמר לי שיש איזו בעיה ואי אפשר להעתיק אבל חלק מהקבצים עברו לדיסק השני.

ניכנסתי לתיקייה המועתקת ובפנים גיליתי משהו מוזר, בתוכה היו עוד כמה תיקיות שבתיקיית המקור בדיסק C לא הופיעו למרות שאמרתי לWINDOWS להציג קבצים מוסתרים.

החלטתי להגיע לתיקיות האלה דרך RUN והקשתי שם את הכתובת הבאה

C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5 ובאמת הצלחתי להגיע לתיקייה שבספריית Temporary Internet Files המקורית בדיסק C.

בתוך התיקייה היו כול מיני תיקיות עם שמות מוזרים כמו "4T67KLAB" ו"FG891TU4" התחלתי לבדוק את הגודל של כול תיקייה כולן היו בגדלים ממש נמוכים של כמה מאות בייטים בודדים אבל אחת הייתה בגודל של 3.35GB בדיוק השטח "שנעלם" לי פתאום מהדיסק.

ניסיתי למחוק את התיקייה אך ללא הצלחה כשאני מנסה למחוק WINDOWS אומר לי שאי אפשר למצוא את הקובץ בשם ":F" וודא כי ציינת את הכתובת בלה בלה בלה...

בתוך התיקייה החשודה ששמה הוא "KBQRYRMF" יש כול מיני קבצים מוזרים מסוג בלתי מזוהה בשמות כאלה "@╥" "ár" וכול מיני אחרים.

החלטתי לא לוותר ולנסות ולחקור מה הבעיה מכיוון שכול פעם שאני נכנס למחשב הכמות בדיסק C ממשיכה לרדת ללא כול סיבה ולדעתי זה ווירוס מסוג כולשהו אני חייב עזרה אין לי כוח לפרמט ושהבעיה תחזור אני חייב לדעת מה זה.

דבר ראשון הייתי מעוניין שגם אתם תבדקו אם יש לכם תיקייה בשם "KBQRYRMF" במיקום שציינתי תודה רבה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על ההקפצה התרד כבר שקע ובחיים לא ניתקלתי או שמעתי על בעיה כזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים